NOTÍCIES 2024

Assemblea General AVWC 2024

El passat dissabte 16 de març es va celebrar l'Assemblea General de Socis AVWC 2024 a la Casa de la Mestra del Consell del Poble de Llerona


Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2023, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2024. A continuació es va parlar sobre la composició de la Junta Directiva formada actualment per 5 persones i la necessitat de fer noves incorporacions, dos socis dels presents es van oferir a formar-ne part, els Amics Judith Tortajada i Enric Marré, que partir d'ara entraran a formar part de la Junta Directiva com a vocals

La Junta Directiva queda doncs així de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Albert Costa Serrano


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marcos Navarro Magrans


Vocal
Judith Tortajada Guinau

 


Vocal
Enric Marré

 

El següent punt del dia a tractar va ser el tema del Carnet Federatiu de la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH) que enguany s'ha començat a enviar als socis AVWC que van expressar la seva conformitat a pagar la quota personal federativa (15,00 €) de forma voluntària per l'exercici 2024, en Pere Martí va explicar tota la feina que porta a terme la federació que hauria de ser motivació suficient per a que els socis dels clubs es federin per recolzar la seva tasca

La federació es necessària, tal i com s'ha demostrat amb el tema de l'Impost del C02, actuant com interlocutor únic davant les Administracions en nom dels interessos comuns dels diferents clubs de vehicles clàssics que la conformen, i tal com es presenta el panorama de la mobilitat en vehicle privat, amb la progressiva implementació de zones de baixes emissions (ZBE) en els municipis de més 80.000 habitants, amb cada cop més ajuntaments "recuperant" part o la totalitat de les bonificacions de l'impost IVTM que gaudien fins ara els vehicles clàssics i altre traves que poden sorgir que limitin els drets o la circulació dels vehicles de motor d'explosió, cada cop serà més necessari per a la federació poder disposar de financiació i mitjans per poder fer-hi front a tot això.

Seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes:

  1. Davant una observació dels socis presents per millorar les comunicacions del club (actualment son per correu electrònic i via web), la Junta Directiva reobre una antiga proposta de fer també les comunicacions del club per Whatsapp, s'aprova la iniciativa de fer un mailing als socis amb l'enllaç al grup de Whatsapp del club per tal que qui ho desitgi s'hi doni d'alta, donant-nos legalment el seu vist-i-plau per formar-ne part, i rebre també per Whatsapp tot el que s'enviï per correu electrònic sobre l'activitat del club.
  2. L'Amic Josep Maria Mayoles proposa que per la concentració de Tossa de Mar es fes un llistat de restaurants col·laboradors per tal de pactar un menú comú per a què tots els participants poguessin fer-hi els àpats de tot el cap de setmana. La Junta Directiva respon que aquesta idea ja s'havia contemplat anys enrera però que és inviable doncs en la tarifa de l'allotjament al Club Aire Libre van inclosos tots els àpats i això no ens permet externalitzar-los.

Tot i les dues noves incorporacions d'enguany, com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, sempre ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat.

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2024)

Tubular Buff "AVWC": Regal per als socis AVWC 2024

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'un tubular de la marca Buff, una edició personalitzada limitada dissenyada amb els colors i el logo del nostre club. El començarem a donar en mà a tots els socis que assistiu a la XVI Sortida d'Hivern AVWC - L'Espluga del Francolí del proper diumenge 3 de març, a l'Assemblea General AVWC 2024 que celebrarem el proper 16 de març a Les Franqueses del Vallès o al IV Raid Catalunya AVWC que celebrarem el proper 13 d'abril, la resta de socis el podreu recollir en qualsevol altre activitat AVWC a la qual assistiu, previ avís de la vostra assistència o al setembre a la concentració de Tossa de Mar. (Març 2024)

Calendari d'activitats 2024

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2024 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF amb només les activitats AVWC (si feu click damunt de cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) i un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any. (Gener 2024)

Ja tenim el cartell per a Tossa 2024

Com ja és tradició des de fa nou anys, comencem l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany. Enguany la temàtica de les disfresses seran les regions d'Europa, vestits tradicionals, vestits típics o singulars de les diferents nacionalitats europees, ja podeu anar preparant les vostres disfresses pel setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2024)

NOTICIES 2023


NOTICIES 2022


NOTICIES 2021


NOTICIES 2020


NOTICIES 2019


NOTICIES 2018


NOTICIES 2017


NOTICIES 2016


NOTICIES 2015


NOTICIES 2014


NOTICIES 2013


NOTICIES 2012


NOTICIES 2011


NOTICIES 2010


NOTICIES 2009


NOTICIES 2008


NOTICIES 2007


NOTICIES 2006


NOTICIES 2005


NOTICIES 2004


NOTICIES 2003


NOTICIES 2002


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23