NOTÍCIES 2015

Manta de viatge AVWC: Regal per als socis AVWC 2015

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'una manta de viatge amb el logo AVWC brodat. La començarem a donar als socis AVWC que acudeixin a la VIII Concentració de Clàssics VW Terres de l'Ebre, sinó podeu venir a Tortosa la podreu recollir a la concentració de Tossa de Mar o en la pròxima edició del Autoretro a l'estand del club qualsevol dia que se celebra el saló (Juliol 2015)

Col·laboradors principals confirmats per a Tossa de Mar 2015

Aquests són els primers col·laboradors de Tossa confirmats per a aquest any a tots ells els volem donar les gràcies per fer-nos confiança un any més i aportar el seu granet de sorra per ajudar-nos a organitzar la nostra gran concentració. (Juliol 2015)

Ja tenim cartell per a la concentració de Tossa de Mar 2015

Ja tenim el cartell oficial de Tossa d'enguany, com podreu deduir el tema de l'edició aquest any es el món del circ, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses per al setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Juny 2015)

El Sr. Marhuenda ens ha deixat

El 14 d'abril un dels seus néts ens ho va fer saber a través del grup de Facebook del nostre club, que Juan Matías Marhuenda Contri ens havia deixat a l'edat de 95 anys a la seva localitat natal d'Orba (Alacant). Potser per als més joves o per a aquells aficionats nouvinguts que han aparegut en els últims anys en "l'escena VW" no els sonarà, però podríem dir amb poques probabilitats de equivocar-nos que es tractava del major aficionat als Escarabats d'Espanya i que, quan els anys i la salut encara li eren favorables, era el imprescindible en qualsevol concentració VW que s'organitzés. Fos on fos i sense importar-li la distància Sr. Marhuenda agafava el seu escarabat (va arribar a tenir tres) en solitari i cap allà es dirigia, fes sol o pluja, per carreteres nacionals en unes èpoques (anys 80 i 90) en què no havien tantes autopistes ni autovies com en l'actualitat, un munt de viatges i de quilòmetres amb un escarabat que com ell solia recordar reiteradament, mai l'havia deixat tirat i que per aquesta raó el considerava el millor cotxe del món.

Aquí el teniu en l'any 1994 a la nostra Concentració XI Aniversari amb el seu segon escarabat l'interior de l'Estadi Olímpic Lluís Companys a Montjuïc i en una altre visita que ens va fer a Barcelona en motiu d'una altra concentració:


L'any 2003 la desapareguda revista Super VW Magazine li va dedicar un reportatge al seu nº9 que acabava amb aquesta reflexió que sens dubte definia el seu amor pels escarabats i una filosofia d'afició que potser ens els darrers anys s'està perdent: “[…] aquest cotxe m'ha proporcionat l'oportunitat de conèixer a moltíssima gent amb la qual l'únic nexe en comú és que conduïm un Escarabat i que amb el transcurs del temps, em va permetre establir una bona amistat. M'ha donat la satisfacció de conèixer llocs que d'altra manera mai hagués conegut, en resum, moltes, moltes satisfaccions. Als que comencen, que no es desanimin, que gaudeixin de posseir o conduir un cotxe únic, sense importar-los si és un vintage, un brasiler o un mexicà ja que en moltes ocasions ser propietari d'un o altre, està en funció de la sort o l'economia. L'important és que és un Escarabat o derivat sempre que sigui refrigerat per aire [...] Fer l'amor és un plaer, però el Escarabat dura més ! "

Sr. Marhuenda descansi en pau per sempre al costat dels seus estimats escarabats. (Juny 2015)

Assemblea Anual AVWC 2015

El passat diumenge 15 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2015 en el centre cultural Can Ganduxer de Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat i la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2014 , es va dur a terme la renovació de la Junta Directiva . Davant l'absència de cap candidatura alternativa , tal com es va anunciar a tots els socis l'actual Junta Directiva continuarà 4 anys més en el càrrec amb una nova incorporació, la de l'Amic Albert Marcet com a vocal. Després de la renovació de càrrecs de la Junta Directiva es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2015 i seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs de la següent manera :


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Carles Torres Cervera


Vocal Secció Furgos
Massimo Arena


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marc Esteban PuigVocal
Albert Marcet

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades perquè el nostre club continuï la seva activitat, de la mateixa manera continuem animant que tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club ( de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2015)

La T1 de l'Amic Albert Esteve protagonista de l'últim anunci de VW Vehicles Comercials

La T1 11 finestres de 1963 de l'Amic Albert Esteve és la protagonista de l'últim anunci de VW Vehicles Comercials per promocionar el Oldtimer Centre de Volkswagen a Alemanya i podeu guanyar un viatge per visitar el Oldtimer si participeu en el concurs que han obert amb motiu d'aquest anunci en http://www.fielesaloriginal.es (Gener 2015)

Calendari d'activitats 2015

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2015 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia. Aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats.

Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició. (Gener 2015)

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23