NOTÍCIES 2009

Punt de trobada mensual AVWC - Novembre

El passat diumenge 15 de novembre vàrem fer la darrera reunió del 2009 al nostre punt de trobada mensual ja que el proper 20 de desembre no el farem ja que coincidirà amb el nostre tradicional Dinar de Nadal. Aquesta vegada comptàrem amb l'estrena d'un nou soci al punt de trobada mensual, l'Amic Pere Lluís Font amb el seu recentment adquirit 1200 de 1963. També ens visità un simpatitzant, l'Enric Marné amb el seu VW Speedster.

L'entreteniment del matí ens el va oferir el 181 de l'Amic Joan Berenguer, a banda de l'intent de fer funcionar la seva calefacció estàtica ens va proporcionar un moment delirant al provar d'engegar el cotxe amb la manivela de servei que aquests "tot terrenys" aircooled tenen per quan es queden sense bateria.... el resultat en el reportatge que vereu a continuació. (Novembre 2009)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA NOVEMBRE

Ja ha sortit el número 36 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 36 de la revista SuperVW Magazine, en quant als reportatges de concentracions AVWC trobareu el reportatge de la XVI Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar (pag. 86 - 91) que ens han publicat junt amb el agraïments als patrocinadors a la contraportada i el reportatge de la VII VW Beach Party (pag. 92 - 94) També destacar l'extens reportatge del Bugspain (pag. 16 - 29) i un reportatge del 3r European Bug In (pag. 66 - 71) del nostre soci Joan Ribera. (Novembre 2009)

Festa "Peace & Love" a l'Hotel Me de Barcelona

El passat divendres 23 d'octubre es va celebrar la festa "Peace & Love" a l'Hotel Me de Barcelona, els promotors del mateix ens van demanar si podríen comptar amb algunes furgonetes o d'altres vehicles VW per donar-li un toc més hippy a la festa. Finalment van ser 7 vehicles (6 furgos i un escarabat) encapçalats per la furgo AVWC els que es van poder veure a l'entrada d'aquest establiment hoteler vanguardista i de les quals van poder gaudir tots els convidats a la festa.

VEURE FOTOS FESTA "PEACE AND LOVE"

Portadocuments AVWC: Regal pel socis AVWC 2009

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'aquest portadocuments de pell amb el logo del nostre club gravat per tal que pugueu ficar-hi dins la documentació del vostre aircooled. El començàrem a repartir a Tossa, els que encara no el tingueu el podreu recollir al stand AVWC que tindrem instal·lat a l'Autoretro a principis de desembre i si no podeu acudir a l'Autoretro, el podreu recollir al nostre punt de trobada mensual el tercer diumenge de cada mes (Octubre 2009)

Punt de trobada mensual AVWC - Setembre

Just una setmana abans de la concentració de Tossa, vàrem reanudar les reunions al nostre punt de trobada mensual al Concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar després del parèntesi estival.

Aquesta vegada comptàrem amb la visita d'en Gilles però aquesta vegada sense el seu impacable Rometsch Beeskow sino amb un flamant Porsche Carrera Cabrio de 1986 i també de la nostra sòcia AVWC, la Marisa Makowski, amb el seu 181 en companyia d'una parella de compatriotes vinguts d'Alemanya i, com ella, gran aficionats als Aircooleds. Va ser una jornada de diumenge molt internacional. (Setembre 2009)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA SETEMBRE

Ja ha sortit el número 35 de la SuperVW Magazine

Ja està en els quioscs el numero 35 de la revista SuperVW Magazine, si be aquesta vegada no hi trobem entre les seves pàgines cap reportatge de cap vehicle d'un soci AVWC si que hi trobem un gran nombre de reportatges de diverses concentracions organitzades per nosaltres: 2a Concentració de Clàssics VW Terres de l'Ebre que celebràrem a finals de maig a Tortosa (pag. 74 - 77), 2a Concentració AVWC a Girona de mitjans de maig (pag. 80-82), la Trobada VW a Sant Cugat del Vallès de principis de maig (pag. 86 - 89) i l'exitosa V Sortida de Primavera amb la visita a Santes Creus i el Mazinger Z (pag. 90 - 93).

I finalment, a la contraportada podeu trobar el cartell oficial de la 16a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar que celebrarem els propers dies 25, 26 i 27 de setembre. (Setembre 2009)

Ja ha sortit el número 34 de la SuperVW Magazine

Ja està en els quioscs el numero 34 de la revista SuperVW Magazine, un altre numero més on podem trobar entre les seves pàgines el reportatge d'un vehicle d'algun soci AVWC: el Split '52 de Luciano Linde (pag. 40 - 44) i l'Oval '56 de Frederic Caballé (pag. 46 - 50) que també apareixen en el doble pòster desplegable central.

En quant als reportatges de les concentracions podeu trobar el reportatge de la II SBOM (pag. 80 - 81) que organitzem a Mataró el passat 29 de març (Juliol 2009)

Celebració de la Champions League amb VW

Doncs quina millor manera que celebrar que el teu equip de futbol és campió d'Europa per tercera vegada en la seva història i que ha assolit un Triplet històric (Copa, Lliga i Champions) que agafar el teu clàssic volkswagen i llançar-te al carrer....l'Amic Ricard Jardí no s'ho va pensar dues vegades i així ho va fer sumant-se a la bogeria col·lectiva que inundà el centre de Barcelona el passat 27 de maig per la nit.(Maig 2009)

Punt de trobada mensual AVWC - Abril

Aquest passat diumenge 19 d'abril era tercer diumenge de mes i per tant tocava trobar-nos al nostre punt de trobada mensual al pàrking del concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar on reunírem 10 aircooleds.

Cada mes algun Amic s'estrena al punt de trobada, aquesta vegada ho va fer la Marisa Makowski que va venir amb el seu VW 181 des de Calella, feia goig veure dos 181 junts doncs no és un vehicle no gaire comú com ho poden ser els escarabats o les furgonetes. També ens visitaren en Francesc Vizcaíno i la Jacqueline Barrowcliffe amb la seva T2 anglesa i aprofitaren l'avinentesa per a donar-se d'alta com a socis AVWC. (Abril 2009)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA ABRIL

L'Amic Lluís Vergé ens ha deixat

El passat dimecres 11 de març va morir l'Amic Lluís Vergé a l'avançada edat de 94 anys. El Dr. Vergé era el nostre soci més veterà i una persona d'una categoria humana encomiable, aquí el veieu a la darrera activitat AVWC a la que va assistir, al 1r Rally de Collserola a l'any 2001 a bord del 1303 de una de la seves nétes i antiga sòcia del club, la Natàlia Maragall.

La passió per als VW li venia de molts anys enrera, gràcies a la seva professió de metge, va poder adquirir a mitjans dels anys 50 un dels pocs escarabats que es podien aconseguir en aquella época dels reduïts cupos d'importació que arribàven a la península ibérica, és tractava d'un Oval de 1955 que encara continua dins de la família ja que actualment pertany a una altra de les seves nétes i actual sòcia del nostre club, la Mimí Vergé. El nostre més sentit condol per a tota la seva família, descansa en pau Amic. (Març 2009)

Punt de trobada mensual AVWC - Març

El passat diumenge 15 de març ens tornàrem a reunir en el nou punt de trobada mensual AVWC al pàrking del concessionari Motorsol Import de Cabrera de Mar. Aquesta vegada 11 vehicles s'hi varen donar cita entre ells els de dos simpatitzants que van voler acostar-s'hi per a conèixer-nos i ensenyar-nos els seus aircooleds. Fins al punt de trobada mensual s'hi van acostar en Jordi Sances i l'Anna Turón que van venir des de Quart (Girona) amb la seva flamant T2 '74 que han importat dels USA fa pocs mesos, la furgoneta està lleugerament modificada amb una petita rebaixa d'alçada i magníficament calçada amb 4 lluents llandes Empi de cinc braços com podreu comprobar a les fotos.

Aquesta vegada marxàrem del punt de trobada més aviat de lo normal ja que uns quants Amics volien fer via cap a Castellar del Vallès per assistir al Speed Fest, la segona edició de la trobada Custom que es celebrava en aquesta localitat vallesana el mateix dia (Març 2009)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA MARÇ

Calendari d'activitats 2009

Ja podeu consultar a la nostra web el Calendari d'Activitats 2009 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany. Aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats.

Com podeu comprovar aquest any ve molt farcit d'activitats. Esperem que enguany us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició. (Març 2009)

Ja ha sortit el número 32 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 32 de la revista SuperVW Magazine, un altre numero més on podem trobar reportatges de vehicles de socis AVWC entre les seves pàgines: un reportatge de la T1 Linde '61 de l'Amic Carles Lucas (pag. 44 - 49) i del '55 Cabrio de l'Amic Eduardo Lagüens (pag. 16 - 22) vehicle que vareu poder veure exposat a l'stand AVWC a la darrera edició de l'Autoretro.

En quant als reportatges de concentracions trobem la Cabalgata de Reis de Sant Andreu de Palomar en la que participaren alguns socis del club (pag. 99) i del Dinar de Nadal AVWC (pag. 93). També trobem el reportatge de la concentració de Cap d'Agde celebrada a mitjans de setembre a la que hi assistiren bastants socis AVWC, com es pot veure a les fotografies que acompanyen el reportatge (pag 86 - 91). (Març 2009)

Assemblea general AVWC 2009

El passat diumenge 1 de març es va celebrar l'Assemblea General de Socis AVWC 2009 al Restaurant "El Xai de les Vuit Potes" de Castellbell i Vilar.

Després de la lectura i l'aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat i la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2008 i dels pressupostos per al 2009, es va dur a terme la renovació de la Junta Directiva. Tal i com es va anunciar a l'assemblea de l'any passat es va procedir al relleu de la Junta Directiva ja que després de 5 anys formant-ne part els Amics Alexis Folch, Enric Folch i Albert Soldevilla van presentar la renúncia als seus càrrecs, davant l'absència de cap candidatura nova es presentar una candidatura "continuïsta" formada per la resta de membres de l'antiga Junta Directiva (David Secall, Àlex Domingo, Xavi Barranco i Carles Torres) més la incorporació de tres nous membres: els Amics Xavi Cervera, Joan Berengué i Patrícia Conde que va ser aprovada per unanimitat per part dels socis assistents. La Junta Directiva queda doncs de la següent manera:

Amb aquesta incorporació de nous socis a la Junta Directiva, continuem animant que tots aquells Amics que vulguin col·laborar activament amb el club, puguin fer-ho. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2008)

Inauguració nou punt de trobada mensual AVWC al Concessionari VW Motorsol Import

El passat diumenge 15 de febrer inauguràrem el nou punt de trobada mensual AVWC (esperem que sigui el definitiu ja per a molt temps) al pàrking del concessionari Motorsol Import de Cabrera de Mar.

Va ser un inici força positiu, per a començar reunírem 13 vehicles, una xifra més que respectable tenint en compte el poc temps que vàrem tenir per anunciar-ho a tots els socis AVWC (menys d'una setmana) i el mal dia que ens va acompanyar durant tota la jornada amb una temperatura més aviat baixa que no convidava precisament a sortir de casa. Tot i així els més fredolics es pogueren "refugiar" al bar - restaurant "El Racó de l'Àngel" que està dins del recinte del Quadis Autocentre que aglutina a Motorsol i concessionaris d'altres marques, des d'on es pot gaudir d'una preciosa vista sobre el mar.

Entre els vehicles presents hi va haver força varietat: dues T1, dues T2, dos buggies, dos 1300 setenteros, un 1200 standard, un 1600 mexicà i un 181 el que va fer molt vistosa la trobada. Destacar que molts socis es van presentar amb les seves criatures com en Joan i l'Elisabeth, en Carles i l'Anna, en Xavi i la Mònica i en Xavi i l'Adri ..... els fills d'aquestes dues darreres parelles encara no han complert l'any !!! tret d'ells que encara són massa petits per a fer-ho, la resta de nanos s'ho varen passar d'allò més bé anant amunt i avall sense parar gràcies al gran espai que hi ha la part davantera del concessionari.

Tot plegat va fer d'un matí fred una estona molt agradable en un lloc que promet i que va agradar força a tots els presents, esperem que el mes vinent amb millor climatologia i amb més temps per a promocionar-ho siguem molts més els Amics el que gaudim de nostre nou punt de trobada mensual. (Febrer 2009)

VEURE FOTOS DEL NOU PUNT DE TROBADA AVWC

Nou punt de trobada AVWC al Concessionari VW Motorsol de Cabrera de Mar

Arran de la col·laboració que establírem l'any passat en motiu de la SBOM (Split Bus Only Meeting) de Mataró, el concessionari Motorsol Import ens ha ofert la possibilitat de realitzar les nostres trobades mensuals al pàrking de les seves instal·lacions de Cabrera de Mar situades a peu de la carretera Nacional II, Km 643 (entre Mataró i Vilassar de Mar) de fàcil accés i en una zona ben comunicada de confluència de vàries vies de comunicació importants com la C32 (autopista del Maresme) i la C60 (autopista de La Roca).

Creiem que encara que deixem de reunir-nos a Barcelona capital, el canvi serà positiu, durant l'any que hem estat fent les trobades mensuals junt al Palau Reial l'assistència ha estat escassa (sobretot si ho comparem amb el gran nombre de socis que som) a més la majoria de socis AVWC que acostumaven a assistir-hi eren principalment de fora de Barcelona. Aquest punt també s'ha tingut en compte a l'hora de decidir-nos a fer el canvi d'emplaçament ja que tenim un nombre força elevat d'associats que resideixen a la zona de El Maresme, el Vallès Oriental i al Vallès Occidental. Un altre aspecte a valorar es que a part de poder comptar amb un bon espai d'aparcament reservat, al concessionari Motorsol Import hi ha un Bar Restaurant i serveis públics (quelcom que trobàvem molt a faltar al Palau Reial), a més que està situat a pocs metres de la platja la qual cosa amb tota probabilitat farà encara més atractives les nostres trobades mensuals amb l'arribada del bon temps.

Així doncs ens veiem el proper diumenge 15 de febrer al nou punt de trobada mensual AVWC a Cabrera de Mar a partir de les 11.00 h. Us hi esperem !!! (Febrer 2009)

L'Ignasi i Margot a una concentració VW a Alemanya

Els Amics Ignasi Alenyà i Margot Pérez actualment estan residint per motius professionals a la localitat austríaca de Salzburg, fins allá també se han emportat un dels seus Escarabats i no dubten en assistir amb ell a totes les concentracions aircooled que poden com comprovareu a continuació. (Gener 2009)

VEURE FOTOS D'ALTDORF

El viatge a Wolfsburg d'en Jordi i en Paco

Els Amics Jordi Aulestia i Paco Antolín van aprofitar un mini viatge a Berlín per a fer una escapadeta a Wolfsburg i junt amb les seves respectives parelles, la Marga i la Glòria, materialitzar el somni de qualsevol aficionat aircooled: visitar els museus VW de l'Automuseum i l'Autostand (Gener 2009)

VEURE FOTOS DE WOLFSBURG

Ja ha sortit el número 31 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 31 de la revista SuperVW Magazine a on trobareu dins de les seves pàgines (pag. 76 - 82) un ampli reportatge de la concentració commemorativa del nostre 25è aniversari celebrat al passat més de novembre (Gener 2009)

El 1200 '59 dels Amics Angel i Maggie Vendrell a la revista "Dune Buggies and VWs"

Els Amics Angel i Maggie Vendrell de Michigan (EE.UU) ens han fet arribar aquest exemplar del darrer numero de la famosa revista especialitzada aircooled nordamericana perquè en el seu interior hi surt publicada una ressenya amb fotos del seu flamant 1200 '59 (Gener 2009)

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23