NOTÍCIES 2005

Presentació de la XXII edició del saló Autoretro

El passat dijous dia 17 de novembre es va celebrar a l'antiga seu de la cerversera Mortiz la presentació de la XXII Edició de l'Autoretro, els Amics del Volkswagen de Catalunya com a club expositor hi vàrem ser convidats aquest acte, hi acudiren en representació del club tres membres de la Junta Directiva: l'Abel Santirso, en David Secall i en Carles Torres.

La presentació va ser molt original ja que es va celebrar als soterranis de la seu històrica de Mortiz a la Ronda de Sant Antoni, com podreu comprovar a les fotografies que ens ha fet arribar el simpatitzant Céscar Clerc, aquesta es troba en obres de rehabilitació i per accedir-hi va ser necessari entrar proveit d'un casc d'obra per seguretat. El Sr. Fermí Sulé - director del saló - va explicar tots els detalls i les novetats de l'edició d'enguany i l'acte va acabar amb un torn de preguntes i amb un pica-pica acompanyat, com no, per una bona cervesa. (Novembre 2005)

Ja ha sortit el número 17 de la SuperVW Magazine

Ja podeu trobar als quioscs el numero 17 de la revista SuperVW Magazine on trobareu a la pagina nº 29 els agraïments als patrocinadors de la 12a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar i a la pàgina 82, 83 i 84 el reportatge fotogràfic de la concentració. A la pàgina 102 hi trobareu un breu amb fotos de la T1 recent acabada del nostre soci Nestor Alriols i a la secció de News la informació sobre el stand expositor que tindrem instal·lat enguany a Autoretro (Novembre 2005)

De vacances per Menorca en Escarabat

Els Amics Xavi Barranco i Mònica Yangüez ens han fet arribar aquestes fotos tan maques de les seves vacances per Menorca on es van endur amb ells el seu escarabat, d'aquesta manera vàren poder explorar tots els bells paratges i els racons més remots de l'illa i bona mostra son aquestes fotos algunes de les quals son d'alló més espectaculars. (Setembre 2005)

Cangur impermeable AVWC - Regal socis 2005

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis, es d'un cangur impermeable de color groc amb el logo del club a l'esquena, porta caputxa plegable i una butxaca que es converteix en bosa un cop recollit.

El podreu recollir a Tossa o en alguna activitat abans que acabi l'any o sinó poseu-vos en contacte amb nosaltres a avwc@hotmail.com i us el faríem arribar. Les talles disponibles son: M - L - XL (Setembre 2005)

Ja ha sortit el número 16 de la SuperVW Magazine

Ja podeu trobar als quioscs el numero 16 de la revista SuperVW Magazine on trobareu a la pagina nº 4 el poster oficial de la 12a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar, la concentració que organitzarem els propers 23, 24 i 25 de setembre de 2005.

Aquest numero dedica un bon grapat de pàgines a la 18a Super VW Nacional Francesa, la més gran de les concentracions que es celebren a Europa on enguany va haver una alta representació de vehicles de casa nostra. (Setembre 2005)

Ja s'ha estrenat l'última aventura d'en Herbie

El passat divendres 29 de juliol es va estrenar a tot el país la nova aventura d'en Herbie, "Herbie A Tope", després molts anys sense fer cap altre pel·lícula del escarabat més mediàtic de la història, ara la Disney a decidit "resuscitar-lo" i a tret el vell escarabat del bagul dels records.

Amb motiu de l'estrena, a Barcelona es varen reunir un bon grapat d'escarabats de la ma de Disney - Buenavista Internacional i de Cinesa que organitzaren un pasi exclusiu per a tots aficionats que s'acostessin al Cinesa Heron City amb el seu escarabat (Agost 2005)

VEURE FOTOS ESTRENA

L'Amic Agustí Pericas ens ha deixat

Agustí, als bons aficionats als escarabats mai se'ls oblida, descansa en pau Amic

Amic Agustí

Del vostre Amic Agustí

La "Shandy Bus" d'en Marcel, una T2 amb molta marxa

Aquest és l'aspecte que presenta actualment la furgoneta del nostre soci i ex-president del club, en Marcel Olsina. L'empresa cervesera Cruzcampo li ha llogat la seva estimada furgoneta per promocionar la seva nova beguda estienca "Shandy", cervesa amb llimona embotellada, per tota Espanya.

La furgoneta està tota rotulada amb aquestes tonalitats verdes i grogues amb un disseny molt original i cridaner que no la fa passar desapercebuda als ulls del públic. Éstas fotos estan fetes al Centre Comercial Xanadú de Móstoles (Madrid).

Així que quan s'acosta el cap de setmana aquesta furgoneta creua la península ibérica amb destí a zones comercials, discoteques i zones d'estiueig per realitzar diferents promocions d'aquest producte, el bo d'en Marcel li farà més kilòmetres en poc temps dels que li hagi fet mai des de que la va comprar. Esperem que no li hagi de fer motor de nou un cop torni a Barcelona definitivament.. (Juliol 2005)

Ja ha sortit el número 15 de la SuperVW Magazine

Ja podeu trobar als quioscs el numero 15 de la revista SuperVW Magazine. En quant als reportatges nacionals en aquest numero n'apareix un sobre la restauració de un VW Variant 1600 propietat de l'Angel Zubieta, president dels Amigos de los Volkswagens Clásicos de Cantabria, el resultat de la feina ha estat IMPECABLE. Felicitats Angel !!!

També cal destacar un reportatge retrospectiu sobre la figura del preparador alemany Theo Decker, una veritable delícia per als més mitòmans de la marca germànica. (Juny 2005)

Fotos vacances amb T2 per Cantàbria de l'Amic Xavi Cervera

Els Amics Xavi Cervera i Adriana Esperalba ens ha fet arribar aquestes fotos tan artístiques de les seves vacances per Cantabria a bord de la seva furgo T2 Kombi de 1970 amb la que van a tot arreu i no dubten en fer amb ella una pila de kilometres a la mínima ocasió que se'ls hi presenta

En Xavier està fet un autèntic artista ja que a més de la fotografia també domina altres aspectes de les arts plàstiques com el dibuix i la pintura i no dubta en aplicar-les a la seva altre gran passió, les furgos VW (Juny 2005)

Cangur impermeable secció Furgos

Aquí teniu el nou producte de merchandising AVWC, un exclusiu cangur impermeable de color taronja (ja color oficial de la secció furgo) amb l'original logo de la secció furgo a l'esquena, porta caputxa plegable i una butxaca que es converteix en bosa un cop recollit.

De moment n'hem fet una sèrie limitada per veure quina resposta té per part dels nostres socis i simpatitzants però segurament s'esgotaran tant ràpidament com a l'any passat ho feren les samarretes de la secció furgo de les quals, per cert, en tornem a tenir en stock. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a avwc@hotmail.com per encarregar el vostre cangur. Les talles disponibles son: M - L - XL. (Maig 2005)

L'art Aircooled de l'Amic Xavi Cervera

L' Amic Xavi Cervera ens ha fet arribar aquestes fotografies d'aquestes petites obres d'art air-cooled que fa ell mateix, pren de base imatges d'antics anuncis volkswagen i els reprodueix amb gran precisió tot pintant-los sobre les teles i el resultat es el que aquí podeu veure.

Si voleu tenir una obra d'art air-cooled penjada a qualsevol part de casa vostra, no dubteu en posar-vos en contacte amb en Xavi a x_cervera@yahoo.es per fer-li el vostre encàrrec. (Maig 2005)

Ja ha sortit el número 14 de la SuperVW Magazine

Ja podeu trobar als quioscs el numero 14 de la revista SuperVW Magazine. En el numero d'aquest mes cal destacar un reportatge d'un dels vehicles del nostre soci en Joan Ribera que aprofitant l'avinentesa ens presenta el seu nou projecte empresarial, Pjs Speedshop - Monneyes Spain (Març 2005)

Filmació d'un reportatge pel TN de TV3

D'aquí pocs dies, s'emetrà a TV3, concretament a l'apunt final del Telenotícies, un petit reportatge sobre la nostra afició comuna i els protagonistes seran els vehicles de tres socis del nostre club: l'Abel Santirso, el Domènec Ruiz i el Carles Torres. A continuació podeu veure un petit resum acompanyat d'algunes fotos fetes durant la filmació.

Una redactora de la TV3 es va posar en contacte amb nosaltres perquè estava molt interessada en fer un petit reportatge sobre un club de clàssics populars i a l'hora de fer la tria ho va tenir clar, volia fer el reportatge sobre un club de volkswagens escarabats. No va costar gaire posar-nos d'acord i dit i fet en menys d'una setmana ja estàvem rodant a Port Ginesta (Castelldefels) al mateix indret on pel maig fem cada any la Matinal furgonetera. Vàrem reunir a tres vehicles, el coquetó Escarabat 1200 de 1963 d'Abel Santirso, la fantàstica T2 de 1970 de Domènec Ruiz i l'Escarabat 1200 Standard de 1968 d'en Carles Torres que vàren ser filmats des de tots els angles possibles i els seus propietaris van passar els típics nervis alhora de ser entrevistats per no estar acostumats a posar davant d'una camara. (Març 2005)

Assemblea general AVWC 2005El passat dimecres 9 de març es va celebrar l'Assemblea General de Socis AVWC. Començarem amb la lectura i l'aprovació de la memòria econòmica 2004, del pressupost 2005 i de la memòria social 2004. Es va fer una valoració de la temporada 2004 i es fixaren els objectius per al 2005 que tots desitgem que sigui tant bo com l'any passat.

També es va renovar la secretaria del club ja que per motius personals la Patricia Conde no pot continuar exercint-la, les seves funcions les assumirà en Carles Torres que de forma provisional ja exercia les tasques de secretari des de principis d'any. (Març 2005)

Les postals VW d'època d'en Marcos Navarro

Aquests postals pertanyen a l'Amic Marcos Navarro i les ha anat coleccionant durant anys, si us fixeu be, a cada una d'elles apareix algun, o varis escarabats. Algunes són de "collita propia", enviades per familiars seus residents a Alemanya i altres són alienes, adquirides al mercat de Sant Antoni de Barcelona. (Febrer 2005)


Alps austríacs, 1964


Barcelona, anys 60


Bonn (Alemanya)


Düsseldorf (Alemanya), 1958


Düsseldorf (Alemanya), 1959


Lisboa (Portugal), 1960


Lloret de Mar, 1966


Wiesbaden (Alemanya), 1964

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23