NOTÍCIES 2010

Crònica dels VW USA Shows 2010 dels Amics Ángel i Maggie Vendrell

Aquí teniu la crònica anual que ens han fet arribar els Amics Ángel i Maggie Vendrell de les diferentes concentracions nordamericanes a les quals han assistit durant el 2010 representant als Amics del Volkswagen de Catalunya als USA.

Punt de trobada mensual AVWC - Novembre

El passat diumenge 21 de novembre tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar on hi varem tornar a veure després de molt de temps al Mexicà de l'Amic Xavi Barranco que s'ha passat força temps a la "UVI mecànica" però l'estrella de la jornada matinal va ser el turbo "casolà" que s'ha instal·lat al seu escarabat l'Amic Victor Manuel Gracia, no hi ha dubte que en Victor és tot un manetes ja que tot s'ho fet ell mateix. (Novembre 2010)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA NOVEMBRE

La T1 SO-42 de l'Amic Xavi Cervera protagonista del darrer anunci d'Eroski

La flamant T1 S0-42 de l'Amic Xavi Cervera será la protagonista del proper anunci dels centres comercials Eroski. Aquí teniu unes quantes fotos del rodatge del mateix ambientat en la temàtica hippie del Flower Power (Novembre 2010)

Ja ha sortit el número 42 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 42 de la revista SuperVW Magazine, un altre cop sense cap reportatge d'algun vehicle d'un soci AVWC, tot i així el nostre club hi està present a la secció de meetings amb un ampli reportatge de la 17a Concentració de VW Clàssics Aircooled de Tossa de Mar (Pag. 94 - 99) i a la contraportada amb els agraïments als patrocionadors de Tossa de Mar.(Novembre 2010)

Tassa AVWC: Regal per als socis AVWC 2010

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'aquesta tassa blanca de porcellana amb el logo del nostre club gravat junt amb sis dibuixos de diversos models aircooled existents com la T1, la T2, el 181, l'Escarabat, el Karman Ghia i un Variant del Tipus 3 tots ells obra de l'Amic Xavi Cervera. Ideal per prendre el primer cafè amb llet del dia o per fer la servir al vostre escriptori per guardar bolígrafs i altres coses. Els que vingueu a Tossa de Mar ja la podreu recollir allà mateix i sinó ho podreu fer al nostre punt de trobada mensual el tercer diumenge de mes sempre i quan ens aviseu amb antel·lació. (Setembre 2010)

AVWC present a l'aparador de la botiga Eisparts

Els simpatitzants AVWC Robert Castro i Susanna Urbano han estat per la costa oest dels USA de viatge de noces i han aprofitat per visitar tot allò relacionat amb els aircooleds que allà s'hi pot trobar (que no es poc precisament). A California van anar a visitar la coneguda botiga de Eisparts i quina va ser la seva sorpresa quan van veure al vidre de l'aparador una enganxina del nostre club sota una dels Panscrapers...... ja ens imaginem com ha arribat fins allà. Gràcies Carlos !! (Setembre 2010)

Ja ha sortit el número 41 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 41 de la revista SuperVW Magazine, aquesta vegada sense cap reportatge d'algun vehicle d'un soci AVWC, trencant la tendencia dels darrers números. Tot i així el nostre club hi està present a la secció de meetings con el reportatge de la VIII Beach Party AVWC a les pàgines 88 - 91 però sobretot a la contraportada on podeu trobar el cartell oficial de la 17a Concentració de VW Clàssics Aircooled de Tossa de Mar que celebrarem els propers dies 24, 25 i 26 de setembre. (Setembre 2010)

Dues activitats de molta "alçada" a l'Argentina

El simpatitzant AVWC argentí Óscar Eugenio Martínez (si us fixeu bé en la segona foto reconeixereu el logo AVWC en el vidre posterior del seu cotxe) en ha fet arribar una sèrie de fotogràfies de dues activitats de molta "alçada" a l'Argentina, la primera es el Raid de las Altas Cumbres per a vehicles clàssics que es va desenvolupar a la província de Córdoba en el centre d'Argentina. La segona activitat es La Caravana del Bicentenario, una activitat organitzada conjuntament per l'argentí Club de Vehículos de Colección de Mendoza i pel xilé Club Autos Antiguos de Chile en la que vehicles clàssics de cada banda de la frontera xilena-argetina es reuniren a 4.000 metres d'alçada per commemorar els 200 anys de la independència dels dos estats latinoamericans, entre els diversos actes es va fer un minut de silenci en record dels morts en el recent terratremol que va debastar part del territori xilè. (Juliol 2010)

VEURE FOTOS

Ja ha sortit el número 40 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 40 de la revista SuperVW Magazine, un més on podem trobar entre les seves pàgines el reportatge d'un vehicle d'un soci AVWC: la T1 SO-42 de 1967 de l'Amic Xavi Cervera (pag. 18 - 25) . En la secció de meetings trobareu un reportatge de la sortida de primavera AVWC (Visita a la Mina de Petroli de Riutort) a les pàgines 96 - 99. (Juliol 2010)

Punt de trobada mensual AVWC - Juny

El passat diumenge 21 de juny era tercer diumenge de mes i per tant tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar. Com que era la darrera ocasió que ens hi reunirem allà fins passat l'estiu es va organitzar un petit Vermouth de Benvinguda de l'Estiu coincidint amb l'inici de l'estació estival i la resposta no va poder ser més positiva, fins a catorze VW es vàren apropar fins a Cabrera de Mar per gaudir d'un matí de diumenge amb un sol esplèndid.

Va haver de tot: alguns socis veterans que s'estrenaven al punt de trobada com els Amics Luciano Linde, Paco Hernández; algún soci "retrobat" com l'Amic Jordi Anguera a qui feia molt temps que no véiem i algún futur soci com en Xavier Badia que es va presentar amb el seu impecable 1200 '61 sunroof. Menció especial per l'Amic Oleguer Graells que va presentar-se en societat amb la seva fantàstica T1 Panelvan de 1960 rotulada amb el logo Porsche, mateix cas que l'Amic Ricard Fuentes que acudia per primera vegada al punt de trobada i per extensió s'estrenava en una activitat AVWC amb el seu simpàtic Herbie junt amb la seva família (Juny 2010)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA JUNY

Vermouth al punt de trobada mensual AVWC - Juny

Aquest proper diumenge dia 20, al punt de trobada mensual AVWC en el concessionari VW Motorsol de Cabrera de Mar serà molt i molt especial. Perquè?

PERQUÈ serà la darrera trobada fins al mes de Setembre.

PERQUÈ per donar la benvinguda a l’estiu, hem organitzat un VERMOUTH popular, gratuït i simpàtic, a base de patates, olives i d’altres “delicatessen”.

PERQUÈ us explicarem tots els detalls de la BEACH PARTY del proper 3 de juliol.

Com sempre, a partir de les 11.00h.

Us hi esperem a tots! (Juny 2010)

Ja ha sortit el número 39 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 39 de la revista SuperVW Magazine, un més on podem trobar entre les seves pàgines el reportatge d'un vehicle d'un soci AVWC: el 181' 74 de l'Amic Eduardo Lagüens (pag. 34 - 37). En la secció de meetings trobareu un reportatge de la nostra sortida d'hivern a Reus (Visita a l'Epocauto i Calçotada a El Pont d'Armentera) i una curiositat, la furgo del club apareix destacadament al reportatge de la darrera edició del meeting de Cap d'Agde, un fet remarcable donat que aquest mateix reportatge que va aparèixer mesos enrera a la SuperVW francesa. Per últim destacar que la contraportada del numero 39 apareix el cartell oficial de la propera activitat AVWC: la 3a Concentració de Clàssics Volkswagen Terres de l'Ebre que celebràrem el cap de setmana del 5 i 6 de juny a Tortosa.(Maig 2010)

Punt de trobada mensual AVWC - Abril

El passat diumenge 18 d'abril aprofitant que era tercer diumenge de mes es va fer l'Assemblea General del club al punt de trobada mensual AVWC en el Restaurant el Racó de l'Àngel que es troba en les mateixes instal·lacions del Quadis Autocenter de Cabrera de Mar.

Potser va ser una de les Assembles Generals més informals fetes fins a la data però molt profitosa, després de la preceptiva lectura i l'aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat i la aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2009 i dels pressupostos per al 2010 es va passar al torn de precs i preguntes dels socis presentes on es van proposar algunes propostes constructives com l'oferiment de l'Amic Pere Lluís Font per millorar la relació del nostre club amb els mitjans de comunicació.

En aquest sentit des de la Junta Directiva, continuem animant que tots aquells Amics que vulguin participar activament amb el club, puguin fer-ho. Només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar (bé formant part de la Junta Directiva o bé col·laborant amb el club puntualment) serà ben rebuda per nosaltres. (Abril 2010)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA ABRIL

Convocatòria Assemblea General AVWC 2010

El proper diumenge 18 d'abril es celebrarà l’Assemblea General del Club al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar, concretament al Restaurant el Racó de l'Àngel que es troba en les mateixes instal·lacions del Quadis Autocenter, a partir de les 10.30h en primera convocatòria i a les 11.00h en segona convocatòria.

L'Assemblea General seguirà el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta de la reunió anterior 
2. Lectura i aprovació de la memòria de gestió social 2009
3. Presentació i aprovació de la memòria de gestió econòmica 2009 i del pressupost pel 2010
4. Precs i preguntes

Us esperem !!! (Març 2010)

Punt de trobada mensual AVWC - Març

El passat diumenge 21 de març ens vàrem reunir al punt de trobada mensual AVWC en el concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar. Aquesta vegada entre els nostres volkswagens se'ns va colar un clàssic no volkswagen, una fantàstica Lambretta 150 de 1960 propietat de l'Amic Xavi Cervera que aplica la filosofia aircooled fins a les dues rodes (Març 2010)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA MARÇ

Ja ha sortit el número 38 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 38 de la revista SuperVW Magazine, un altre numero més on podem trobar entre les seves pàgines el reportatge d'un vehicle d'un soci AVWC: el 1200' 63 de l'Amic Massimo Arena. En la secció de meetings trobareu un petit reportatge del dinar de Nadal AVWC (Març 2010)

Punt de trobada mensual AVWC - Febrer

El passat diumenge 21 de febrer vàrem fer la segona reunió de l'any al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar. Tot i que el mal temps ens va tornar a acompanyar (sembla que darrerament no ens vulgui abandonar mai) ens hi varem ajuntar 8 vehicles de socis AVWC, entre ells en Toni Sender amb la seva T1 que feia temps que no acudia al punt de trobada. En la banda dels debuts al punt de trobada destacar el d'un històric del club, en Ricard Jardí (soci nº7) amb el seu 1302 Cabrio. (Febrer 2010)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA FEBRER

Calendari d'activitats 2010

Ja podeu consultar a la nostra web el Calendari d'Activitats 2010 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany. Aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició rumb a alguna de les diverses activitats programades enguany. (Febrer 2010)

Punt de trobada mensual AVWC - Gener

El passat diumenge 17 de gener vàrem fer la primera reunió de l'any al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar. El mal temps no convidava a l'optimisme però deuria haver ganes de treure els aircooleds a passejar quan ens reunírem 9 vehicles a pesar de l'amenaça de pluja. Va ser un dia de debuts ja que visitaren per primera vegada el punt de trobada els l'Amics Andrés Cívico i Massimo Arena que va venir en companyia de Sergio Espinosa amb el seu ultrabaix Razor Edge. També ens va visitar un simpatitzant, en Fèlix Playan amb el seu recentment adquirit VW 1303 i que molt aviat serà un Amic més. (Gener 2010)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA GENER

Ja ha sortit el número 37 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 37 de la revista SuperVW Magazine, on podem trobar entre les seves pàgines el reportatge de l'Oval '56 d' Enric Espuny (pag. 26 - 31) que també apareix en el doble pòster desplegable central. En quant als reportatges de concentracions trobareu el reportatge del XXVI Autoretro (pag 92 - 95) on hi està present l'stand AVWC en diverses fotografies (Gener 2010)

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23