NOTÍCIES 2008

Rellotge AVWC: Regal per als socis AVWC 2008

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'aquest rellotge amb l'esfera personalitzada amb el logo del nostre club per tal que el pugueu lluir allà on aneu i per suposat a totes les concentracions VW.

El podreu recollir a la concentració del 25è aniversari que celebrarem els propers 15 i 16 de novembre, al stand que tindrem instal·lat a l'Autoretro a principis de desembre i si no podeu acudir a cap d'aquestes dues activitats, el podreu recollir al nostre punt de trobada mensual el tercer diumenge de cada mes (Novembre 2008)

Ja ha sortit el número 30 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 30 de la revista SuperVW Magazine. Si bé en aquest numero no ha sortit publicat cap reportatge d'algun vehicle d'un soci AVWC, el nostre club hi està present en el seu interior amb el gran reportatge de la XV Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar que ens han publicat junt amb el agraïments als patrocinadors a la contraportada. (Novembre 2008)

Punt de trobada mensual AVWC - Octubre

El passat diumenge 19 d'octubre tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC al costat del Palau Reial de Barcelona. Tots els que ens hi varem reunir varem estar presents la setmana passada a la concentració d'Andorra i varem aprofitar la circumstància per a intercanviar les numeroses fotos que varem fer cadascún de nosaltres amb un PC portàtil dins de la T2 de l'Amic Jordi Peña. (Octubre 2008)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA OCTUBRE

Punt de trobada mensual AVWC - Setembre

El diumenge 21 de setembre, una setmana abans de la concentració de Tossa, ens varem reunir al punt de trobada AVWC al costat del Palau Reial de Barcelona. Aquesta vegada la gran novetat va ser veure arribar a l'Amic Àlex Domingo a bord del seu escarabat després de més d'un any sense veure'l circular, l'Àlex ha refet per complert el motor del seu escarabat a més d'altres millores com podreu observar a les fotografies.

També ens acompanyà el simpatitzant Joan Minguell que s'hi acostà fins el punt de trobada amb el seu impecable cabrio que per cert està en venda com podreu veure al taulell d'anuncis de la nostra web. (Setembre 2008)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA SETEMBRE

Ja ha sortit el número 29 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 29 de la revista SuperVW Magazine, un altre numero més on podem trobar reportatges de vehicles de socis AVWC entre les seves pàgines: un reportatge doble amb les T1 dels Amics Ferran Socias ('62) i Albert Esteve ('63) (pag. 14 - 20). A destacar el reportatge del '63 d'en Carles Casado amb portada i poster interior inclosos (pag. 22 - 27).

En quant als reportatges de concentracions trobem el reportatge de la 1a Concentració de Clàssics VW Terres de l'Ebre - AVWC que celebràrem a finals de maig a Tortosa (pag. 92 - 93) i de la VI Volkswagen Beach Party que celebràrem el passat 5 de juliol a Arenys de Mar (pag. 98 - 99). També trobem reportatge d'altres concentracions alienes en les que hi participàrem socis AVWC activament com la 5a Concentració de furgos VW de Sant Pere Pescador (pag. 82 - 86) i el VI Classic Catalan a Argeles sur Mer (pag 96 - 97).

I finalment, a la contraportada podeu trobar el cartell oficial de la 15a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar que celebrarem els propers dies 26, 27 i 28 de setembre. (Setembre 2008)

Els Amics Xavi Cervera i Adri Esperalba ja son pares

Doncs si, enguany sembla que alguns Amics estiguin competint per endur-se el premi al participant més jove a la concentració de Tossa de Mar 2008, de moment en Xavi Cervera i l'Adri Esperalba prenen avantatge. El petit Teo des del passat 28 de juny ja està entre nosaltres, tant en Xavi com l'Adri han començat a viure els seus primers dies com a pares i a jutjar per les fotos que han enviat ho estan gaudint d'allò més. Coneixent al Xavi de ben segur que ja deu tenir a punt la cadireta per a instal·lar-la a la seva flamant T1 i que ja deu estar comptant els dies que falten per sortir de nou amb ella a la carretera a viure noves aventures amb un passatger més, a veure si el petit Teo aprén a dir primer "VW" que no pas "papa" o "mama". (Juliol 2008)

Ja ha sortit el número 28 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 28 de la revista SuperVW Magazine, i un cop més amb la presència de vehicles de socis AVWC entre les seves pàgines: el VW 1300 '73 d'en Pedro Puga (pag. 16 - 20), la VW T1 Samba '66 de la família Lagüens (pag. 22 - 28) i el VW 1300 '70 d'en David Sánchez (pag 28 - 32).

En quant als reportatges de concentracions trobem el reportatge de la SBOM, la trobada exclusiva per a T1 que organitzàrem a Mataró a finals de març (pag. 82 - 86) i en el reportatge de la trobada Custom del Riverside de Balaguer hi surten destacats dos vehicles de dos Amics més: la VW T1 '65 d'en Néstor Alriols i el VW 1200 '61 d'en Xavi Sánchez. (Juny 2008)

Punt de trobada mensual AVWC - Juny

El darrer diumenge 15 de juny tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC, aquesta vegada vàrem ser ben pocs, ja que molts dels Amics que habitualment hi assiteixen estaven a Sant Pere Pescador a la concentració de furgos VW. Tot i així destacar que entre els quatre vehicles presents n'hi havia un que s'estrenava al Punt de Trobada AVWC, el VW 1500 de la nostra sòcia Georgina Muñoz que després de quasi un parell de mesos KO al taller torna a rodar per a satisfacció de la seva orgullosa propietària. (Juny 2008)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA JUNY

Punt de trobada mensual AVWC - Maig

El darrer diumenge 18 de maig tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC, aquest cop comptàrem amb la presència de sis vehicles i l'Amic Jordi Peña amb motiu del seu aniversari va convidar a un pica-pica a tots els presents, entre ells l'Enric López de Vilanova i la Geltrú, un Amic que ens visitava per primera vegada. Soci des de fa quasi tres anys, l'Enric encara no havia tingut l'oportunitat de participar en alguna activitat AVWC i aprofitant que havia de venir a Barcelona perquè el seu fill participava en la Cursa del Corte Inglès va decidir passar-se pel Palau Reial amb el seu 1200 de 1980. (Maig 2008)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA MAIG

Renovació i enviament carnet de soci 2008

Un cop acabat el termini de renovació de quotes, en els propers dies tots el Amics rebreu per correu el carnet de soci AVWC 2008 al vostre domicili particular, en cas que algú no el rebi que es posi en contacte amb nosaltres a avwc@avwc.org per a esbrinar-ne el motiu.

Esperem que us agradi i us recordem que aquest carnet us identifica com a socis d'Amics del Volkswagen de Catalunya durant aquest any tan especial en que celebrem el nostre 25è aniversari. (Maig 2008)

Ja ha sortit el número 27 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 27 de la revista SuperVW Magazine que a partir d'ara tindrà caracter bimensual enlloc dels tres mesos que havíem d'esperar habitualment fins ara

Aquesta vegada la presencia del nostre club ha estat més discreta que en altres numeros i es limita a la publicació de dos reportatges d'activitats AVWC: la sortida d'hivern a les Mines de Cardona (pag. 86 - 91) i la I Concentració de Clàssics VW de Girona (pag. 98 - 100), destaca especialment aquest darrer a qui li dediquen sis pàgines amb gran quantitat de material gràfic. (Maig 2008)

Punt de trobada mensual AVWC - Abril

El passat 20 de febrer tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC però aquesta vegada no varem ser gaires els Amics que ens varem reunir al costat del Palau Reial de Barcelona, sense cap mena de dubte el mal temps que amenaçava amb pluja no va ajudar gaire a que la gent s'animés a treure el seu aircooled.... al final l'aigua ens va respectar just fins l'hora de marxar quan va començar a caure en abundància.

Entre els quatre vehicles presents destacar la presència el d'un nou Amic, en Jordi Fontanet, que es va presentar en societat amb el seu 1303 recentment adquirit i amb els seus 5 fills i senyora.... òbviament van venir repertits en dos vehicles. L'Amic Xavi Barranco també va acudir al punt de trobada amb la familia amb la petita Marta de només dos mesos d'edat al capdavant (Abril 2008)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA ABRIL

Assemblea general AVWC 2008

El passat diumenge 16 de març es va celebrar l'Assemblea General de Socis AVWC 2008 al Restaurant "El Xai de les Vuit Potes" de Castellbell i Vilar.

Després de la lectura i l'aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat i la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2007 i dels pressupostos per al 2008, es va dur a terme la renovació de la Junta Directiva, després dels 4 anys de mandat que estipulen els estatus. Davant l'absència de cap altra candidatura es va reelegir la Junta Directiva actual per unanimitat que a continuació va oferir als presents la possibilitat d'entrar a formar part d'ella, l'Amic Xavi Barranco, va expressar la seva voluntat d’entrar a la Junta, fet que va ser també aprovat per unanimitat per part dels socis assistents.

La Junta Directiva queda doncs de la següent manera:

Tanmateix la Junta reelegida va especificar que el seu mandat serà d'un sol any, de manera que per a l'assemblea del 2009 caldrà que es presentin candidatures noves com a relleu de la Junta Directiva actual. En aquesta línia, l'actual Junta Directiva està oberta a que tot aquell soci que vulgui col·laborar activament, pugui fer-ho. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Abril 2008)

Ja ha sortit el número 26 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 26 de la revista SuperVW Magazine, i un cop més amb la presència d'un vehicle d'un soci AVWC en portada: la T2 Treuhaft de l'Amic Carles Lucas amb el seu corresponent reportatge interior (pag. 14 - 18) però també hi ha un altre reportatge d'un altre vehicle d'en Carles, en concret del seu Karmann Ghia de 1960 (pag. 26 - 30).

En aquest numero torna a aparèixer algun vehicle sortit del taller Generlwagen de l'Amic Enric Gomes, en aquest ocasió es tracta d'un parell de 1303 cabrios (pag. 32 - 36) en un reportatge que explica la història i evolució d'aquests clàssics cabrio de 4 places. En quant als reportatges de concentracions trobem el reportatge de la IV Trobada de vehicles clàssics al Circuit de Catalunya fet per nosaltres (pag. 98 - 100) i sobre la nostra participació dins l'Autoretro de Barcelona (pag. 82 - 86).

I per acabar a la pàgina 8 trobareu una petita notícia breu sobre el nostre 25 aniversari junt amb el logo commemoratiu del mateix (Març 2008)

Els Amics Xavi Barranco i Mònica Yangüez ja son pares

El passat dimecres 20 de febrer va arribar al món la Marta i ho va fer abans del que estava previst ja que no se l'esperava fins a mitjans del mes vinent, sembla que serà una nena molt dinàmica i inquieta amb ganes de no perdre's res del que viurà a partir d'ara.

Tant la Marta com la Mònica es troben en perfecte estat i en Xavi no ha perdut l'ocasió d'inmortalitzar les primeres hores de vida de la seva filla junt all carnet de soci AVWC 2007 (a l'espera del d'enguany) per tal que aquesta es vagi familiaritzant amb els VW dels que segurament començarà a gaudir-ne ben aviat (Febrer 2008)

Punt de trobada mensual AVWC - Febrer

El diumenge 17 de febrer tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC al Palau Reial de Barcelona. En aquesta ocasió ens reunírem 10 vehicles, dos d'ells d'un parell de simpatitzants - en Miquel i en Joseph - que fa temps que segueixen la nostra web i que tenien ganes de poder-nos conèixer i ensenyar-nos els seus aircooleds.

Entre els socis AVWC destacar la presència d'un nou Amic, en Jordi Peña que va aprofitar l'ocasió per a presentar-se en societat i fer lluir la seva impecable T2 recent sortida del taller després de fer-li una profunda restauració en tota regla que li ha fet retornar al seu esplendor original. (Febrer 2008)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA FEBRER

Calendari d'activitats 2008

Ja podeu consultar a la nostra web el Calendari d'Activitats 2008 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany. Aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats.

Com podeu comprovar aquest any ve molt farcit d'activitats, i és que volem celebrar el vint-i-cinquè aniversari de la nostra entitat com es mereix. Esperem que enguany us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició. (Febrer 2008)

Punt de trobada mensual AVWC - Gener

El passat 20 de gener vàrem reiniciar les trobades mensuals AVWC "ordinàries" després d'inaugurar-lo oficialment el dia del Dinar de Nadal el mes de desembre passat. En un dia esplèndid es van reunir 8 vehicles de socis AVWC junt al Palau Reial, l'Amic Dani Barrero es va presentar amb la seva nova adquisició, un escarabat 1600 Mexicà de 1993 que utilitzarà com a vehicle d'ús diari a partir d'ara. A més l'Amic Jordi Anguera ens va sorprendre en arribar en companyia del seu pare que havia estat soci AVWC en els orígens del club i que ens va explicar algunes històries divertides de les primeres sortides que es van fer al nostre club ara ja farà uns 25 anys. (Gener 2008)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA GENER

Col·laboració amb la revista "Aircooled" de Xile

Des de l'any passat Amics del Volkswagen de Catalunya col·labora activament amb la publicació on-line xilena www.aircooled.cl que com el seu nom indica està dedicada als vw aircooled. Des del seu numero 5 han anat publicant reportatges de totes les activitats AVWC que hem anat fent i això ha fet que el nostre club sigui més conegut a l'America Llatina, fet que hem constat amb una augment significatiu de missatges que rebem a l'adreça e-mail AVWC, amb tota mena de qüestions d'aficionats aircooled llatinoamericans, i sobretot de visites a la web AVWC procedents de l'altre banda de l'Atlàntic.

Des d'aquí us animem a visitar el portal dels nostres amics xilens i sobretot a llegir la seva revista amb continguts força interessants que permet fer-se una idea de la força que arriba a tenir el moviment aircooled al continent Americà. (Gener 2008)

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23