NOTÍCIES 2020

Reobertura secció Publicitat VW a la web AVWC


Per fi s'acaba aquest 2020 de.... merda (diguem-ho clar) en el qual la Covid19 ha condicionat absolutament tota l'activitat humana global i que ha reduït l'activitat del nostre club a mínims mai vistos com altres sectors del lleure i el món laboral.

No volem acabar l'any amb tan mal gust de boca i per això us anunciem una bona notícia, la reobertura de la secció Publicitat VW de la nostra web, des de fa quasi tres anys quan vàrem adequar la web AVWC a un disseny web adaptable al dispositiu que s'està utilitzant per visitar-la (disseny web responsiu), havíem deixat en construcció aquest apartat de la nostra web.

Si una cosa vàrem tenir durant el confinament per la Covid19 va ser tenir temps fer coses que teníem pendents, i així ha estat en aquest cas que el nostre webmaster va poder posar en ordre tot el material que ja teníem en l'antiga web AVWC i va fer recerca de nou fins a arribar als gairabé 1.000 anuncis VW que a partir d'ara podeu gaudir, esperem que us agradin i que gaudiu d'una bona estona tot mirant-los. (Desembre 2020)

Trobada testimonial de Clàssics VW Aircooled a Tossa de Mar
Com tots sabeu, degut a les circumstàncies sanitàries en les que ens trobem actualment, ens varem veure obligats a contracor a cancel·lar l'edició d'aquest any de la concentració de Tossa. Però com no pot haver un abril sense pluja, no pot haver un setembre sense volkswagens a Tossa, per això varem fer una trobada testimonial el passat diumenge 27 de setembre (en la data que haguéssim fet la jornada del diumenge de la concentració) on reunírem tres escarabats i tres furgonetes al parquing que hi ha sota el castell de Tossa de Mar.... l'any vinent tornarem a omplir els seus carrers amb tota mena de volkswagens clàssics aircoooleds (Setembre 2020)

XXVII Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar 2020 - CANCEL·LADA

Us hem de comunicar que, amb gran tristesa, reunits en Junta Directiva aquesta setmana, hem decidit donat els rebrots i la situació actual del Covid19, cancel·lar l’edició d’enguany de Tossa de Mar. Ha sigut molt dur prendre aquesta decisió, hem apurat al màxim el temps per decidir si dur a terme la concentració però molts factors s’han ajuntat per tal de que no fos en les condicions normals i per tant hem decidit cancel·lar dita edició.

Ha de prevaldre la seguretat dels participants, col·laboradors i assistents en general ja que és de suma importància per nosaltres. No queda una altra que continuar endavant i esperar que passi aquesta situació lo abans possible.

De part de tots els membres de la de la Junta Directiva dels Amics del Volkswagen de Catalunya us volem demanar que us cuideu molt! Us volem veure a tots en breu!! (Juliol 2020)

Assemblea Anual AVWC 2020

El passat dissabte 7 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2020 a la Sala Polivalent del Casal Parroquial de Llerona a Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2019, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2020 A continuació es va fer oficial d'una nova incorporació a la Junta Directiva, en concret la de la sòcia AVWC Elsa Suàrez en qualitat de Vocal, fet a destacar doncs després de molts anys torna haver-hi una dona dins de la Junta Directiva. Seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Albert Costa Serrano


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marcos Navarro Magrans


Vocal
Jaime Lagunas Sanchez


Vocal
Elsa Suárez López

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, sempre ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2020)

Ja tenim cartell per a Tossa 2020

Com ja és tradició des de fa 5 anys, tornem a començar l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany, com podreu deduir enguany l'ambient a Tossa serà molt medieval, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses de temàtica medieval pel setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2020)

Calendari d'activitats 2020

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2020 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF (si feu click damunt cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) amb només les activitats AVWC i un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any. (Gener 2019)

TORNAR A: NOTICIES


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23