NOTÍCIES 2018

Inaugurem una nova secció a la web AVWC: AVWC Segle XX

Enguany, en el marc de la celebració del 35è aniversari AVWC, obrim aquesta secció on anirem penjant progressivament tot de reportatges de les activitats que es van fer des del 1983 (any en el que es va fundar el nostre club) fins abans del 2001 (any en el què varem crear la nostra web) amb tot de material que hem anat recopil·lant els darrers anys gràcies a les donacions dels socis més antics del club (sobretot de l'enyorat Marcel Olsina, de la família Lagüens, d'en Ramon Bartomeus i la Montserrat Roig - els fundadors del club -, o més recentment en Pau Gurriarán) o d'ex-socis del club com en Pau Cases o en Fabián Sitjas.

Si sou o heu estat socis AVWC i teniu material fotogràfic o audiovisual del període 1983 - 2000 no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a avwc@avwc.org, només volem que ens cediu uns dies el material per poder escanejar-ho o fer-ne una còpia i així per compartir-ho amb la resta d'Amics i alhora augmentar el fons documental del nostre club. Mica en mica anirem fent crèixer aquesta secció de la web AVWC entre tots. (Març 2018)

Assemblea Anual AVWC 2018

El passat dissabte 4 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2018 en el centre cultural Can Ganduxer de Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2017, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2018. A continuació es va fer oficial la baixa com a membre de la Junta Directiva de l'Amic Massimo Arena per motius professionals, des d'aquí volem agrair-li la seva vinculació durant aquests anys, i seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Marc Esteban Puig


Vocal
Àlex Milà Puig

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, i més ara que hem patit una altra baixa, ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2018)

Els Amics Carles Torres i Laia Massons ja son pares


El passat divendres 2 de febrer va arribar a aquest món el petit Arnau i la veritat és que va fer-se de pregar doncs la mare havia sortit de comptes el 21 de gener i a més el part va ser una autèntica marató, però tots dos es troben perfectament.

En Carles i la Laia ens han enviat aquesta foto familiar amb el que serà el capçal del bressol del recent nascut, una caricatura d'una T2 plena de divertits animalons que acompanyarà els somnis del bo de l'Arnau cada dia a partir d'ara i que de ben segur serà el seu primer contacte amb el món VW i amb els Amics del Volkswagen de Catalunya doncs la T2 va decorada amb una pegatina del club com podeu observar.

Esperem doncs veure ben aviat al petit Arnau a bord de la T2 del seus pares en futures activitats del nostre club i d'altres (Febrer 2018)

Cartell per a la Concentració 35è Aniversari AVWC

Ja tenim el cartell oficial de la Concentració 35è aniversari AVWC, enguany la concentració per a commemorar el nostre 35è aniversari serà del 7 al 8 d'abril. Reserveu les dates per a celebrar amb nosaltres el nostre aniversari, el dia 7 tot el dia al Circuit de Catalunya i el dia 8 amb una segona activitat per la zona del Vallès. Molt aviat tota la informació aquí mateix (Febrer 2018)

Ja tenim cartell per a Tossa 2018

Per tercer any consecutiu tornem a començar l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany, com podreu deduir pel tema de l'edició aquest any l'ambient a Tossa enguany serà molt marcià, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses per al setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2017)

Calendari d'activitats 2018

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2018 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF (si feu click damunt cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) amb només les activitats AVWC amb un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any. (Gener 2018)

NOTICIES 2017


NOTICIES 2016


NOTICIES 2015


NOTICIES 2014


NOTICIES 2013


NOTICIES 2012


NOTICIES 2011


NOTICIES 2010


NOTICIES 2009


NOTICIES 2008


NOTICIES 2007


NOTICIES 2006


NOTICIES 2005


NOTICIES 2004


NOTICIES 2003


NOTICIES 2002


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
avwc@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158

Creat per Amics del Volkswagen de Catalunya - 2017 - Llicncia de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional de Creative Commons