NOTÍCIES 2006

Guanyadors concurs fotogràfic concentració VW de Tossa de Mar

Cotxes i nens


1r classificat
Silvia Ribas- 157: "Ara el porto jo mama"


2n classificat
Oscar Bafaluy -18: "Apunt per fer la Gimkana"


3r classificat
Sara Eixarch - 32: "Temps d'espera"

 

Concentració


1r classificat
Oscar Bafaluy -18: "Flor Vintage"


2n classificat
Zinaida Reguilon - : Tapacubs


3r classificat
Sara Eixarch - 32: "A mi nadie me tose"

Aquests son els guanyadors del concurs fotogràfic de la concentració de Tossa de Mar 2006, e l lliurament dels respectius premis es farà al dinar de Nadal de AVWC el dia 17 de desembre. (Desembre 2006)

Punt de trobada AVWC mensual AVWC - Novembre

El passat 22 de novembre era tercer diumenge de mes i per tant tocava trobar-nos al punt de trobada mensual AVWC al mirador de Sant Pere Màrtir d'Esplugues de Llobregat on ens reunirem 15 vehicles: a destacar dos flamants Karmann Ghia Cabrio que semblaven bessons de tan idèntics que son. També várem gaudir de la companyia de dos nous socis AVWC recents, l'Oriol Sierra amb el seu 1200 Standard del 69 i en Dani Barrero amb la seva T3 recentment adquirida i d'un simpatitzant, en Rafa González de Manresa.

Us esperem el tercer diumenge de mes vinent, el 17 de desembre al mirador de Sant Pere Màrtir i aprofitarem l'avinentesa per fer el Dinar de Nadal AVWC. (Desembre 2006)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA NOVEMBRE

Ja ha sortit el número 21 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 21 de la revista SuperVW Magazine, un numero amb moltes referències a Amics del Volkswagen de Catalunya: reportatge de la concentració de Tossa de Mar (pag. 82 - 88), reportatge T1 Samba de Luxe 1967 de l'Amic David Sánchez (pag. 30 - 33), reportatge T2 1978 de l'Amic Xavi Adell (pag. 14 - 17), contraportada de la revista amb els agraïments de la concentració de Tossa de Mar....... i la furgo d'en David en portada !!!! (Desembre 2006)

Concurs fotogràfic concentració VW de Tossa de Mar

Ja s'ha tancat el termini de rebuda de fotografies que participaran en el concurs fotogràfic de la 13a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar, les que veureu a continuació són les fotos que s'hauran de sometre a votació de tots els socis AVWC. La votació serà voluntària i es farà mitjançant el correu electrònic del club avwc@avwc.org, indicant el número de soci i el seu vot. Un soci tan sols pot votar un cop. Cada soci votarà a les dues categories.

Per cada categoria puntuaran tres fotografies. 3 punts a la millor, 2 punts a la segona i un punt a la tercera. La votació es farà del'11 al 26 de novembre. Guanyarà, per cada categoria, la fotografia que rebin mes punts. Hi haurà un segon i un tercer classificat.El 3 de desembre l'organització farà públic els guanyadors. El lliurament de premis es farà al dinar de Nadal de AVWC el dia 17 de desembre. (Novembre 2006)

VEURE FOTOS CANDIDATES

Inauguració punt de trobada mensual AVWC

El passat 22 d'octubre inauguràrem el punt de trobada mensual AVWC al mirador de Sant Pere Màrtir d'Esplugues de Llobregat per on van passar al llarg de tot el matí 16 volkswagens: a destacar l'impressionant Rometsch Beeskow de 1954 de l'Amic Gilles i el nou Split del 52 de l'Amic Luciano Linde i com no l'impecable Karmann Ghia de 1964 d'en Carlos Martínez del KGB. També várem gaudir de la companyia d'un vell Amic, l'Adolf Hernández que acudia per primera vegada a una activitat AVWC amb el seu 1200 Standard, un vehicle que ha estat restaurat íntegra i completament pel seu propietari durant uns quants anys al garatge de casa seva.

La veritat es que el dia va acompanyar d'alló més, no semblava pas que estiguessim a finals d'octubre, aquesta bonança metereològica també va comportar-nos un contratemps, va atreure a un munt de persones que acostumen a passar el diumenge al bell mig de la natura: excursionistes, ciclistes i com no els típics "domingueros". El mirador estava ple com un ou, aquest fet ens ha fet plantejar-nos buscar un nou lloc menys concorregut en el cas que durant els mesos hivernals continui el mateix panorama que varem trobar el 22 d'octubre. De moment ens donem un parell de mesos de marge per decidir-ho, així doncs uns esperem el tercer diumenge de mes vinent, el 19 novembre al mirador de Sant Pere Màrtir. (Octubre 2006)

VEURE FOTOS INAUGURACIÓ PUNT DE TROBADA

Punt de trobada mensual AVWC

Com a resposta a les cada cop més insistents demandes per part dels socis AVWC més actius i donat el gran creixement de socis que hem experimentat (acabem de superar el nº 250), hem decidit - després d'un cert temps de valorar la seva conveniència - d'instaurar un punt fix de reunió mensual per tal de fomentar el coneixement mutu i la interacció entre tots els socis afavorint així el contacte entre tots nosaltres.

Per tal de no interferir amb altres reunions i punts de trobada que fan altres clubs VW, es farà el tercer diumenge de cada mes, i el lloc escollit és el mirador de Sant Pere Màrtir on és podran reunir tots els socis AVWC (i tot aquell que vulgui venir) a partir de les 11.00 h del matí fins l'hora de dinar (14.00 h aprox.) El mirador de Sant Pere Màrtir està situat en plena natura al peu del Parc de Collserola i es l'inici de diferents pistes forestals que creuen tota la montanya i disposa d'un bar-restaurant amb terrassa obert tot l'any, on es pot prendre un refrigeri o fins i tot quedar-se a dinar, si els compromisos familiars us ho permeten!

A partir del 22 d'octubre us esperem el tercer diumenge de cada mes al mirador de Sant Pere Màrtir.. i no us oblideu d'anar-hi amb el vostre aircooled !! (Setembre 2006)

Reportatge de furgos VW per a la Sexta

El passat 7 d'agost cinc furgos de socis AVWC protagonitzaren la grabació d'un reportatge de furgos VW per al nou canal de televisió La Sexta, prestaren els seus vehicles els Amics Carles Lucas, Doménez Ruiz, Erwin Neuijen, Susanna Vidal i Enric Folch.

Encara no se sap quin dia i a quin programa es podrà veure l'esmentat reportatge ja que La Sexta tot just està començant a confeccionar la seva graella de programes de cara a la nova temporada televisiva que s'apropa però ens han comentat els reporters que segurament serà molt aviat.(Agost 2006)

VEURE FOTOS GRABACIÓ REPORTATGE

El casament dels Amics Ignasi i Margot

L'estiu es temps de vacances, per descansar però també per fer "coses pendents" que durant tot l'any no tenim temps de fer, això mateix han fet els Amics Ignasi i Margot que el passat 26 de juliol vàren decidir passar per la vicaria i esdevenir marit i muller després de força temps de conviure en parella.

Els nuvis varen escollir la vila d'Arbúcies per formalitzar la seva unió en una senzilla cerimònia en companyia de la família i amb el seu Escarabat cabrio, guarnit degudament per a l'ocasió i que va despertar tanta admiració com els dos grans protagonistes de la cerimònia (Juliol 2006)

VEURE FOTOS CASAMENT

Reportatge fotogràfic anunci amb la T2 de l'Enric Gomes

Un altre vehicle d'un soci AVWC ha estat protagonista d'un anunci, en aquest cas per un reportatge fotogràfic per fer un catàleg publicitari d'una empresa de moda íntima i de bany, el soci afortunat ha estat l'Amic Enric Gomes de General Wagen amb la seva T2 "Power Flower", una vehicle que no passa inadvertit allà per on passa. (Juliol 2006)

VEURE FOTOS ANUNCI

Benvinguda a l'Amic Gilles i al seu Rometsch a Montserrat

El passat diumenge 25 de juny uns quants socis AVWC es van reunir a Montserrat per a conèixer a Gilles i sobretot al seu excepcional vehicle, el Rometsch Beeskow de 1954, un dels aproximadament 30 que queden en tot el món.

Com podreu veure en les fotos, Gilles posseeix tota una joia en estat de concurs, ho podreu comprovar a Tossa, on ha promès venir tot i tenir una agenda professional d'allò més atapeïda.(Juny 2006)

VEURE FOTOS BENVINGUDA ROMETSCH

S'han casat quelcom més que uns Amics

El passat dissabte 10 de juny se'ns varen casar tot uns històrics del club, Marcos "Rantanplan" i Merche es donaren el "si vull" enmig de la natura i rodejats dels seus familiars, amics més íntims i, como no, dels seus companys de "trapelleries VW" que acudÍrem al casament com no podia ser d'una altra forma, a bord dels nostres VW. (Juny 2006)

VEURE FOTOS CASAMENT

Oferta especial de Campercar per als socis AVWC

L'Amic Eduardo Lagüens ens ha fet arribar en nom de Campercar aquest oferta especial per als socis d'Amics del Volkswagen de Catalunya. És tracta de un 10 % de descompte en recanvis NO originals presentant el vostre carnet AVWC a l'hora d'adquirir el producte. (Juny 2006)

Motxilla AVWC - Regal socis 2006

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'aquesta motxilla amb el logo i l'adreça web del club brodats, porta dues pràctiques butxaques exteriors de xarxa i una altra interior per portar claus, documents, etc.... ideal per als dies de concentració.

La podreu recollir a qualsevol activitat VW 2006, tant les organitzades pel nostre club com a les alienes a les quals hi assistirem conjuntament els socis AVWC. (Març 2006)

Renovació carnet de soci 2006

Un cop efectuada la renovació de quotes procedirem a enviar-vos en les properes setmanes el vostre carnet de soci AVWC 2006 al vostre domicili particular, com ja sabeu enguany i després de força temps sense fer-ho, s'ha incrementat la quota de soci que passarà a ser de 43,00 € i que dóna dret a:

- Obsequi anual per als socis
- Informació puntual sobre les activitats i sortides
- Descompte en concentracions organitzades pel club.
- Descompte en l'assegurança del teu vehicle clàssic (segons companyia)
- Informació i assessorament per aconseguir la bonificació del impost de circulació IVTM
- Assessorament tècnic i històric del teu clàssic VW
- Participació en la web del club

(Març 2006)

Assemblea general AVWC 2006El passat dimecres 8 de març es va celebrar a l'Ateneu La Farinera del Clot, l'Assemblea General de Socis AVWC 2006. A banda de la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2005 i dels pressupostos per al 2006, la gran novetat va ser el canvi en la presidència del club, per motius professionals l'Amic Alexis Folch deixa de ser president del club després de 2 anys en el càrrec però continuarà formant part de la junta i serà substituït per l'Abel Santirso, fins ara Vocal responsable de RR.EE Internacionals. Així mateix en Koke Puig, responsable de la secció Furgos, passa a ser el vicepresident del club, càrrec vacant des de l'any passat (Març 2006)

Ja ha sortit el número 18 de la SuperVW Magazine

Ja està als quioscs el numero 18 de la revista SuperVW Magazine on trobareu a la pagina nº 89 el reportatge de l'Autoretro 2005 amb el stand AVWC i la concentració VW que organitzarem el passat 3 de desembre. (Març 2006))

Un Rometsch Beeskow de 1954 en el club

Doncs si, heu lleguit bé, un maravellós Rometsch Beeskow del 1954 ha arribat al club de la mà d'en Gilles, el seu propietari i nou soci AVWC, un francès que viu a Barcelona des de fa poc i fins a on portarà el seu vehicle que enguany va guanyar el premi al Rometsch millor restaurat al prestigiòs meeting d'Hessisch Oldendorf.

Aquest vehicle va ser una de les múltiples versions no oficials VW fetes per carrossers alemanys de l'època que aprofitaven la fiabilitat i versatilitat que els hi proporcionava el xassís de l'escarabat per elaborar els seus dissenys esportius (quelcom del que no tenia l'escarabat, més aviat auster) per a un mercat alemany que un cop superada la dura postguerra ja demanava vehicles cada cop amb més classe i distinció reflex de la seva increible recuperació econòmica. (Febrer 2006)

TORNAR A: NOTICIES

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23