NOTÍCIES 2011

La concentració de Tossa de Mar un altre cop al programa de TV "Furgoaddictes"

Furgoaddictes ha tornat a dedicar part d'un altre capítol a la nostra concentració de Tossa de Mar, concretament a l'edició d'enguany on una de les novetats del seu programa d'activitats va ser la 1a Ruta Off Road organitzada pel nou membre de la Junta Directiva AVWC, en Marc Esteban, un apassionat de les rutes de muntanya o pel desert a bord de la seva imponent T3 Syncro i que està treballant per crear dins del nostre club una secció Off Road per a organitzar activitats d'aquest tipus per a tots els Amics que tinguin buggies, 181, furgos preparades siguin Syncro o no. (Desembre 2011)

La T1 de l'Amic Ferran Socias protagonista al darrer anunci de Springfield

Un cop més la T1 '62 de l'Amic Ferran Socias has estat protagonista d'un spot televisiu, aquesta vegada el de la nova colònia de Springfield que es va rodar integrament per la zona de les Terres de l'Ebre, si us ho fixeu bé hi apareix el pont de ferro de Tortosa i un dels embarcadors de la zona del Trabucador del Delta de l'Ebre. (Desembre 2011)

Punt de trobada mensual AVWC - Novembre

El diumenge 20 de novembre vam fer la darrera reunió d'enguany al nostre punt de trobada mensual a Cabrera de Mar, va ser una matinal distesa de germanor en la que l'Amic Toni Sender ens va obsequiar amb un póster enrotllable amb una famosa litografia amb tota mena de T1 comercials que podreu veure a partir d'ara a qualsevol activitat AVWC quan s'escaigui i que estrenarem el mes vinent a l'stand que tindrem a l'Autoretro. (Novembre 2011)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA NOVEMBRE

Ja ha sortit el número 48 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 48 de la revista SuperVW Magazine on el nostre club hi està present a la secció de meetings amb un ampli reportatge de la 18a Concentració de VW Clàssics Aircooled de Tossa de Mar (Pag. 76 - 81) i amb els agraïments als patrocionadors de Tossa de Mar en pàgines interiors (Pag. 11).(Novembre 2011)

Punt de trobada mensual AVWC - Octubre

El diumenge 16 d'octubre era tercer diumenge de mes i per tant tocava reunir-nos en el nostre punt de de trobada mensual al pàrquing de les instal·lacions de Motorsol Import de Cabrera de Mar, aquesta vegada hem estat menys Amics del que últimament era habitual en el punt de trobada però això no ha estat obstacle per gaudir d'una matinal de diumenge en bona companyia per veure'ns, xerrar, tafanejar mecàniques, remoure diverses peces a la venda i fer un informal Vermouth per obrir boca abans d'anar a dinar. (Octubre 2011)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA OCTUBRE

Tovallola AVWC: Regal pels socis AVWC 2011

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'aquesta magnífica tovallola de gran qualitat amb el logo del nostre club sobre la senyera catalana ideal per lluir-la quan aneu a la platja o a la piscina. Els que vingueu a la concentració de Tossa de Mar ja la podreu recollir allà mateix i sinó ho podreu fer al nostre punt de trobada mensual el tercer diumenge de mes sempre i quan ens aviseu amb antel·lació, o en la propera edició de l'Autoretro en el stand del club. (Setembre 2011)

Punt de trobada mensual AVWC - Setembre

El passat diumenge 18 de setembre, tot just una setmana abans de la concentració de Tossa de Mar, vam celebrar el nostre tradicional punt de trobada mensual amb el Swap Meet , al parking de les instal·lacions de Motorsol Import es van reunir 13 aircooleds encara que un parell de socis AVWC s'hi van desplaçar amb els seu vehicle habitual d'ús diari.

A destacar el debut en el punt de trobada de l'Amic Frederic Caballé que va acudir al punt de trobada amb tota la família amb el seu flamant Oval'56 i que l'Amic Àlex Milà va presentar en societat la seva darrera i modificada adquisició, un 1200 '59 "en su salsa" que va molt, molt arran de terra. A destacar també que vam mostrar el nou regal pels socis AVWC per aquest 2011, la tovallola AVWC (Setembre 2011)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA SETEMBRE

Ja ha sortit el número 47 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 47 de la revista SuperVW Magazine, tot i no aparèixer cap reportatge d'un vehicle d'algun soci AVWC el nostre club hi està present a la secció de meetings per partida doble amb la publicació dels reportatges de la 4a Concentració de Clàssics VW de les Terres de l'Ebre (pag. 76 - 81) i amb del reportatge pendent de la nostra primera activitat de l'any, la 1a Trobada de Clàssics VW Aircooled en l'Al Penedès celebrada el 17 d'abril a Vilafranca del Penedès (pag. 88 - 90) però molt especialment a la pàgina tres on podeu trobar el cartell oficial de la 18a Concentració de VW Clàssics Aircooled de Tossa de Mar que celebrarem els propers dies 23, 24 i 25 de setembre. (Setembre 2011)

Punt de trobada mensual AVWC - Juny

El passat diumenge 19 de juny vam celebrar el nostre tradicional punt de trobada mensual amb el Swap Meet com element més destacat, fins a les instal·lacions de Motorsol Import s'hi van acostar nous simpatitzants per coneixe'ns i per informar-se sobre tot el que envolta el nostre club.

A destacar el debut en el punt de trobada de l'Amic Sergi Alonso amb un escarabat adquirit recentment mentre acaba de restaurar la seva T1 i de l'Amic Marc Esteban amb la seva espectacular T3 Syncro, amb encara una mica de sorra del desert del darrer raid solidari que va fer per terres marroquines, i que va instal·lar una parada amb peces per vendre. També s'hi va acostar fins el punt de trobada una altre T3 que també ha fet recentment un raid per terres marroquines, la de l'Amic Albert Marcet que ens va explicar la seva aventura africana per l'Atlas (Juny 2011)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA JUNY

Punt de trobada mensual AVWC - Maig

Avui diumenge 15 de maig hem celebrat el nostre tradicional punt de trobada mensual amb la gran novetat de l'inici del Swap Meet i per ser la primera vegada no ha estat gens malament, hem tingut tres paradetes, més d'un desena de vehicles reunits i un gran ambient de germanor. Estem segurs que això anira més i que cada cop hi hauran més parades i més aircooleds al punt de trobada mensual, a veure si es confirmen les nostres previsions optimistes el mes vinent, en el proper punt de trobada mensual AVWC del mes de juny.

A destacar la presència de l'Amic Toni Sender que tot i estar encara convalescent d'un seriosa intervenció quirúrgica, no s'ha volgut perdre l'estrena avui al punt de trobada AVWC del Swap Meet i ha vingut amb la seva T1 fins a Cabera de Mar..... des d'aquí li volem desitjar-li una ràpida, satisfactòria i total recuperació. (Maig 2011)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA MAIG

Ja ha sortit el número 45 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 45 de la revista SuperVW Magazine, aquesta vegada sense cap reportatge d'algun vehicle d'un soci AVWC. Tot i així el nostre club hi està present amb la publicació a les pàgines interiors (pag. 54) del cartell oficial de la 4a Concentració de Clàssics VW de les Terres de l'Ebre que celebrarem a Tortosa el segon cap de setmana de juliol (Maig 2011)

Punt de trobada mensual AVWC

El proper 15 de maig celebrarem la primera reunió al punt de trobada mensual AVWC després de l'Assemblea Anual celebrada allà el passat mes de març i precisament una de les primeres idees que posarà en pràctica la nova Junta Directiva està relacionada amb el punt de trobada mensual: convertir-lo en un mercadillo de recanvis o Swap Meet.

A partir d'ara cada tercer diumenge de mes que hi hagi punt de trobada mensual al concessionari VW Motorsol de Cabrera de Mar de 11.00 a 14.00 h, qualsevol Amic que vulgui, podrà instal·lar gratuitament la seva parada de venda davant del seu vehicle (en cap cas no podrà superar l'amplada de la plaça d'aparcament) amb recanvis mecànics o qualsevo gadget VW. Els no socis que ho desitgin també podran muntar la seva parada a canvi de 10,00 €, en qualsevol dels dos casos per a poder instal·lar-s'hi serà imprescindible avisar-nos prèviament per mail a avwc@avwc.org dies abans de cada tercer diumenge de mes.

Paral·lelament al Swap Meet hi haurà un VERMOUTH informal i simpàtic, a base de patates, olives i d’altres “delicatessen”, gratuït per a tots els socis AVWC que hi acudeixin diumenge al punt de trobada.

Us hi esperem a tots el proper 15 de maig al punt de trobada mensual AVWC !!! (Maig 2011)

L'Amic Tomàs Renart ens ha deixat

El passat dijous 24 de març va morir a Girona l'Amic Tomàs Renart Ayach a l'edat de 80 anys després de tota una vida dedicada a la seva família i a la seva gran passió i vocació: els volkswagens.

De molt jove va quedar captivat de les aptituts de l'escarabat i amb 25 anys va marxar a Alemanya, al mateix Wolfsburg, per fer un curs d'aprenentatge i capacitació en la reparació de models VW i assolir una experiència treballant a diversos concessionaris alemanys, aquesta experiència li va servir per aconseguir un any després, el 1957, una concessió oficial per obrir uns dels primers serveis oficials VW a l'estat espanyol: Auto Renart a Girona, on durant anys va comercialitzar tots els models VW que arribaven procedents dels reduïts i estrictes cupos d'importació existents en aquella època.

En Tomàs va continuar la seva activitat amb el suport del seu fill gran, en Joan Francesc, que amb el temps es va posar al capdavant del negoci familiar i amb la qualitat professional i humana de tots dos han situat Auto Renart com el gran referent dins del panorama aircooled estatal.

De part de tots els socis d'Amics del Volkswagen de Catalunya tornem a fer arribar el nostre més sentit condol a tota la seva família, descansa en pau Amic. (Març 2011)

Calendari d'activitats 2011

Ja podeu consultar a la nostra web el Calendari d'Activitats 2011 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany. Aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició. (Març 2011)

Assemblea general AVWC 2011

El passat diumenge 20 de març es va celebrar l'Assemblea General de Socis AVWC 2011 al punt de trobada AVWC al concessionari VW Motorsol de Cabrera de Mar

Després de la lectura i l'aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat i la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2010 i dels pressupostos per al 2011, es va dur a terme la renovació de la Junta Directiva. Tal i com es va anunciar a principis d'any a tots els socis es va procedir al relleu de la Junta Directiva ja que després de diversos anys formant-ne part, els Amics Àlex Domingo, David Secall, Joan Berenguer, Patrícia Conde i Xavier Cervera han renunciat als als seus càrrecs per diferents motius personals, professionals i familiars. Des d'aquí els hi volem agrair a tots ells per la seva tasca dins del club durant tots aquests anys.

Davant l'absència de cap candidatura d’un grup ja format com a Junta completa, la nova Junta Directiva AVWC estarà formada per quatre socis que de forma individual ens van fer saber la seva predisposició a incorporar-s'hi més la suma de dos membres de l'antiga Junta que han decidit continuar d'aquesta manera es completa la mitja dotzena de membres que es requereixen com a mínim per fer funcionar un club amb la dimensió social i organitzativa com el nostre. La Junta Directiva queda doncs de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Carles Torres Cervera


Vocal Secció Furgos
Massimo Arena


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marc Esteban Puig

Tot i que ja hi hagi una nova Junta Directiva això no vol dir que aquesta estigui tancada per això animem a incoporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades per a què el nostre club continuï la seva activitat, de la mateixa manera continuem animant que tots aquells Amics que vulguin col·laborar activament amb el club, puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en la executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2011)

Ja ha sortit el número 44 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 44 de la revista SuperVW Magazine, un més on podem trobar entre les seves pàgines el reportatge d'un vehicle d'un soci AVWC: l'impecable Oval Sunroof '53 de l'Amic Rubén Bastida (Pag. 14 - 21). També destacar entre els reportatges de vehicles "nacionals" el 1200 '58 estil Rat dels amics de BBT que molts de vosaltres vareu poder gaudir en directe a la darrera concentració de Tossa de Mar. (Març 2011)

Convocatòria Assemblea General AVWC 2011

Convoquem a tots els socis AVWC a l’Assemblea General del Club que es celebrarà el proper diumenge 20 de març al punt de trobada mensual AVWC en el concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar, concretament al Burger King que es troba al costat de les instal·lacions del Quadis Autocenter, a partir de les 11.00 h en primera convocatòria i a les 11.30 h en segona convocatòria.

L'Assemblea General seguirà el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta de la reunió anterior 
2. Lectura i aprovació de la memòria de gestió social 2010
3. Presentació i aprovació de la memòria de gestió econòmica 2010
4. Formació i elecció de la nova Junta Directiva
5. Precs i preguntes

Us esperem !!! (Març 2011)

Presentació de Retrotyre.com

Com molts de vosaltres ja sabeu l'Amic Rubén Bastida és propietari de Retrotyre, una empresa dedicada en exclusiva a la venda de neumàtics per tot tipus de cotxe clàssic. Retrotyre va estar present a l’últim Auto Retro amb el seu oval sunroof del 53 en exposició, i també han estat presents aquest cap de setmana al ClassicAuto a Madrid (25-27 Febrer), amb un cotxe sorpresa (també VW, però encara més especial que l’oval).

Al ser un gran aficionat com és dels VW's evidenment té moltes opcions de neumàtic retro per qualsevol dels nostres cotxes, tant per cotxes en configuració original com en cotxes modificats. Visiteu la seva web http://www.retrotyre.com per veure el rang de productes que ofereix. Si voleu posar-vos en contacte amb en Rubén directament ho podeu fer a través de ruben.bastida@retrotyre.com (Març 2011)

AVWC i la concentració de Tossa de Mar al programa de TV "Furgoaddictes"

Furgoaddictes es un programa de TV que s'emet en diverses televisions locals catalanes i que també es pot veure en línia a través de la pàgina web http://www.mmviatges.com dels seus productors, la Marta Tibau i el Marià Miño de Mmviatges Produccions Multimèdia.

El programa està dividit en 13 capítols que parlen sobre tot el que envolta el món de les furgos camper i aquesta setmana s'esta emitint el 4r capítol dedicat als Clubs centrant-se en el companys del Club Camper i en nosaltres, els Amics del Volkswagen de Catalunya i en la nostra concentració de Tossa de Mar 2010 on varen entrevistar a diversos socis AVWC que donen la seva visió sobre les furgos i sobre el club. (Febrer 2011)

Ja ha sortit el número 43 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el número 43 de la revista SuperVW Magazine, on després de dos números sense aparèixer cap trobem de nou un reportatge d'un vehicle d'un soci AVWC, el potentíssim Red Devil, l'escarabat preparat a consciència per l'Amic Luciano Linde per anar al límit a les pistes de velocitat (Pag. 26 - 34) (Gener 2011)

Punt de trobada mensual AVWC - Gener

El passat diumenge 16 de gener, després del parèntesi nadalenc, es reanudaren les trobades al punt de trobada mensual AVWC al concessionari VW Motorsol Import de Cabrera de Mar, aquesta vegada comptàrem amb les estrenes de dos nous Amics al punt de trobada: en Joan de Arcayne amb el seu VW 1302 i en Ruben Bastida amb uns dels seus flamants ovals, el '55 Sedan. També se'ns va colar un clàssic no volkswagen, un Triumph Spitfire 1500 de l'Amic Xavi Gallego per "indisposició" dels seus dos aircooleds. (Gener 2011)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA GENER

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23