NOTÍCIES 2018

Reportatge de Tossa de Mar 2018 a la secció d'Oci de El Mundo Deportivo

El passat dissabte 20 d'octubre a la secció d'Oci, en l'apartat Motor, del diari esportiu El Mundo Deportivo va aparèixer una petita ressenya de la concentració de Tossa de Mar d'enguany. Des d'aquí volem donar les gràcies als seus responsables de la secció d'Oci per interessar-se per la nostra modesta concentració (Octubre 2018)

Nou apartat "Tossa Segle XX": període 1994 - 2000

Enguany, en el marc de la celebració del 35è aniversari AVWC i del 25è aniversari de la concentració de Tossa de Mar i de la mateixa manera que hem fet a la secció de la web AVWC Segle XX, obrim aquest apartat per penjar tot de reportatges de la primera època de la concentració de Tossa, des de 1994 fins l'any 2000, quan l'organitzava en Juan Giménez y la Carmen Rico junt amb la col·laboració del Scarwallès Club.

Tot aquest material s'ha anat recollint els darrers anys junt amb la resta de material de la secció AVWC Segle XX amb donacions de socis del club (especialment de l'enyorat Marcel Olsina, o més recentment d'en Pau Gurriarán) o d'ex-socis del club com en Pau Cases o fins tot de gent que no te res a veure amb el nostre club com el francès Noël Lavoir del Cox Toujours que ens va cedir els originals dels posters de la 6a i 7a edició .

Si teniu material fotogràfic o audiovisual de Tossa del període 1994 - 2000 no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a avwc@avwc.org, només volem que ens cediu uns dies el material per poder escanejar-ho o fer-ne una còpia i així per compartir-ho amb la resta d'Amics i alhora augmentar el fons documental del la concentració de Tossa i del nostre club entre tots. (Setembre 2018)

Col·laboradors principals confirmats per a Tossa de Mar 2018

Aquests són els col·laboradors principals de Tossa confirmats per a aquest any en que celebrem la seva 25a edició, a tots ells els volem donar les gràcies per fer-nos confiança un any més i aportar el seu granet de sorra per ajudar-nos a organitzar la nostra gran concentració. (Setembre 2018)

Actualització secció "AVWC Segle XX": període 1991 - 2000

Tal i com us vàrem anunciar el mes de març passat amb motiu de la presentació de la nova secció "AVWC segle XX" a la web AVWC, acabem de publicar la segona etapa que compren des dels anys 1991 fins el 2000 i hem actualitzat el període 1983 - 1990.

Hi trobareu moltes activitats però òbviament no hi son totes les que es van fer, per això us tornem a recordar que si teniu material fotogràfic o audiovisual del període 1983 - 2000 no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a avwc@avwc.org, només volem que ens cediu uns dies el material per poder escanejar-ho o fer-ne una còpia i així per compartir-ho amb la resta d'Amics i alhora augmentar el fons documental del nostre club. Mica en mica anirem fent crèixer aquesta secció de la web AVWC entre tots. (Juny 2018)

Vídeo promocional 25a Concentració de Clàssics Aircooled Tossa de Mar 2018

En una setmana comença ja l'estiu i això vol dir que ja queda menys per una nova edició de la concentració de Tossa de Mar que marca el final de la temporada estiuenca de concentracions VW.

Estrenem el vídeo promocional de la 25à edició que es celebrarà el 21, 22 i 23 de setembre obra d'en Roger Font Sales, esperem que us agradi i veure-us a tots de nou enguany a la concentració de Tossa que es presenta amb algunes novetats en el seu programa per celebrar un 25è aniversari com es mereix ... molt aviat tota la info aquí mateix (Juny 2018)

Parasol de platja AVWC: Regal per als socis AVWC 2018

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'un parasol amb els logos de les furgos i els escarabats estampats a la lona. El començàrem a donar als socis AVWC a la concentració 35è Aniversari AVWC, sinó vareu poder venir el podreu recollir a properes trobades que organitzem tal com la de Llançà, Tossa de Mar o en la pròxima edició del Autoretro a l'stand del club qualsevol dia que es celebri el saló (Juny 2018)

Reportatge de Tossa de Mar 2017 al darrer número de la SuperVW Magazine francesa

En el darrer número (nº 342 - Març 2018) de la SuperVW Magazine francesa hi trobareu un cop més un reportatge de la darrera concentració de Tossa de Mar, un reportatge de 4 planes realitzat pel seu redactor en cap en Julien-David Collombet al qual li volem donar les gràcies per acostar-se un cop mes a Tossa per cobrir la nostra concentració i per publicar-ne un reportatge en una de les revistes més prestigioses del món VW i nº1 a França. Merci Julien-David !! (Maig 2018)

Reportatge del 35è Aniversari AVWC al darrer número de la revista Autofoto

En el darrer número de la revista Autofoto (Abril 2018) hi podeu tornar a trobar un reportatge d'una activitat AVWC, aquesta vegada del 35è Aniversari AVWC que varem organitzar a principis del mes d'abril al Circuit de Catalunya, un cop més agrair al seus responsables l'interés per publicar un reportatge d'una activitat AVWC en les seves pàgines. (Maig 2018)

L'Amic Pere Morella ens ha deixat

Avui és un día trist per a tota la família AVWC, ahir ens va deixar l'Amic Pere Morella a l'edat de 71 anys, la vetlla serà aquesta tarda a partir de les 16:00 h i demà l'enterrament cerimònia a les 10:30 h al Tanatori Empordanesa de Figueres. Persona afable i molt participativa ja que tot i el problema de salut que feia temps que patia, era un dels habituals a les sortides del club, sobretot a Tossa on era costum veure'l originalment disfressat any rera any.
Els darrers tres anys és va implicar activament en l'organització del "Beach Weekend" per fer-la a Llançà on residia, tot i el seu estat de salut enguany ja havia començat a organitzar la propera edició que farem el 14 i 15 de juliol i a on, de ben segur, se li tributarà un bon homenatge en la seva memòria.

Des d'aquí volem fer arribar el condol a la seva família, especialment a la seva vídua, la Lídia que l'acompanyava a totes les sortides, i als seus fills, marxa un gran amic però per damunt de tot una millor persona, descansa en pau Amic !!! (Abril 2018)

Inaugurem una nova secció a la web AVWC: AVWC Segle XX

Enguany, en el marc de la celebració del 35è aniversari AVWC, obrim aquesta secció on anirem penjant progressivament amb reportatges de les activitats que es van fer des del 1983 (any en el que es va fundar el nostre club) fins abans del 2001 (any en el què varem crear la nostra web) amb tot de material que hem anat recopil·lant els darrers anys gràcies a les donacions dels socis més antics del club (sobretot de l'enyorat Marcel Olsina, de la família Lagüens, d'en Ramon Bartomeus i la Montserrat Roig - els fundadors del club -, o més recentment en Pau Gurriarán) o d'ex-socis del club com en Pau Cases o en Fabián Sitjas.

Si teniu material fotogràfic o audiovisual del període 1983 - 2000 no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a avwc@avwc.org, només volem que ens cediu uns dies el material per poder escanejar-ho o fer-ne una còpia i així per compartir-ho amb la resta d'Amics i alhora augmentar el fons documental del nostre club. Mica en mica anirem fent crèixer aquesta secció de la web AVWC entre tots. (Març 2018)

Assemblea Anual AVWC 2018

El passat dissabte 4 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2018 en el centre cultural Can Ganduxer de Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2017, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2018. A continuació es va fer oficial la baixa com a membre de la Junta Directiva de l'Amic Massimo Arena per motius professionals, des d'aquí volem agrair-li la seva vinculació durant aquests anys, i seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Marc Esteban PuigVocal
Àlex Milà Puig

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, i més ara que hem patit una altra baixa, ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2018)

Els Amics Carles Torres i Laia Massons ja son pares


El passat divendres 2 de febrer va arribar a aquest món el petit Arnau i la veritat és que va fer-se de pregar doncs la mare havia sortit de comptes el 21 de gener i a més el part va ser una autèntica marató, però tots dos es troben perfectament.

En Carles i la Laia ens han enviat aquesta foto familiar amb el que serà el capçal del bressol del recent nascut, una caricatura d'una T2 plena de divertits animalons que acompanyarà els somnis del bo de l'Arnau cada dia a partir d'ara i que de ben segur serà el seu primer contacte amb el món VW i amb els Amics del Volkswagen de Catalunya doncs la T2 va decorada amb una pegatina del club com podeu observar.

Esperem doncs veure ben aviat al petit Arnau a bord de la T2 del seus pares en futures activitats del nostre club i d'altres (Febrer 2018)

Cartell per a la Concentració 35è Aniversari AVWC

Ja tenim el cartell oficial de la Concentració 35è aniversari AVWC, enguany la concentració per a commemorar el nostre 35è aniversari serà del 7 al 8 d'abril. Reserveu les dates per a celebrar amb nosaltres el nostre aniversari, el dia 7 tot el dia al Circuit de Catalunya i el dia 8 amb una segona activitat per la zona del Vallès. Molt aviat tota la informació aquí mateix (Febrer 2018)

Ja tenim cartell per a Tossa 2018

Per tercer any consecutiu tornem a començar l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany, com podreu deduir pel tema de l'edició aquest any l'ambient a Tossa enguany serà molt marcià, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses per al setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2017)

Calendari d'activitats 2018

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2018 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF (si feu click damunt cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) amb només les activitats AVWC amb un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any. (Gener 2018)

TORNAR A: NOTICIES


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23