NOTÍCIES 2004

El cabrio de l'Amadeu De Mingo en un anunci

Aquestes fotos són dels preparatius de la filmació d'un anunci per a l'Ajuntament de Barcelona de la campanya "Barcelona Neta" que molt aviat veurem a diverses televisions. L'agència publicitària encarregada de fer l'anunci es va posar en contacte amb nosaltres perquè necessitaven un cabrio amb uns trets molt concrets, després d'unes quantes trucades, l'equip de filmació és va decantar finalment pel cabrio de l'Amic Amadeu de Mingo després de repassar exhaustivament totes les fotos dels cotxes dels nostres socis que hi ha exposades a la secció Els VW dels Amics.

Aquesta ha estat la tercera filmació d'un anunci en el 2004 en la que hi surten vehicles del nostre club, anteriorment la T2 de l'Andreu Cruixent i el 1302 del Toni Lopez han sortir en dos anuncis del Daníssimo de la casa Danone. Aquesta setmana un altre vehicle del nostre club estarà "implicat" en una filmació molt especial.... ben aviat us desvetllarem de que es tracta. (Desembre 2004)

Polo AVWC- Regal pels socis AVWC

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis, es tracta d'un polo de la marca "Fruit of the Loom" amb el logo del club brodat al pit. El podreu recollir a Tossa o si us animeu a anar-hi, també a Cap d'Adge, però si teniu ganes de lluir-lo abans poseu-vos en contacte amb nosaltres a avwc@hotmail.com. Les talles disponibles son: S - M - L - XL (Agost 2004)

Noves samarretes del club

Aquestes són les noves samarretes que tenim per a tots els socis i aficionats que en vulguin

Tots aquest productes els trobareu a qualsevol concentració que organitzem o hi assistim, si voleu podeu encarregar-les enviant un mail a avwc@hotmail.com (Juny 2004)

Assemblea general AVWC 2004

El passat dijous 25 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC on després de 5 anys en el càrrec, el Marcel Olsina i el Marcos Navarro han decidit deixar d'exercir la presidència i la vicepresidència respectivament, passant el testimoni a una nova Junta Directiva escollida per unanimitat (Març 2004):


Els moments previs abans de començar


Marcel el "Sant President" que ens deixa després de 5 anys en el càrrec


La Junta Directiva anterior obrint la sessió


En Marcos acomiadant-se del càrrec tan informalment com ens te acostumats.


En Marcel acomiadant-se al més pur estil rapsoda... amb un Marcos embriagat per l'emoció


En Marcel fent-se creus de bon balanç social exposat per en Carles que continua a la nova Junta Directiva com a vicepresident.


L'Enric fent el balanç econòmic de l'any 2003, continua com a tresorer a la nova Junta Directiva


Part de la nova Junta Directiva prenent les regnes de l'Assemblea després dels dos comiats.


Rostres de cansament amb ganes d'acabar eren la nota dominant cap el final de la reunió


L'Alexis - nou president - donant per tancada l'Assemblea General AVWC..


En acabar tot fent-la petar fent un petit pica-pica per despistar la gana.

Volkswagens "Última edició" a Barcelona

Si, si, si..... heu llegit bé, uns quants dels últims Escarabat de la sèrie especial "Última edició" sortits de la factoria mexicana de Puebla estan a Barcelona. Aquests models commemoratius del final de la producció de l'Escarabat han estat adquirits per la delegació espanyola de una empresa multinacional amb seu a Alemanya per obsequiar als seus caps directius i als seus millor clients.

Com que tots els vehicles americans han de ser modificats tècnicament per poder ser homolagables a Europa segons les directrius de la UE, aquesta empresa s'ha posat en contacte amb en Jordi Ibáñez del Taller KDF de Barcelona per a què els hi faci les modificacions pertinents per a poder ser matriculables a Europa. (Gener 2004)TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23