NOTÍCIES 2017

Els Amics Albert Marcet i Gina Rognoni ja son pares

El passat dissabte 9 de desembre va nèixer la petita Èlia i ho va fer una setmana abans del que estava previst, tot i que va ser un part llarg tant mare com filla es troben perfectament totes dues.

El seus feliços pares l'Albert i la Gina ens han fet arribar aquestes dues divertides fotos familiars que com no podria ser d'una altra manera rodejats d'elements VW i potser com un avís per a futurs participants de la prova de la maleta de la concentració de Tossa de l'any vinent: -"Ara els Marcet Ragnoni som un més per preparar la maleta de Tossa.... tremoleu" - .

Coneixent als seus intrèpids pares no tenim cap mena de dubte que ben aviat començarem a veure sovint a la petita Èlia en futures activitats del nostre club i d'altres (Desembre 2017)

Reportatge de la III VW Beach Weekend al darrer número de la revista Autofoto

En el darrer número de la revista Autofoto (nº 253 - Setembre 2017) hi podeu trobar un petit reportatge de la trobada III VW Beach Weekend que varem organitzar a mitjans del mes de juliol passat a Llançà, des d'aquí volem donar les gràcies un cop més als responsables de la revista Autofoto per interessar-se un cop més en publicar un reportatge d'una activitat AVWC en les seves pàgines. (Octubre 2017)

Reportatge de la Trobada Avionentes & VW's a Mollerussa al darrer número de la revista Autofoto

En el darrer número de la revista Autofoto (nº 250 - Juny 2017) hi podeu trobar un petit reportatge de la trobada Avionetes & Volkswagens que varem organitzar a principis del mes de maig passat, des d'aquí volem agrair als responsables de la revista Autofoto per tornar-se a interessar en publicar un reportatge d'una activitat AVWC en les seves pàgines. (Juny 2017)

L'Amic Ramon Terés ens ha deixat

Aquest cap de setmana ens ha fet saber la seva esposa Carmen que el passat 2 d'abril ens va deixar l'Amic Ramón Terés Mauri. En Ramón era de Lleida però des feia molts anys vivia a Zaragoza on residia la major part de l'any i de la resta gaudia de la costa catalana ja que tenia un apartament a Cambrils des d'on acudia a les trobadades del nostre club, especialment a la de Tortosa de la que era un habitual, amb el seu cridaner Speedster groc que en aquesta foto veieu en la darrera Beach Party que varem fer a El Vendrell fa dos anys.

Des d'aquí volem fer arribar el condol a la seva família, especialment a la seva vídua, la Carmen que l'acompanyava a totes les sortides i a la seva filla Pilar, ens deixa un amic però una millor persona, descansa en pau Amic !!! (Maig 2017)

Motxilla nevera de viatge AVWC: Regal per als socis AVWC 2017

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'una motxilla - nevera de viatge amb el logo AVWC estampat a la tapa. La començarem a donar als socis AVWC que acudeixin a la trobada de Mollerussa i successivament a properes trobades que organitzem tal com la de Tortosa, Tossa de Mar o en la pròxima edició del Autoretro a l'stand del club qualsevol dia que es celebri el saló (Maig 2017)

Reportatge de Tossa de Mar al darrer número de la revista Airmighty

En el darrer número (nº 26 ) de la revista Airmighty hi apareix un ampli reportatge de 5 planes de la darrera concentració de Tossa de Mar amb text i fotos del mateix Niels Timmerman a qui volem donar les gràcies per fer-nos un forat a la seva atapeïda agenda de meetings per fer via fins a Tossa per viure" in situ" la nostra concentració i fer-la visible un cop més a una revista que actualment és el referent dins del món VW europeu. Thank you Niels !! (Maig 2017)

1a Reunió interclubs per evitar que les limitacions de circulació previstes per l'AMB afectin als vehicles clàssics i antics

Tal i com us varem informar la setmana passada, el divendres dia 24 de març varem acudir a la reunió convocada pel Classic Motor Club del Bages (CMCB), on gairebé 50 clubs i entitats de vehicles clàssics i antics es van reunir a Manresa per tal d'informar-nos de primera de mà de les reunions mantingudes pels responsables del CMCB amb la Generalitat de Catalunya el mateix divendres al matí, i per decidir quins havien de ser els passos a seguir per tal d'aconseguir que les limitacions de circulació previstes a la ciutat de Barcelona (amb afectació a la corona de 40 municipis adherits al projecte), no afectin els vehicles clàssics i antics.

Després d'haver llegit el document que ha elaborat la Generalitat, veient que no hi ha una política clarament definida per als vehicles clàssics i antics i, per tant, semblaria que es veuen igualment limitats; tot i així, la receptivitat dels responsables de tirar endavant el projecte de limitació és bona envers els nostres vehicles, i ara cal actuar de manera coordinada per aconseguir tot allò que les principals ciutat europees ja han aconseguit.

Tots els presents van acordar unànimement:

- Agrupar-se dins de l'Associació de Clubs de Catalunya que està constituïda i integrada a la FEVA, convocant-ne una assemblea i nomenant una nova junta directiva formada per membres dels clubs presents a la reunió de divendres.

- Decidir coordinadament les accions a emprendre.

- No emprendre accions que puguin donar una mala imatge no desitjada davant de l'administració, i encara menys davant de l’opinió pública

- Mostrar la voluntat d'arribar tan lluny com sigui necessari per aconseguir un tracte adequat per als vehicles clàssics i antics, essent conscients que cal respectar el medi ambient.

- Buscar el millor assessorament legal possible.

- Acollir totes aquelles entitats legalment constituïdes que divendres no van poder ser presents a la reunió, sempre que acceptin la línia de treball acordada.

Us continuarem informant tan aviat com hi hagin novetats (Març 2017).

Comunicat del club sobre la situació del tema veto cotxes antics a l'AMB

En relació a la preocupant mesura de limitació de circulació de vehicles de més de 20 anys que l’AMB (Área Metropolitana de Barcelona) i altre poblacions catalanes volen implantar, us volem informar que el nostre club estarà present a la reunió que ha organitzat el Clàssic Motor Club del Bages (un dels clubs amb més pes i amb més associats a Catalunya i a Espanya) a Manresa el proper dia 24 de març per crear un únic òrgan interlocutor amb l’administració que aglutini al màxim nombre d’entitats de vehicles clàssics i antics.

El Clàssic Motor Club del Bages ja ha mantigut reunions amb els responsables de la Generalitat que impulsen la mesura i exposarà la situació de la proposta de normativa que està preparant la Generalitat donada la gran desinformació que hi ha sobre el tema que provoca la difussió de tota mena de rumors que fomenten un clima de crispació entre els aficionats als clàssics que no ajuda en res.

Opinem que la unió fa la força i aquesta és la millor solució per fer front a aquesta preocupant situació que ara se’ns planteja però que en cap cas és novedosa ja que ja fa anys que funciona a diversos països del centre i el nord d’Europa ON ELS CLÀSSICS CONTINUEN CIRCULANT sense que això sigui el major problema pel medi ambient o un perjudici pels seus propietaris.

Tanmateix aquesta iniciativa a nivell interclubs del Clàssic Motor Club del Bages és una més de les moltes que estan apareixent les darreres setmanes a nivell particular entre els aficionats als clàssics i/o contraris al veto als cotxes de més de 20 anys com la que celebrarà a Barcelona el proper dia 26 de març al parking de la platja del Fòrum entre les 10:00 i les 20:00h on es recolliran signatures en contra de la mesura, també es pot fer per internet a la plataforma Change.org o descarregant el següent pdf i enviant les signatures per correu postal

Us mantindrem informats del que doni de si la reunió del proper 24 de març i de com evolucioni el tema. (Març 2017)

Assemblea Anual AVWC 2017

El passat dissabte 18 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2017 en el centre cultural Can Ganduxer de Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2016, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2017. A continuació es va fer oficial el nomenament del nou Secretari del club, l'Amic Marc Esteban substitueix a l’Amic Carles Torres que després de 16 anys, ha decidit deixar el càrrec i de ser membre de la Junta Directiva encara que de forma puntual continuarà col·laborant externament amb nosaltres (manteniment web, difussió activitats, dissenys, etc...) i també la baixa de l'Amic Silvano Aversano per motius professionals i seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Marc Esteban Puig


Vocal Secció Furgos
Massimo Arena


Vocal
Àlex Milà Puig

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, i més ara que hem patit dues baixes, una d'elles tant sensible com la d'en Carles que després de tants anys com a Secretari havia assumit moltes tasques, ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2017)

Reportatge de Tossa de Mar al darrer número de la SuperVW Magazine francesa

En el darrer número (nº 331 - Març 2017) de la SuperVW Magazine francesa hi trobareu un magnífic reportatge de 6 planes de la darrera concentració de Tossa de Mar realitzat pel seu redactor en cap en Julien-David Collombet al qual li volem donar les gràcies des d'aquí per apropar-se fins a Tossa per fer-lo, sabem que no es fàcil per la distància i també poder aparèixer amb un reportatge tan extens en una de les revistes més prestigioses del món VW i nº1 a França on es celebren cada any una gran quantitat de concentracions a l'any. Merci Julien-David !! (Març 2017)

Ja tenim cartell per Tossa 2017!

Per segon any consecutiu comencem l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany, com podreu deduir pel tema de l'edició aquest any l'ambient a Tossa enguany serà molt hawaià, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses per al setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2017)

Calendari d'activitats 2017

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2017 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF (si feu click damunt cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) amb només les activitats AVWC amb un recull de les millors fotos de les sortides dels darrers dos anys. (Gener 2017)

TORNAR A: NOTICIES


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23