NOTÍCIES 2012

Punt de trobada mensual AVWC - Octubre

El passat diumenge 21 d'octubre hi va haver reunió al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar com cada tercer diumenge de més, tot i la previsió que hi havia de pluja durant tot el cap de setmana vam arribar a ser 6 vehicles. Un cop més vam tenir una estrena al punt de trobada, la darrera adquisició de l'Amic Joan Berengué, un preciós Karmann Ghia Cabrio de 1961. L'Amic Joan de Aracayne ens va sorprendre a l'acudir al punt de trobada amb un dels seus clàssics no vw, un Fiat 1500 Cabrio dels anys 60 en un estat de conservació increïble. (Octubre 2012)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA OCTUBRE

Parasols AVWC: Regal per als socis AVWC 2012

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'aquests parell de parasols ideals per protegir-vos del sol dins dels vostres volkswagens. Els vam començar a repartir a la darrera concentració de Tortosa entre tots els socis AVWC presents i els que vingueu a la concentració de Tossa de Mar ja els podreu recollir allà mateix i sinó ho podreu fer al nostre punt de trobada mensual el tercer diumenge de mes sempre i quan ens aviseu amb antel·lació, o en la propera edició de l'Autoretro en el stand del club. (Agost 2012)

Punt de trobada mensual AVWC - Maig

El passat diumenge 20 de maig hi va haver reunió al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar com cada tercer diumenge de més, en aquesta ocasió vam ser 9 vehicles tot i que podríem haver estat un més ja que l'Amic Massimo Arena va tenir un problema mecànic a mig camí que li va impedir arribar-hi amb la seva T2.

Un cop més vam tenir una estrena al punt de trobada, i aquesta vegada per partida doble: la dels recentment nous socis AVWC en Marc Rivas i la Marta Miracle amb el seu impecable VW 1300 de 1966 i arribats des de Terres de l'Ebre, els Amics Xavier Macià i Jean Pierre Forné amb la seva recentment adquirida T2 Westfalia de 1977. (Maig 2012)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA MAIG

Assemblea general AVWC 2012

El passat diumenge 18 de de març vam fer l'Assemblea General del club al local del Consell del Poble de Llerona (Les Franqueses del Vallès) amb un esmorzar previ. Després de la preceptiva lectura i l'aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat i la aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2011 i dels pressupostos per al 2012 es va obrir el torn de precs i preguntes amb diverses propostes d'alguns dels socis assistents.

Per una altra banda destacar que l'Amic Àlex Domingo va presentar en societat la seva darrera adquisició, un flamant VW Tipo3 1600 TL "Notchback" automàtic, després d'un quasi un any de feina i de l'assistència a l'assemblea d'en Pere Morella, un nou soci AVWC, que va venir expressament desde Llançà (Girona) amb el seu aircooled, i també de l'Amic Ignasi Alenyà que va aprofitar que es troba a Barcelona uns dies (per motius professionals resideix a Àustria des de fa uns anys) per assistir-hi i passar saludar-nos.

VEURE FOTOS ASSEMBLEA

Els Amics del Volkswagen de Catalunya al programa Divendres de TV3

El passat dijous 23 de febrer en el programa Divendres de TV3 van dedicar un reportatge a les furgos VW amb la participació de les furgonetes de socis AVWC i de la furgoneta del club, va ser una experiència força interessant participar en un programa de televisió i veure "el que es cou" darrera de les càmeres.

Des d'aquí volem donar les gràcies als responsables del programa Divendres per haver-nos demanat participar-hi i sobretot a tots els seus professionals pel gran tracte que ens van dispensar abans, durant i després de l'emissió, tant els que treballen davant de les càmares com, sobretot, als que ho fan darrera d'elles . (Febrer 2012)

VEURE FOTOS RODATGE

Punt de trobada mensual AVWC - Febrer

El passat diumenge 18 de febrer era tercer diumenge de mes i tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar, aquesta vegada amb menys afluència que el mes passat però amb 10 vehicles que no ha estat gens malament. Per segon més consecutiu hem gaudit d'una nova presentació en societat d'una darrera adquisició d'un soci AVWC, aquesta vegada de l'Amic Juan Antonio Rubio, un preciós VW 1200 de 1960 en un estat increible. (Febrer 2012)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA FEBRER

Convocatòria Assemblea General AVWC 2012

L’Assemblea General del Club 2012 coincidirà amb el tercer diumenge de mes, per tant el proper mes de març NO FAREM REUNIÓ AL PUNT DE TROBADA MENSUAL AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar.

Convoquem a tots els socis AVWC a l’Assemblea General del Club que es celebrarà el proper diumenge 18 de març al local del Consell del Poble de Llerona (Camí de Can Toni, s/n - Les Franqueses del Vallès) a partir de les 10.30h en primera convocatòria i a les 11.00h en segona convocatòria, aquest local disposa de servei bar i tenim previst fer un esmorzar a les 10.00 h (mitja hora abans de l'inci de l'assemblea) per 10,00 € x persona (inclou pa torrat amb tomaquet + 1 butifarra a la brasa + 1 tros panceta + vi, gaseosa o aigua + cafè). En el cas que vulgueu esmorzar CAL QUE ENS HO FEU SABER PRÈVIAMENT enviant un mail al avwc@avwc.org o trucant al 616 162 013 (Xavier).

L'Assemblea General seguirà el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta de la reunió anterior

2. Lectura i aprovació de la memòria de gestió social 2011

3. Presentació i aprovació de la memòria de gestió econòmica 2011 i del pressupost pel 2012

4. Precs i preguntes Us esperem !!! (Febrer 2012)

Calendari d'activitats 2012

Ja podeu consultar a la nostra web el Calendari d'Activitats 2012 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany. Aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició. (Febrer 2012)

Punt de trobada mensual AVWC - Gener

El passat diumenge 15 de gener es reanudaren les trobades al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar, la veritat es que vam començar l'any amb força, ni més ni menys que 15 vehicles es van reunir al punt de trobada, feia goig veure tan aircooleds aparcats a la façana del concessionari de Motorsol. Esperem que això tingui continuïtat durant els propers mesos i es mantingui aquesta afluència o fins i tot que augmenti. A destacar la presentació en societat de la darrera adquisició de l'Amic Pere Lluís Font, un preciós 1303 cabrio de color blau marí. (Gener 2012)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA GENER

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23