NOTÍCIES 2019

Els Amics Albert Marcet i Gina Rognoni han tornat a ser pares

L'Albert i la Gina ja tenen la parelleta, el passat 11 de juny va nèixer l'Iu, aquesta vegada el nou nat va arribar el dia que tocava i de forma ràpida de manera que tant mare com fill van poder descansar ben aviat a l'habitació de l'hospital.

Com ja ve sent tradició els nous pares ens han fet arribar aquestes dues originals fotos familiars per compartir aquest feliç moment amb la resta d'Amics del club tot i que de ben segur veureu junts a l'Èlia i l'Iu a bord d'un VW a la propera edició de Tossa així com en altres activitats del club. Felicitats parella !!! (Agost 2019)

Col·laboradors principals confirmats per a Tossa de Mar 2019

Aquí teniu tots els col·laboradors principals de Tossa confirmats per a aquest any en que celebrem la seva 26a edició, a tots ells els volem donar les gràcies per fer-nos confiança un any més i aportar el seu granet de sorra per ajudar-nos a organitzar la nostra gran concentració. (Juliol 2019)

Reportatge XII Sortida d'Hivern AVWC al darrer número de la revista Autofoto

En el darrer número de la revista Autofoto hi podeu tornar a trobar una resenya d'una activitat AVWC, aquesta vegada de la XII Sortida d'Hivern AVWC que varem organitzar a finals de febrer a Montblanc, un cop més agrair al seus responsables l'interés per publicar una activitat AVWC en les seves pàgines. (Abril 2019)

Assemblea Anual AVWC 2019

El passat dissabte 9 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2019 en el centre cultural Can Ganduxer de Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2018, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2019. A continuació es va fer oficial tres noves incorporacions a la Junta Directiva, en concret dels Amics Marcos Navarro (que torna a la Junta Directiva 17 anys després) i Jaime Lagunas tots dos en qualitat de Vocals i d'Albert Costa en qualitat de Secretari en substitució de l'Amic Marc Esteban. Seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Albert Costa Serrano


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marcos Navarro Magrans


Vocal
Jaime Lagunas Sanchez

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, sempre ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2019)

Reportatge de la concentració de Tossa de Mar al darrer número de la revista Airmighty

En el darrer número (nº 33 ) de la revista Airmighty hi apareix un reportatge de la darrera concentració de Tossa de Mar (25a edició), des d'aquí volem donar les gràcies al Niels Timmerman, un cop més, per fer-nos un lloc i tornar a fer visible la concentració de Tossa a la revista que actualment és el referent dins del món VW europeu. Thank you Niels !! (Gener 2019)

Ja tenim cartell per a Tossa 2019

Per quart any consecutiu tornem a començar l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany dedicat al 50è aniversari de l'estrena de la pel·lícula de Disney "The love bug", la primera amb en Herbie de protagonista, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses de personatges Disney per al setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2019)

Calendari d'activitats 2019

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2019 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF (si feu click damunt cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) amb només les activitats AVWC i un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any. (Gener 2019)

TORNAR A: NOTICIES


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23