NOTÍCIES 2003

Regal especial 20è Aniversari pels socis AVWC

Ja tenim a punt el regal commemoratiu del 20è aniversari pels nostres socis, un exclusiu escarabat de slot de la casa Pink-Kar decorat amb els anagrames del nostre club que de segur farà les delícies dels petits i dels no tan petits, una autèntica peça de col·leccionista que serà la autèntica joia de la cel·lebració els nostres primers 20 anys de vida.

L'acte de lliurament oficial el farem a la trobada 20è aniversari que celebrarem a Barcelona el proper mes de desembre, així que us esperem a tots. (Octubre 2003)

Crònica d'una mort anunciada.... adeu Escarabat, adeu !!

El passat 30 de juliol de 2003 va sortir de la factoria VW de Puebla l'últim escarabat després d'estar-se fabricant durant quasi 70 anys, sent així el vehicle més fabricat durant més anys, i que ja havia assolit fa anys l'adjectiu de mite, ara es converteix en el vehicle més llegendari i amb més simbolisme de la història de l'automobilisme mundial.

Sens dubte per a molta gent, aquesta data passarà a la historia com el dia en que es va fabricar l'últim Escarabat, però els bons aficionats esperàvem esperançats que això no fos un punt i final, sinó que només fos un punt i apart, ja que no era el primer cop que a la fàbrica mexicana es deia que es deixava de fabricar i poc temps després reanudaven la producció. Malauradament es tracta del final definitiu ja que un ingenier català que treballa a Puebla i que ha tornat recentment a Barcelona de vacances, ens ha confirmat la mala notícia ja que a partir d'ara a la factoria mexicana es fabricarà el nou Golf pel mercat americà i ocuparà la línia de muntatge que s'utilitzava per a l'Escarabat.

De totes maneres des de fa uns mesos que ja estàvem preparats per quan arribés aquest moment ja que s'havia anunciat en diferents mitjans les intencions de la planta mexicana de Volkswagen (Juny 2003)

L'escarabat de l'Amic Ivan Amores, portada del nº8 de la SuperVW Magazine

La portada del proper numero 8 de la revista SuperVW Magazine, que veurà la llum a principis del mes de setembre, estarà dedicada a la màquina del nostre soci Ivan Amores, un vehicle espectacular com pocs que compleix tots els requisits que el fan mereixedor de tal honor. Esperem amb ganes l'aparició del proper numero als quioscs. (Agost 2003)

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23