CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2019

XII Sortida d'Hivern AVWC - Trobada Clàssics VW a Montblanc & Calçotada a Fontscaldes

El diumenge dia 24 de febrer celebràrem la nostra sortida d'hivern, o sigui la tradicional “calçotada” que fem cada any per a anar a degustar aquesta varietat de cebes tendres a la brasa acompanyades de salsa romesco i carn a la brasa que tant ens agraden a tots.

Aquest any desplaçàrem fins a les dues comarques amb més tradició en la preparació d'aquest plat, la Conca de Barberà i l'Alt Camp, una trentena de volkswagens clàssics i 80 persones vingudes de diferents punts de Catalunya alguns tan allunyats entre si com Tortosa o Girona, la majoria socis AVWC i fins i tot algun que un altre simpatitzant com un aficionat VW del club de Vehicles Històrics de Lleida que no va voler perdre's la nostra activitat.

Al matí visitàrem la pintoresca població medieval de Montblanc on tots els participants, a mesura que arribaven, anaven estacionant els seus vehicles en la plaça de Cooperativa Vinícola de Montblanc al costat de la seva seu, un espectacular edifici modernista de 1916, on tots els vehicles van estar exposats durant tot el matí i on servírem el desdejuni, en aquesta ocasió les típiques “Coques de Montblanc”.

A les 11.00 h es va iniciar la visita guiada oferta per l'Oficina de Turisme de Montblanc, els participants es van dividir en dos grups que van recórrer les muralles i el centre històric de la població al costat d'un guia que ens il·lustrava sobre els seus gairebé 900 anys d'història. Una vegada acabada la visita turística a les 13.45 h vam posar en marxa els vehicles per a iniciar una ruta pels carrers de Montblanc per a seguir per carretera fins a la pedania de Fontscaldes al restaurant Masia Fontscaldes, on degustem la que ells denominen la “autèntica calçotada de Valls” i on més d'un va menjar calçots per sobre de les seves possibilitats i capacitats.

Des d'aquí volem agrair a tots els participants la seva assistència però molt especialment a l'ajuntament de Montblanc i a l'Oficina de Turisme per la seva col·laboració per a poder organitzar aquest esdeveniment.

ANAR A FOTOS CALÇOTADA
(Fotos dels Amics Pere Martí, Pau Gurriarán, Marc Rivas i Carles Torres)

V Sortida Golfa VW "Bolera & Frankfurt" (Buitre Owners VW Club) - En record de l'Amic Marcel Olsina -

El passat divendres 19 de gener vàrem celebrar la 5a edició de la sortida golfa VW al Bowling del Indoor Karting de Sant Feliu de Llobregat on ens reunírem uns quants socis AVWC i alguns simpatitzants per recordar la figura de l'enyorat Amic Marcel Olsina que fa ja 5 anys que ens va deixar.

Enguany qui es va endur el Buitre de peluix com a guanyador de la partida de bitlles va ser l'Amic Pere Martí que es va imposar amb 147 punts, i la novetat d'enguany, el trofeu al darrer classificat, va recaure en el petit Marc Navarro. Després de sopar els més agossarats es van pujar als karts per fer una tanda al circuit del karting, el primer classificat va ser l'Amic Victor Gracia.... un fi de festa com mereixia l'ocasió del qual, de ben segur, en Marcel hagués participat i gaudit d'allò més .

ANAR A FOTOS BOLERA
(Fotos dels Amics Albert Costa i Carles Torres)

CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2018


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2017


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2016


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2015


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2014


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2013


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2012


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2011


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2010


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2009


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2008


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2006


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2005


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2004


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2003


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001