NOTÍCIES 2016

L'Oval '55 de Luís Patllé i Mimí Vergé protagonista del darrer vídeo de la campanya "VW y tú" de VW Espanya

L'Oval ' 55 dels Amics Lluís Patllé i Mimí Vergé és el protagonista d'aquest video de VW sobre la història d'un cotxe que sempré ha estat en mans de la família Vergé, doncs va ser adquirit per l'avi, el Dr. Lluís Vergé que gràcies a la seva professió de metge, va poder comprar a mitjans dels anys 50 un dels pocs escarabats que es podien aconseguir en aquella época dels reduïts cupos d'importació que arribàven a la península ibérica. En la filmació del vídeo han participat altres socis AVWC amb els seus vehicles.

Article publicat el 19-10-1960 on es parla del triomf d'en Lluís Vergé en el sector coche de "La Vuelta Motorista al Vallès - Trofeo Derbi" en la que es basa parte del vídeo "El último Rally - Volkswagen y Tú"

La furgoneta i l'escarabat de l'Amic Carles Torres en dos programes de televisió

A finals del mes d'octubre han aparegut a la televisió amb poc dies de diferència els dos VWs de l'Amic Carles Torres, primer va ser la furgoneta T2 de 1974 al programa d'Antena 3 Tu cara me suena y després el VW 1200 Standard de 1968 al programa divulgatiu Queicom al Canal 33, aquí teniu els dos vídeos dels esmentats programes (Octubre 2016)

Tu cara me suena (21-10-16)

Queicom (25-10-16)

El casament VW dels Amics Alexis Folch i Susanna Vidal

El passat dissabte 23 de juliol els Amics Alexis Folch i Susanna Vidal es van donar el "si vull" a la localitat gironina de Sant Gregori, com no podia ser d'una altra manera sent dos aficionats que tenen diversos volkswagens el dia del seu casament aquests no hi podíen faltar i a més un grup de convidats socis AVWC també hi van acudir amb els seus aircooleds respectius i la furgoneta del club tampoc s'ho va voler perdre i també va estar present en el casament d'un antic president AVWC.

Des d'aquí volem felicitar als nuvis i desitjar-los un futur en comú ple d'alegria, satisfaccions i molts moments màgics en companyia dels seus volkswagens..... per molts anys parella !!! (Agost 2016)

El darrer adéu a l'Amic Toni Sender

Ahir dia 21 de juliol ens va deixar l'Amic i company Toni Sender després d'anys de lluita contra l'enfermetat, la vetlla serà a partir d'avui al Tanatori de Sant Gervasi i l'enterrament demà dissabte dia 23 a les 10:30 h. Les nostres condolències a la seva vídua Marta i a la resta de la seva família. Descansa en pau AMIC !! (Juliol 2016)

Col·laboradors principals confirmats per a Tossa de Mar 2016

Aquests són els col·laboradors principals de Tossa confirmats per a aquest any a tots ells els volem donar les gràcies per fer-nos confiança un any més i aportar el seu granet de sorra per ajudar-nos a organitzar la nostra gran concentració. (Juliol 2016)

Dessuadora AVWC: Regal pels socis AVWC 2016

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, una dessuadora amb caputxa amb el logo AVWC estampat a l'esquena. La començarem a donar als socis AVWC que acudeixin a la XI VW Beach Party o a la IX Concentració de Clàssics VW Terres de l'Ebre, sinó podeu venir a Cubelles ni a Tortosa la podreu recollir a la concentració de Tossa de Mar o en la propera edició del Autoretro a l'stand del club qualsevol dia que se celebri el saló (Juny 2016)

Reportatge del 2n Raid Catalunya VW Aircooled al darrer número de la revista Autofoto

En el darrer número de la revista Autofoto (nº 238 - Juny 2016) hi podeu trobar un petit reportatge del 2n Raid Catalunya VW Aircooled que varem organitzar a finals d'abril, des d'aquí volem donar les gràcies a l'autor de la majoria de fantàstiques fotos que hi apareixen, l' Amic Albert Basolí però sobretot als responsables de la revista Autofoto per interessar-se en publicar aquesta modesta iniciativa que només te dues edicions de vida. (Juny 2016)

Assemblea Anual AVWC 2016

El passat diumenge 13 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2016 en el centre cultural Can Ganduxer de Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2015, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2016. A continuació es va fer oficial la substitució com a vocal de la Junta Directiva de l'Amic Albert Marcet per l'Amic Silvano Aversano i seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes. La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Carles Torres Cervera


Vocal Secció Furgos
Massimo Arena


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marc Esteban PuigVocal
Silvano Aversano

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades perquè el nostre club continuï la seva activitat, de la mateixa manera continuem animant que tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2016)

Ja tenim cartell per a la concentració de Tossa de Mar

Comencem l'any amb molt bon peu doncs ja tenim enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany, com podreu deduir el tema de l'edició aquest any son les olimpíades i els esports olímpics, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses per al setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2016)

Calendari d'activitats 2016

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2016 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia. Aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició. (Gener 2016)

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23