NOTÍCIES 2022

Assemblea General AVWC 2022

El passat dissabte 20 de març es va celebrar l'Assemblea General de Socis AVWC 2022 a la carpa permanent a l’aparcament del Consell del Poble de Llerona

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2021, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2022. A continuació es va fer oficial una baixa a la Junta Directiva, en concret la de al sòcia AVWC Elsa Suàrez que deixa de ser-ne membre i el seu lloc en el càrrec de secretari del club el tornarà a ocupar el seu predecessor, l'Albert Costa que fins l'any passat era Vocal. Seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Albert Costa Serrano


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marcos Navarro Magrans


Vocal
Jordi Torres Gómez

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, sempre ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat i més ara que som un membre menys en la Junta Directiva.

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2022)

Ampolla termo AVWC: Regal per als socis AVWC 2022

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'una ampolla termo personalitzada amb els colors i logo del club. El començarem a donar en mà a tots els socis que assistiu al 2n Dia del Soci + Assemblea General AVWC 2022 que celebrarem el proper 20 de març a Les Franqueses del Vallès, la resta el podeu recollir en qualsevol altre activitat AVWC a la que hi assistiu previ avís o al setembre a Tossa de Mar. (Març 2022)

Reportatge de Tossa de Mar 2021 al darrer número de la SuperVW Magazine francesa

En el darrer número (nº 376 - Gener / Febrer 2022) de la SuperVW Magazine francesa hi trobareu un cop més un reportatge de la darrera concentració de Tossa de Mar, en aquesta ocasió un modesta ressenya de una sola plana, format reduït igual que l'edició de Tossa 2021, però que ens omple de satisfacció per poder continuar apareixent, encara que sigui poc, en una de les revistes més prestigioses del món VW i nº1 a França (Gener 2022)

Ja tenim el cartell per a Tossa 2022

Com ja és tradició des de fa set anys, comencem l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany. En aquesta ocasió l'ambient a Tossa serà molt cinematogràfic, així doncs ja podeu anar preparant les vostres disfresses de temàtica del món del cinema pel setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2022)

Calendari d'activitats 2022

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2022 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF amb només les activitats AVWC (si feu click damunt de cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) i un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any i alguna més d'anys anteriors ja que per la Covid durant el 2021 no hem pogut fer tantes activitats com hauríem volgut. (Gener 2022)

TORNAR A: NOTICIES


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23