CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2023

XIX Concentració de furgonetes VW a Sant Pere Pescador 2023

El passat cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig es va celebrar la 19a edició de la concentració Volkswagen de Sant Pere Pescador. Ja són dinou anys de col·laboració del nostre club amb VW España, (en plan tipus: I have a Dream) de la mà del nostre enyorat amic i soci Toni Sender, llavors cap de marketing de la marca alemanya.

Amb la il·lusió, per a nosaltres que fos un punt de trobada del nostre esperit camper i per a Volkswagen un lloc on poder oferir les novetats que cada any han anant presentant. I així durant dinou anys participant amb ells i aportant les nostres furgos per donar un xic d'aire camper retro com als seus orígens van ser de llibertat i practicitat tal i com són les T1, les T2 i les T3.

Esperem que l'any vinent es torni a dur a terme i poguem tornar a col·laborar aportant la nostra afició i passió per la marca.

ANAR A FOTOS DE SANT PERE
(Fotos dels Amics Xavi Barranco, Xavi Canal, David Comabasosa, Pere Martí, Enric Marré i Pierre Derobert)

XI Sortida de Primavera AVWC a Moià

El diumenge 30 d'abril celebràrem la onzena edició de la sortida de primavera AVWC de la mà dels Amics moainesos David Comabasosa i Gemma Molera, que ens organitzaren una sortida per la zona de la Catalunya Central, aquesta vegada vàrem anar a visitar les Coves del Toll a la població de Moià i vàrem fer una ruta turística per la comarca del Moianés.

Comptàrem amb una participació de 23 vehicles i prop de 50 persones, entre els quals destacar la presència d'uns nous Amics, la Judit i en Josep de les Borges Blanques que participaven per primer cop en una activitat AVWC. També destacar el retrobament d'un soci dels antics al qual li havíem perdut la pista des de feia temps, l'Amic Ricard Jardí, actual soci nº3 del nostre club..

A primera hora ens vàrem trobar a l’aparcament de les Coves del Toll on vam oferir l’esmorzar, per tot seguit fer la visita guiada a les coves. En acabar la visita, vàrem iniciar una ruta turística per la comarca del Moianès fins a la vila de Santa Maria d’Oló, passant per la vila de l’Estany, durant el trajecte vàrem poder gaudir d’uns espectaculars paisatges de muntanya per "una carretera de les d'abans" sota unes nuvolades espectaculars que feien preveure un aiguat imminent. A Santa Maria d'Oló vàrem fer una breu però molt interessant visita a l'Espai Hemalosa, una antiga fàbrica tèxtil convertida ara en una espai polivalent on al vestíbul hi trobem l'Ecomuseu amb informació sobre la història del poble d'Oló, una exposició dedicada al textil i el seu pes històric a Oló

Vàrem reanudar la marxa desfent la ruta feta fins arribar al Restaurant El Toll de Collsuspina on ens esperava un generòs àpat de germanor, mentre dinàvem vàrem poder badar veien com plovia generosament a l'exterior del restaurant després de mesos sense veure caure una gota del cel per culpa de la sequera que patim. En acabar el dinar vàrem fer entrega del regal del soci 2023, als socis assistents, la dessuadora commemorativa del 40 anys dels AVWC, i d'aquesta manera vàrem donar per conclosa aquesta activitat.

ANAR A FOTOS SORTIDA DE PRIMAVERA
(Fotos dels Amics Albert Costa, Pere Martí, Albert Moreu, Carles Torres i Silvia Torrescasana)

XV Sortida d'Hivern AVWC & Calçotada a l'Alt Camp: Pla Sta. Maria (Masia del Pla)

El passat diumenge 6 de març vàrem celebrar la nostra tradicional sortida d’hivern en aquesta ocasió per la comarca de l’Alt Camp amb una participació 16 vehicles i 35 socis AVWC. Primer de tot es va fer un punt de trobada al Restaurant Masia del Pla on vàrem poder gaudir d’un petit esmorzar, en acabar ens desplaçarem un kilòmetre fins La Fabrica on vàrem poder gaudir d’una visita guiada al Museu de la vida rural i d’una bona mostra de telers de varies èpoques, tots ells en funcionament gracies a la labor voluntària del Sr.Jose Luis, antic treballador de la fabrica.

Tot seguit ruta turística passant per Santes Creus, on vam fer una parada a la plaça del monestir per fer-nos unes quantes fotos i continuant la ruta, la parada obligada al Mazinger Z de la Urbanització Mas d’en Plata. Fins arribar de nou al restaurant Masia del Pla on vàrem poder gaudir de l’autentica Calçotada Vallenca, després de dinar es va presentar el cartell de la Concentració 40è aniversari AVWC, obra de l'Amic Carles Torres, trobada que celebrarem l'1 i el 2 de juliol a Vilafranca del Penedès.

ANAR A FOTOS CALÇOTADA
(Fotos dels Amics Xavier Barranco, Pere Martí, Ramón Panisello i Marc Rivas)

VII Sortida Golfa VW "Bolera & Frankfurt" (Buitre Owners VW Club) - En record de l'Amic Marcel Olsina -

El passat divendres 20 de gener i després de després de dos anys sense fer-la per les restriccions sanitaries per la COVID, vàrem poder celebrar la 7a edició de la sortida golfa VW al Bowling del Indoor Karting de Sant Feliu de Llobregat on ens reunírem 14 socis AVWC i un simpatitzant i futur soci, per recordar a l'enyorat Amic Marcel Olsina.

Enguany el guanyador de la partida de bitlles va ser l'Amic Òscar Pratginestos que es va imposar amb 106 punts però enguany també hi havia premi pel darrer classificat, en aquest cas classificada, la sòcia AVWC Cris Moreno amb 23 punts, un cop acabada la partida vàrem sopar allà mateix i finalment enguany no hi haver tanda de karting final per manca d'interessats en fer-la..... deu ser que ens fem grans i la son i el fred van ser arguments més convincents per retirar-nos cap a casa.... de ben segur que si hagués estat entre nosaltres el bo d'en Marcel ens hagués arrossegat a fer-la.

ANAR A FOTOS BOLERA
(Fotos dels Amics Xavier Barranco, Pere Martí i Marc Rivas)

CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2022


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2021


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2020


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2019


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2018


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2017


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2016


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2015


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2014


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2013


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2012


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2011


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2010


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2009


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2008


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2006


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2005


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2004


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2003


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23