CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2022

X Sortida de Primavera AVWC: Assistència a l'Espíritu de Montjuïc al Circuit de Catalunya a Montmeló

El passat dissabte 3 d’abril els Amics del Volkswagen de Catalunya vam dur a terme la nostra X Sortida de Primavera, aquesta vegada va consistir en assistir a l’Espiritu de Montjuïc que organitzava la Escuderia Targa Iberia al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló, comptàrem amb una participació de 35 vw i prop de 60 persones.

Un cop aparcats tots els vehicles de bon matí els participants van poder gaudir durant tot el dia de totes les activitats de l’Espíritu de Montjuïc, però molt especialment de les tandes de diverses categories de vehicles de competició històrics de tota mena i època que gràcies a l’accés lliure al paddock, tothom podia veure a pocs metres de distància aquests vehicles, alguns d'ells molt mítics, i als mecanics fent-ne els ajustaments i l'assistència. També hi ha via una zona d'exposició i esbarjo per a tots els participants on destacava poderosament la carpa de Seat amb alguns seus clàssics més recordats.

Abans de dinar tots els participants van poder gaudir d’un aperitiu a la zona AVWC, el dinar va ser a la terrassa interior que hi ha damunt de la zona de boxes al llarg de la recta principal del circuit fet que permetia dinar i a l’hora gaudir de les diverses tandes de vehicles de competició històrics. Cap al final de la tarda ens esperava el plat fort de la jornada, poder rodar amb els nostres volkswagens un parell de voltes al Circuit i d'aquesta manera es donava per conclosa l'activitat.

ANAR A FOTOS X SORTIDA DE PRIVMAVERA AVWC - ESPÍRITU MONTJUÏC
(Fotos dels Amics Xavi Barranco, Pere Martí, Jordi Torres i Carles Torres)

(Fotos cedides per Pedro Puga
)

XIV Sortida d'Hivern AVWC & Calçotada: Pla de Santa Maria - Ruta de la Capona - Restaurant Masia Fontscaldes

Després d’un any sense poder-la fer (la sortida d’hivern del 2020, va ser l’ultima activitat abans de la pandèmia.) el passat diumenge 6 de març vàrem celebrar la nostra tradicional sortida d’hivern en aquesta ocasió per la comarca de l’Alt Camp amb una participació 17 vehicles i 40 socis AVWC.

Primer de tot es va fer un punt de trobada al Pla de Santa Maria davant de l’església Romànica de Sant Ramon on vàrem oferir un petit esmorzar, especialment pels que venien de més lluny (Josep A. Álvarez des de Sils ) aprofitant l’ocasió també vam fer el lliurament del carnet i del regal del soci d’aquest 2022. En acabar d’esmorzar petita ruta per camins asfaltats fins l’àrea d’aparcament de la Ruta de la Capona (barraques de pedra seca) acompanyats per una guia vam fer una passejada circular on ens van mostrar les diferents construccions en pedra seca (barraques, arneres, cossiols..).

En acabar la passejada, després d’un petit refrigeri, de nou a la carretera per iniciar la ruta turística, Pla de Sta. Maria-Figuerola del Camp-Inici Coll de l’Illa fins arribar al llogaret de Fontscaldes on vam gaudir de l’Autentica Calçotada Vallenca al Restaurante Masia Fontscaldes. I després de dinar amb la panxa ben plena, alguns ja no haguessin pogut menjar un calçot més, ben donar per conclosa la primera activitat AVWC d'enguany.

ANAR A FOTOS XIV SORTIDA D'HIVERN AVWC & CALÇOTADA
(Fotos dels Amics Josep Antoni Álvarez, Pere Martí i Elsa Suárez)

CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2021


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2020


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2019


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2018


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2017


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2016


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2015


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2014


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2013


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2012


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2011


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2010


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2009


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2008


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2006


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2005


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2004


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2003


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23