NOTÍCIES 2021

La Luna Gurriarán ja és aquí, felicitats Pau i Thene !!

El passat diumenge 27 d'octubre va nèixer la petita Luna i els seus orgullos pares, els Amics Pau Gurriarán i Thene Díaz, no van dubtar un moment en immortalitzar a la nouvinguda amb un detall AVWC, tant la mare com la nena es troben perfectament i segurament molt aviat els veurem a tots tres en alguna activitat AVWC. (Novembre 2021)

Vídeo de la XXVII Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled de Tossa de Mar a Surf Channel TV

En la darrera edició de la concentració de Tossa de Mar va venir un reporter de Surf Channel TV a fer un reportatge del nostre event aircooled. Aquí teniu el resultat. Esperem que el vídeo us agradi tant com a nosaltres !! (Novembre 2021)

Reportatge de la XXVII Concentració Volkswagen Aircooled de Tossa de Mar al darrer número de la revista Autofoto

En el darrer número de la revista Autofoto (Novembre 2021) hi podeu tornar a trobar un reportatge de la XXVII Concentració Volkswagen Aircooled de Tossa de Mar, un cop més agrair al seus responsables l'interés per publicar un reportatge d'una activitat AVWC en les seves pàgines. (Novembre 2021)

XXVII Concentració de Clàssics VW Aircooled de Tossa de Mar

Ara sí us podem anunciar oficialment que farem la concentració de Tossa enguany però en un format diferent, donada la situació del covid actual i les possibles prediccions a l'alça que tindrem després de l'estiu (tant de bo ens equivoquem), serà només d'un dia, el dissabte dia 25 de setembre. Pel matí estarem amb els vehicles participants a l'Av.Catalunya amb totes les activitats típiques que fem cada any els diumenges pels matins (exposició vehicles, Top 10, prova acceleració i potència, etc ....) i per la tarda ens traslladarem al parking de terra de sota el Castell de Tossa amb totes les activitats típiques que fem els anys que ens quedem a Tossa el dissabte per la tarda (Gincama Urbana, concurs de difresses, photocall i animació a càrrec de DJ Leco, etc...)

Degut a la gran quantitat de gent que som cada edició, enguany hi haurà aforament limitat i haurem de complir amb les mesures higièniques anticovid bàsiques (mascareta, distància i neteja de mans). Ens hem vist en l'obligació de fer la concentració en un format diferent però respectant l'essència del cap de setmana complet. Esperem que ho enteneu i que vingueu, amb l'esperança que l'any vinent la concentració de Tossa torni a ser com la de sempre i sense l'amenaça de la Covid19. En breu us comunicarem el programa i l'operativa per fer l'inscripció. Salutacions! (Agost 2021)

Assemblea General de la Federació Catalana de Vehicles Històrics a Les Franqueses del Vallès

El passat dissabte 12 de juny varem estar presents a l'Assemblea General de l'any 2021 de la Federació Catalana de Vehicles Històrics que va dur-se a terme a l'Auditori del Centre de Recursos Agraris Can Ribas de Les Franqueses del Vallès.

Volem agrair a l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès i a la FCVH per confiar en la nostra recomenació on fer-la (Juny 2021)Llum d'emergència AVWC: Regal per als socis AVWC 2021

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta de la llum d'emergència que substituirà properament als triangles de senyalització obligatoris. La començarem a donar en mà a tots els socis que puguem fer-ho, a la resta us l'enviarem per correu postal junt amb els carnets de soci d'enguany. (Abril 2021)

Assemblea General AVWC 2021 VIRTUAL

El passat dissabte 28 de març es va celebrar de forma telemàtica l'Assemblea General de Socis AVWC 2021 amb tota la junta reunida a la Sala Polivalent del Casal Parroquial de Llerona a Les Franqueses del Vallès.


Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2020, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2021. A continuació es va fer oficial d'una nova incorporació a la Junta Directiva, en concret la del soci AVWC Jordi Torres en qualitat de Vocal, en substitució de Jaime Lagunas que deixa de ser membre de la Junta Directiva. També el canvi en el càrrec de secretari, l'Elsa Suárez enlloc de l'Albert Costa que passa a ser Vocal. Seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretària
Elsa Suárez López


Vocal
Albert Costa Serrano


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marcos Navarro Magrans


Vocal
Jordi Torres Gómez

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, sempre ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Abril 2021)

TORNAR A: NOTICIES


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23