NOTÍCIES 2023

Reportatge de la XXIX Concentració Volkswagen Aircooled de Tossa de Mar al darrer número de la revista Autofoto

En el darrer número de la revista Autofoto (Novembre 2023) hi podeu trobar un petit reportatge de la XXIX Concentració Volkswagen Aircooled de Tossa de Mar, un cop més agrair al seus responsables l'interés per publicar un reportatge d'una activitat AVWC en les seves pàgines. (Desembre 2023)

Mobilització en defensa del patrimoni industrial i automobilístic a Barcelona

El passat 20 de maig es va celebrar a Barcelona una mobilització en defensa del patrimoni industrial i automobilístic organitzada per la Federació Catalana de Vehicles Històrics per defensar el dret a circular dels vehicles clàssics i històrics sense restriccions per Barcelona tal i com es fa en moltes grans ciutats europees on tenen clar que els clàssics no són el problema. (Maig 2023)Dessuadora commemorativa 40è aniversari AVWC: Regal per als socis AVWC 2023

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'una dessuadora amb caputxa commemorativa del nostre 40è aniversari. El començàrem a donar en mà a tots els socis que van asistir a la Sortida de Primavera que celebràrem el passat 30 d'abril a Moià, sinó vareu asisistir el podeu recollir en qualsevol altre activitat AVWC a la que hi assistiu o al setembre a Tossa de Mar. (Maig 2023)

Ja tenim el cartell de la 2a Concentració de Clàssics Volkswagen Terres de l'Ebre 2.0 - L'Ampolla

El grup de socis AVWC de les Terres Ebre ja tenen apunt el cartell de la concentració d'enguany, obra de la sòcia AVWC Lourdes Rubio, us esperem a tots del 9 a l'11 de juny a L'Ampolla, reserveu la data a la vostra agenda d'activitats VW, us hi esperem, no hi falteu !!! Una concentració que val molt la pena i que no us podeu perdre. Molt aviat tota la informació aquí mateix. (Març 2023)

Ja tenim el cartell de la Concentració 40è Aniversari AVWC

Ja tenim el cartell oficial de la Concentració 40è aniversari AVWC, enguany la concentració per a commemorar el nostre 40è aniversari serà del 1 al 2 de juliol. Reserveu les dates per a celebrar amb nosaltres el nostre aniversari a Vilafranca del Penedès i per la zona de l'Alt Penedès. Molt aviat tota la informació aquí mateix (Març 2023)

Assemblea General AVWC 2023

El passat dissabte 18 de març es va celebrar l'Assemblea General de Socis AVWC 2023 a la Casa de la Mestra del Consell del Poble de Llerona

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2022, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2023. A continuació es va fer oficial una baixa a la Junta Directiva, en concret la de l'Amic Jordi Torres que deixa de ser-ne membre.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Albert Costa Serrano


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marcos Navarro Magrans

El següent punt del dia a tractar va ser el tema del Carnet Federatiu, un nou sistema de finançament per la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH) que consisteix en una quota personal federativa de 15,00 € anuals que poden pagar de forma individual i voluntàriament els socis dels clubs adherits a la FCVH. La federació es necessària, tal i com s'ha demostrat amb el tema de l'Impost del C02, actuant com interlocutor únic davant les Administracions en nom dels interessos comuns dels diferents clubs de vehicles clàssics que la conformen, i tal com es presenta el panorama de la mobilitat en vehicle privat, amb la progressiva implementació de zones de baixes emissions (ZBE) en els municipis de més 80.000 habitants, amb cada cop més ajuntaments "recuperant" part o la totalitat de les bonificacions de l'impost IVTM que gaudien fins ara els vehicles clàssics i altre traves que poden sorgir que limitin els drets o la circulació dels vehicles de motor d'explosió, cada cop serà més necessari per a la federació poder disposar de financiació i mitjans per poder fer-hi front a tot això. Es va aprovar per unanimitat dels presents la seva implementació sempre de forma voluntària per als socis que ho desitgin pagar.

Seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes,

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, sempre ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat i més ara que hi ha un altre membre menys a la Junta Directiva.

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2023)

Calendari d'activitats 2023

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2023 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF amb només les activitats AVWC (si feu click damunt de cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) i un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any. (Gener 2023)

Ja tenim el cartell per a Tossa 2023

Com ja és tradició des de fa vuit anys, comencem l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany. En aquesta ocasió l'ambient a Tossa serà molt del món dels videjocs, així doncs ja podeu anar preparant les vostres disfresses de la temàtica de personatges de videojocs pel setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2023)

TORNAR A: NOTICIES


A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23