CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2024

IV Raid Catalunya Volkswagen Aircooled AVWC * Santes Creus - L'Albà

El passat 13 d’abril celebràrem el IV Raid Catalunya Volkswagen Aircooled AVWC, enguany amb sortida a Santes Creus i arribada a L'Albà, totes dues a la comarca de l'Alt Camp. La prova va comptar amb la presència de 18 aircooled que van pendre la sortida ubicada a la Plaça Sant Bernat Calvo de la població de Santes Creus, per fer un raid de 198 quilòmetres de recorregut i 12 punts de control més 5 segells de verificació que els hi havien de segellar en algun comerç i/o lloc d'interés turístic, o fer-se un selfie en algun dels diversos indrets singulars per on havien de passar segons els indicava el full de ruta de la prova.

En aquesta ocasió la proposta del full de ruta era un recorregut per les comarques de l’Alt Camp (Santes Creus-Montagut- Sta. Perpetua, Alcover, Nulles, Vila-rodona- Albà ), Conca de Barbera (Conesa-Fores-Vilaverd-Poblet- Rojals), Urgell ( Vallbona de les Monges ) i Tarragonès ( Vistabella ).

Finalment van arribar a la meta de L’Albà un total de 16 vehicles, 2 no el van poder completar per diferents motius, on els 40 participants varen poder gaudir d'un sopar barbacoa i del lliurament d’un record commemoratiu en el Local Social ARCA,

Volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia, de l’ARCA i de tots els responsables dels negocis o centres turístics dels punts de control on s'havia de segellar el full de ruta que van participar desinteressadament i sobretot als 40 valents que van gaudir d'allò més acceptant el nostre repte

ANAR A FOTOS 4r RAID CATALUNYA VW AIRCOOLED
(Fotos dels Amics Jordi Aulestia, Xavi Barranco, Carles Bassa, Gemma Bosch, Albert Costa, Àlex Domingo, Margot Femenías, Jesús Ibáñez, Enric Marré, Pere Martí, Albert Moreu, Joan Llombart, Òscar Pratginestos, Sílvia Torrescasana i Judith Tortajada)

(Fotos cedides per Josep Gual, Jordi Lligoña, Pep Ros i Mònica Martín)

XVI Sortida d'Hivern AVWC - L'Espluga del Francolí

El passat diumenge 3 de març vàrem celebrar la setzena edició de la nostra tradicional sortida d'hivern a L'Espluga del Francolí, amb una participació de 20 vehicles i 39 participants que van començar a arribar a partir de les 9:30 h del matí a l'aparcament de plaça Montserrat Canals on se'ls esperava per esmorzar al Bar del Casal de l'Espluga del Francolí. Allà als socis AVWC presents se'ls va lliurar el regal d'enguany, el tubular de la marca Buff personalitzat amb els colors del club i el carnet de soci acreditatiu d'aquesta condició per enguany

En acabar l'esmorzar va començar la ruta turística fins al proper monestir de Poblet on vàrem fer una petita visita informal per estirar les cames i en acabat ens dirigírem de tornada a L'Espluga del Francolí on teníem concertada una visitada guiada a les seves coves, vàrem aparcar a l'explanada de davant les coves molt aprop de l'antiga seu del celler Rendé Masdéu que es va endur la gran riuada que va patir aquest municipi el 2019.

Acabada la visita no vàrem haver d'agafar els vehicles de nou doncs el "Restaurant Les Disset Fonts" es trobava tot just a l'altre costat de l'explanada, també va rebre les conseqüències de la fatal riuda fa 5 anys però van poder rehabilitar les seves instalacions per continuar amb la seva activitat, on vàrem poder gaudir d'un bon àpat per donar per conclosa aquesta activitat.

ANAR A FOTOS SORTIDA HIVERN
(Fotos dels Amics Xavi Barranco, Albert Costa, Pere Martí i Carles Torres)

Assistència a la 16a Trobada de Clàssics d'Arbúcies (Clàssics Montseny Guilleries)

El passat diumenge dia 18 de febrer, com ja va sent tradicional uns quants socis AVWC vàrem assistir, a l'espectacular i cada cop més consolidada Trobada de Clàssics a la vila d’Arbúcies organitzada pels companys de Clàssics Montseny Guilleries. Enguany comptaren amb una participació de 700 cotxes clàssics, entre el quals uns 30 de VW aircooled. Cal destacar la bona feina de l’equip d’organització, moltes felicitats i fins l’any vinent !!

ANAR A FOTOS D'ARBÚCIES
(Fotos dels Amics Xavi Barranco i Jordi Torres)

VIII Sortida Golfa VW "Bolera & Frankfurt" (Buitre Owners VW Club) - En record de l'Amic Marcel Olsina -

El passat divendres 19 de gener vàrem celebrar la 8a edició de la sortida golfa VW al Bowling del Indoor Karting de Sant Feliu de Llobregat on ens reunírem uns quants socis AVWC per recordar a l'enyorat Amic Marcel Olsina que enguany fa 10 anys que ens va deixar.

Enguany el guanyador de la partida de bitlles va ser el president del club, l'Amic Xavier Barranco, que amb 130 punts es va endur el tradicional peluix del Buitre que acostumem a oferir com a premi pel guanyador. Enguany la partida va ser més curta al ser menys participants que en anys anteriors i vàrem poder sopar ben aviat i retirar-nos cap a casa a una hora més civilitzada del que acostuma a ser habitual.... cosa que de ben segur no hagués passat si hagués estat entre nosaltres el bo d'en Marcel sermpre disposat a allargar les vetllades fins ho inimaginable.

ANAR A FOTOS BOLERA
(Fotos dels Amics Enric Marré, Marc Rivas, Albert Serrano i Carles Torres)

CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2023


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2022


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2021


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2020


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2019


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2018


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2017


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2016


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2015


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2014


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2013


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2012


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2011


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2010


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2009


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2008


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2006


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2005


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2004


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2003


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23