CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2018

V SBOM a Mataró

El passat dissabte 12 de maig es va celebrar al port esportiu de Mataró la cinquena edició de la SBOM que va ser tot un èxit en qualitat i quantitat, amb una participació de 150 vehicles pràcticament (el doble de fa dos anys) i amb una notable assistència internacional, sobretot francesa.

Un any més el club hi ha col·laborat logísticament i des d'aquí volem felicitar al seu organitzador per la feina feta, l'amic i soci AVWC Xavier Cervera, i a tothom que s'hi ha implicat en aquest event que ja comença a ser reconegut fora de les nostres fronteres. Fins la propera Sbom 6 !!

ANAR A FOTOS SBOM
(Fotos dels Amics Xavier Barranco i Pere Martí)

VIII Meeting VW El Campello - Vilajoiosa (BBT Hotrod & VW Retromania Alicante)

El cap de setmana 28 i 29 d’abril es va celebrar el VIII Meeting VW a El Campello que organitzen els amics de BBT Hotrod i VW Retromania Alicante, s’hi van reunir una seixantena de volkswagens procedents d’Alacant, Valencia, Murcia, Madrid, Ciudad Real, Albacete. Enguany el nostre club hi va estar present amb els Amics Paco Hernandez i la seva muller, l'Elvira, Rubén Bastida, Xavi Barranco, Albert Costa i Pere Martí, aquestes tres últims van baixar fins terres alacantines amb la furgoneta del club

El dissabte dia 28 va transcórrer per complet a les instal·lacions de BBT on l’Steve Van Cant i el seu equip ens va donar al benvinguda amb un refrigeri i musica en viu fins l’hora de dinar on uns companys cuiners de Retromania vàren cuinar per als participants unes espectaculars paelles, després de dinar va haver-hi el lliurament de premis. Als Amics del Volkswagen de Catalunya ens van fer entrega d’un trofeu en agraïment a la nostra assistència i aprofitant l’avinentesa en Xavi i Pere van lliurar en nom del club un record en reconeixement per la feina feta als organitzadors del Meeting l’Steve i el Nacho Medina. En acabar el lliurament de premis ens esperava una espectacular ruta turística per carreteres secundàries i camins rurals fins a Aigües de Bussot i tornada fins la platja Paraiso per fer una parada i fotos. Per la nit el Nacho ens tenia preparat un sopar de categoria al restaurant Zerca de Vilajoiosa on, fins i tot, teníem el carrer reservat per poder aparcar els vw's.

Diumenge al mati ens tenien preparada una bona ruta de carretera amb visita al Safari Aitana inclosa, però la furgoneta del club no la va fer per començar el llarg camí de tornada que els hi esperava per endavant a Albert, Pere i Xavi.

ANAR A FOTOS CAMPELLO
(Fotos dels Amics Xavier Barranco i Pere Martí)

Concentració 35è Aniversari Amics del Volkswagen de Catalunya

El passat dissabte 7 d’abril els Amics del Volkswagen de Catalunya vàrem celebrar la concentració commemorativa del nostre 35è Aniversari al Circuit de Barcelona Catalunya a Montmeló en el marc de l’Espiritu de Montjuïc i de la fira Clàssic Mania que organitza la Escuderia Targa Iberia, amb una participació de 50 vw i prop de 80 persones, entre elles en Fernando Rodríguez i la seva companya Luján González, als que volem agrair molt especialment la seva assistència, ja que van venir des de Gijón ( Astúries ) uns 1800 km anada i tornada amb el seu escarabat 1600 mexicà.

Un cop aparcats tots els vehicles els participants van poder gaudir durant tot el dia de totes les activitats de l’Espíritu de Montjuïc, però molt especialment de les tandes de diverses categories de vehicles de competició històrics de tota mena i època i de l’accés al paddock on es podia veure a pocs metres de distància aquests vehicles i les minucioses tasques de manteniment que fan en ells els seus mecànics entre tanda i tanda.

Abans de dinar tots els participants van poder gaudir d’un aperitiu a la zona AVWC on també hi havia muntada una pista de scalextric per als més petits, el dinar va ser a la terrassa interior que hi ha damunt de la zona de boxes al llarg de la recta principal del circuit fet que permetia dinar i a l’hora gaudir de les diverses tandes de vehicles de competició històrics. Cap al vespre ens esperava el plat fort de la jornada, poder rodar amb els nostres volkswagens un parell de voltes al Circuit, els valents que s’hi van esperar fins al final van poder gaudir d’allò més fent una volta “nocturna”.... una mica més de llum no hagués anat malament.

I per rematar el cap de setmana d’Aniversari el diumenge 8 d’abril, ens vam trobar al karting Cardedeu on, després d’un petit esmorzar, vam dur a terme un Grand Prix de Karts pels que van voler cremar adrenalina i no tingueren prou amb la volta al Circuit del dia anterior, amb la participació de 12 pilots i com no podia ser d’una altre manera la primera posició va ser per l’Amic Victor Gracia "O rei do karting".

En acabar el karting es va fer una ruta per carreteres secundaries fins el local de l’associació cívica i cultural “La Cívica” de Les Franqueses del Vallès on a la cinquenta de participants els hi esperava una assortida barbacoa per dinar i on no podia falta el tradicional pastís commemoratiu del 35è Aniversari AVWC de postres

Des d’aquí volem agrair en primer lloc a L’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès per la seva col·laboració, també a l’associació cívica i cultural “La Cívica” per acollir-nos a les seves instal·lacions i molt especialment al seu president i soci AVWC l’Albert Costa, i a les sòcies AVWC Mari Matamala i Mònica Yangüez per ajudar-nos a muntar i desmuntar el menjador i la barbacoa, també agrair a l'Amic Jordi Edo per les ampolles de cava “Masia Ginebreda” que molt gentilment ens va regalar.

I per últim agrair també a Motorsol Vehicles Industrials i a l’organització de l’Espiritu de Montjuïc (Escuderia Targa Iberia) la seva ajuda i col·laboració.

IR A FOTOS 35è ANIVERSARI DISSABTE
IR A FOTOS 35è ANIVERSARI DIUMENGE
(Fotos dels Amics Xavier Barranco, Marc Esteban, Albert Marcet, Pere Martí, Marc Rivas i Carles Torres)
(Fotos cedides per David Guardia)

XI Sortida d'Hivern: Visita Catedral del Vi de Nulles & Calçotada Restaurant Mas d'en Plata (Cabra del Camp)

)

El passat diumenge 18 de març vàrem celebrar la nostra tradicional sortida d’hivern en aquesta ocasió per les comarques del Penedès i l’Alt Camp amb una participació 29 vehicles i 77 amics, entre ells quatre vw’s dels amics del club Escarabat A Sac d'Andorra i d'en Xavi Fandos del Club de Vehicles Històrics de Lleida.

Primer de tot es va fer un punt de trobada a Vilafranca on vàrem oferir un petit esmorzar, especialment pels que venien de més lluny (Josep A. Alvarez des de Sils i en Pau Gurriarán de Girona). En la ruta de turística d’anada, com que ens venia de pas, vam aprofitar per aturar-nos a Montferri on visitàrem de nou el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat (edifici singular projecte del arquitecte Josep Mª Jujol ). Tot seguit ens vam dirigir cap a la població de Nulles per fer la visita guiada i un tast al Celler Modernista ( Catedral del Vi ) obra de Cèsar Martinell.

De nou a la carretera fins a la urbanització Mas del Plata (Cabra del Camp) a veure el gegantí Mazinger Z on vam repetir la foto de fa 9 anys i per acabar, una espectacular calçotada al restaurant Mas del Plata de la mateixa urbanització per a gaudiment de tots els presents.

ANAR A FOTOS CALÇOTADA
(Fotos dels Amics Xavier Barranco, Pau Gurriarán, Jesús Ibáñez, Pere Martí, Jordi Peña i Marc Rivas)
(Fotos cedides per Xavi Fandos)

IV Sortida Golfa VW "Bolera & Frankfurt" (Buitre Owners VW Club) - En record de l'Amic Marcel Olsina -

Divendres passat celebràrem la 4a edició de la sortida golfa VW al Bowling del Indoor Karting de Sant Feliu de Llobregat on ens reunirem una trentena de socis AVWC i algun simpatitzant per recordar a l'enyorat Amic Marcel Olsina.

Enguany qui es va endur el Buitre de peluix amb qui s'obsequia al guanyador de la partida de bitlles va ser l'Amic Alex Milà que es va imposar amb 116 punts, després de la partida de bitlles i de sopar alguns encara teníen ganes de gresca i van contractar una tanda de karting aprofitant l'avinentesa d'estar al Indoor Karting de Sant Feliu de Llobregat, el primer classificat va ser l'Amic Dani Lagüens.... un fi de festa del que de ben segur en Marcel hagués estat partícep i hagués gaudit d'allò més.

ANAR A FOTOS BOLERA
(Fotos dels Amics Xavier Barranco i Carles Torres)

CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2017


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2016


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2015


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2014


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2013


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2012


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2011


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2010


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2009


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2008


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2006


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2005


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2004


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2003


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
avwc@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158

Creat per Amics del Volkswagen de Catalunya - 2017 - Llicncia de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional de Creative Commons