AMICS DEL VOLKSWAGEN DE CATALUNYA

Amics

Amics perquè en els seus orígens, els fundadors d'aquest club eren un grup d'amics que tenien una passió comuna: els seus VW Escarabats, així va ser com es va fundar l'any 1983 Amigos del Volkswagen de Barcelona denominació primigènia de l'actual Amics del Volkswagen de Catalunya ja que quasi tots el seus membres eren de Barcelona. Amb molta tenacitat i il·lusió van reunir a la Ciutat Comtal a 114 vehicles a la primera concentració volkswagen coneguda en el nostre país el 2 d'octubre de 1983.... aquí va començar la nostra història.
Aquesta essència és la que s'ha mantingut des de llavors, som un ampli grup de gent de totes les edats i condicions, units per una mateixa passió però tenim molt clar que per davant dels vehicles sempre estan les persones.


Per formar-ne part no cal tenir el cotxe més perfecte ni el més antic, ni ser el millor en res, simplement tenir un Escarabat o un dels seus múltiples derivats i, sobretot, tenir molt bon humor i ganes de passar-s'ho bé, perquè són els socis els qui donen sentit al club
Del Volkswagen

Del Volkswagen perquè no només ens limitem a l'Escarabat, sinó també als diversos derivats nascuts del concepte "Refrigerat per Aire" (Aircooled): les furgos T1 - T2 i les primeres T3 aircooled, el Karmann-Ghia, el 181, el VW 1500, els Buggies, els militars (Schwimmwagen i Kübelwagen) o els primers Porsche de 4 cilindres. Estigui perfectament restaurat o sigui el teu cotxe dús diari, tots tenen el mateix valor per a nosaltres.
Fruit d'aquesta diversitat, dintre de AVWC hem creat una secció Furgonetes que dona assessorament i informació sobre les necessitats específiques d'aquest col·lectiu en auge en els darrers anys.

De Catalunya

Catalunya perquè és el nostre àmbit d'actuació. Tenim socis repartits per tota la geografia catalana (i també fora d'ella), dins de les nostres quatre províncies i també a l'altra banda dels Pirineus, a la Catalunya Nord. Per aquesta raó, quan viatgem, allà on anem sempre intentem deixar ben clar qui som i d'on venim, sobretot, si es fora del nostre país.
Ens agrada conèixer cada dia a nous aficionats als VW aircooled, per això difonem la nostra afició per tota Catalunya organitzant diverses activitats a l'any i intentem assistir al màxim nombre d'activitats i viatjar arreu per a compartir la nostra passió amb els amics que hem anat fent a les diferents concentracions espanyoles i europees a les que hem assistit. Això es reflexa en el creixent nombre d'aficionats VW de fora de Catalunya que assisteixen a la Concentració de Tossa de Mar (que organitzem des de l'any 2001) i que ja és la concentració VW amb més participants a casa nostra i amb més afluència d’aficionats VW estrangers.

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23