NOTÍCIES 2019

Reportatge XII Sortida d'Hivern AVWC al darrer número de la revista Autofoto

En el darrer número de la revista Autofoto hi podeu tornar a trobar una resenya d'una activitat AVWC, aquesta vegada de la XII Sortida d'Hivern AVWC que varem organitzar aa finals de febrer a Montblanc, un cop més agrair al seus responsables l'interés per publicar una activitat AVWC en les seves pàgines. (Abril 2019)

Assemblea Anual AVWC 2019

El passat dissabte 9 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2019 en el centre cultural Can Ganduxer de Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2018, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2019. A continuació es va fer oficial tres noves incorporacions a la Junta Directiva, en concret dels Amics Marcos Navarro (que torna a la Junta Directiva 17 anys després) i Jaime Lagunas tots dos en qualitat de Vocals i d'Albert Costa en qualitat de Secretari en substitució de l'Amic Marc Esteban. Seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Albert Costa Serrano


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marcos Navarro Magrans


Vocal
Jaime Lagunas Sanchez

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, sempre ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2019)

Reportatge de la concentració de Tossa de Mar al darrer número de la revista Airmighty

En el darrer número (nº 33 ) de la revista Airmighty hi apareix un reportatge de la darrera concentració de Tossa de Mar (25a edició), des d'aquí volem donar les gràcies al Niels Timmerman, un cop més, per fer-nos un lloc i tornar a fer visible la concentració de Tossa a la revista que actualment és el referent dins del món VW europeu. Thank you Niels !! (Gener 2019)

Ja tenim cartell per a Tossa 2019

Per quart any consecutiu tornem a començar l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany dedicat al 50è aniversari de l'estrena de la pel·lícula de Disney "The love bug", la primera amb en Herbie de protagonista, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses de personatges Disney per al setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2019)

Calendari d'activitats 2019

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2019 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF (si feu click damunt cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) amb només les activitats AVWC i un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any. (Gener 2019)

NOTICIES 2018


NOTICIES 2017


NOTICIES 2016


NOTICIES 2015


NOTICIES 2014


NOTICIES 2013


NOTICIES 2012


NOTICIES 2011


NOTICIES 2010


NOTICIES 2009


NOTICIES 2008


NOTICIES 2007


NOTICIES 2006


NOTICIES 2005


NOTICIES 2004


NOTICIES 2003


NOTICIES 2002