CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007

Dinar de Nadal AVWC a Marganell

El passat 16 de desembre celebràrem la nostra tradicional trobada nadalenca al mateix temps que vàrem reiniciar les trobades mensuals al nou punt de trobada AVWC junt al Palau Reial, a la Zona Universitària de Pedralbes, on a partir d'ara tots els socis AVWC disposeu d'un lloc força ampli i tranquil per reunir-nos cada tercer diumenge de mes amb els nostres aircooleds i dins de la ciutat de Barcelona !!!!

Com l'any passat vàrem anar al Restaurant Masia Can Font a la falda de Montserrat, ens hagués agradat veure a més Amics a Marganell ja que vàrem trobar a faltar a més d'un de vosaltres però finalment ens reunírem 33 persones i 13 vehicles de socis AVWC que varen gaudir de les magnífiques vistes, en un marc incomparable amb bones viandes a la taula.

ANAR A FOTOS DINAR DE NADAL

Trobada VW al XXIV Autoretro de Barcelona (AVWC)

Del 5 al 9 de desembre es va celebrar la XXIV edició de la fira Autoretro, dedicada a l'automòbil clàssic i de col·lecció, que va aconseguir atreure a 60.000 persones durant els cinc dies que va estar oberta al públic. Aquest any Autoretro va commemorar els 50 anys de la mítica marca Pegaso amb l'exposició de diverses unitats en un estat de conservació de col·lecció, el dijous dia 6 organitzàrem una trobada VW que va congregar a una trentena de vehicles, la gran majoria d'ells de socis AVWC, a la Plaça de l'Univers per a gaudiment de tots els assistents al saló aquest dia

Per tercer any consecutiu els Amics del Volkswagen de Catalunya varem tenir un stand d'exposició a la disposició de tots els nostres socis i aficionats VW en general que va atreure l'atenció de molt públic tant per a adquirir merchandising del club o bibliografia VW com per a demanar informació sobre el club. Al stand es podia gaudir de l'exposició de dos aircooled: l'Oval de 1956 recentment restaurat de l'Amic Frederic Caballé que va suscitar gran interès, així com la nova furgoneta AVWC, la T2 panelada doble porta corredissa de 1972.

El balanç no pot ser més positiu, molts aficionats VW que van passar pel nostre stand i un bon nombre de socis nous desitjosos de formar part del nostre club

ANAR A FOTOS AUTORETRO
(Fotos dels Amics Xavi Barranco i Carles Torres)
(Fotos cedides per Eneko Eguren)

IV Trobada de vehicles clàssics al Circuit de Catalunya

Els passats 23 i 24 de novembre coincidint amb la celebració de les tradicionals 24 hores de Resistència de Montmeló, es va celebrar la IV Concentració de Vehicles Clàssics al Circuit de Catalunya.

El canvi de dates i fer-lo coincidir amb les 24 h no van ser molt favorables ja que en el seu conjunt va restar participació a l'esdeveniment ja que molts afeccionats que no podien asisitir durant tot el cap de setmana sencer es van haver de dividir entre el dissabte i el diumenge deslluint un poc el resultat final.

Tot i això el paddock AVWC va estar replet de vehicles durant tot el cap de setmana ja que havia "mono" de Circuit entre alguns Amics, sobretot els que van assistir el diumenge amb l'únic objectiu de cremar adrenalina i experimentar fortes emocions les Tandes lliures amb els seus aircooled tal i com podreu comprovar a les fotos i algun que altre vídeo que formen aquest reportatge.

ANAR A FOTOS CIRCUIT MONTMELÓ
(Fotos dels Amics Xavi Barranco, Pedro Puga, Roger Boixadós, Toni Sender i Carles Torres)
(Fotos cedides per Cate Ferrer)

Concentració 15è aniversari Escarabats a Sac Andorra

El diumenge 14 d'octubre els companys del club Escarabats A Sac Andorra van celebrar la concentració conmemorativa del seu 15è aniversari on es reuniren 65 vehicles, entre ells 10 de socis AVWC, el que ens va suposar aconseguir el trofeu al club més nombrós, però no va ser aquest l´únic troveu que va anar a parar a mans d'algun Amic, la Susanna Vidal al participant més llunyà, en Carles Casado al vehicle més rebaixat i en Luciano Linde al vehicle més antic, a més l'Àlex Domingo va guanyar el primer premi de la gimcana que havien preparat els bons amics andorrans.

Com fa 5 anys, en el seu 10è aniversari, els Amics del Volkswagen de Catalunya vàrem lliurar un petit present a Escarabats A Sac Andorra com a reconeixement per la tasca realitzada durant aquest 15 anys d'existència com a club que va agradar força als seus membres tal i com veureu al reportatge fotogràfic que hem elaborat. Des d'aquí volem felicitar a Escarabats A Sac Andorra pel seu 15è aniversari tot esperant tornar a estar presents per al seu 20è aniversari.

ANAR A FOTOS ANDORRA

Concentració 60è aniversari VW Bully a Hannover

Els passats 5, 6 i 7 de maig de 2007 es va celebrar a Alemanya una concentració molt especial, ni més ni menys la que commemorava el 60è aniversari del primer vehicle comercial VW diseñado por Ben Pon, l'importador holandès de Volkswagen de l'època, durant una vista a la fàbrica de Wolfsburg a l'observar una plataforma mòbil creada pels obrers a partir del xassis d'un Kübelwagen per a transportar peces pesades.

A la localitat alemanya d'Hannover es varen reunir més de 3.000 fugonetes VW de tots el tipus, tant clàssiques com modernes, i de totes les versions fabricades per volkswagen (T1, T2, T3, T4 i T5) procedents de tot arreu d'Europa i fins i tot de més lluny. Entre tant aficionat VW present a Hannover hi havien dos socis AVWC, l'Amic Toni Sender i l'Amic Pau Coma, aquest darrer va fer un autèntic tour amb la seva T2 per tota Europa junt amb tres aficionats VW més d'Euskadi camí d'Hannover passant per França, Austria, República Txeca fins arribar a Alemanya.

Esperem que gaudiu del següent reportatge format per més de 300 fotografies ja que una concentració com aquesta no la podreu veure cada dia.

ANAR A FOTOS HANNOVER
(Fotos dels Amics Toni Sender, Pau Coma i Iñaki Martínez)
(Fotos cedides per Mikel Martínez i Diego Montejo)

XIV Concentració de Clàssics Volkswagen Tossa de Mar 2007 (AVWC)

El cap de setmana del 21, 22 i 23 de setembre va tenir lloc a Tossa de Mar la 14a Concentració de Clàssics Volkswagen que organitzem els Amics del Volkswagen de Catalunya. A diferència de l'any passat, que ens va ploure durant tot el cap de setmana (el numero 13 ja te aquestes coses), la 14a edició va anar acompanyada del bon temps tot i que les previsions no eren gaire optimistes (s'havia anunciat pluja) i alguns aficionats no es van desplaçar a Tossa per aquest motiu. Tot i així, diumenge es van concentrar a la Avinguda Catalunya, 202 volkswagens dels quals 137 varen gaudir de la concentració durant tot el cap de setmana i participaren en les activitats del dissabte.

Una de les grans novetats del dissabte va ser el pas del Rally Turístic per la localitat de Lloret de Mar que ens va proporcionar tota mena de facilitats per tal que els VW omplissin de color els seus carrers i per fer una parada a Cala Banys, un paratge espectacular que val la pena visitar com comprovareu a les fotos del reportatge. Enguany, com l'edició anterior, teníem previst acabar el rally al peu del castell de Tossa de Mar on havíem preparat una gimcana amb proves a la platja i al casc antic de la vila, però finalment per uns problemes aliens sorgits a última hora, l'ajuntament ens va recol·locar a l'esplanada que hi ha darrera l'estació d'autobusos fet que ens va fer canviar una mica els plans inicials tota adaptant-nos a les noves circumstàncies, el resultat va ser que els carrers de Tossa de Mar van patir una "invasió" d'allò més inusual ja que els participants enguany anaven disfressats d'animals es van passejar pel bell mig de tota la vila per fer la darrera prova del Rally Turístic.

Diumenge es van fer les típiques proves d'acceleració i circuit al camp de terra que van aixecar gran expectació i van congregar a molt de públic que també va gaudir de l'exposició dels vehicles i dels diversos stands de venda de productes i recanvis VW, enguany com a novetat alguns participants van instal·lar les seves pròpies paradetes.

En quant a la participació, cada any es desplacen fins Tossa aficionats VW de més lluny, a nivell nacional junt amb asturians, madrilenys mallorquins, valencians, bascos i aragonesos aquest cop varen gaudir de la presència de dos buggies vinguts des de Palència i d'una furgoneta provinent de Cadis que si bé van fer molts quilòmetres cap d'ells es va endur el premi al participant més llunyà que enguany va tornar a recaure en un participant estranger, ni més ni menys que un buggy alemany que va fer quasi 2.000 km d'anada i altres tant de tornada, a banda dels alemanys, també participaren belgues, francesos, anglesos i andorrans

ANAR A FOTOS DE TOSSA DISSABTE
ANAR A FOTOS TOSSA DIUMENGE

(Fotos dels Amics Efren Burgos, Xavi Barranco, Xavi Cervera, Aina Marcet, Koke Puig, David Secall i Carles Torres)
(Fotos cedides per Juan Carlos Alonso, Klaus Bömelburg, Òscar Duart, Pablo Fernández, Pere Bossom i Teresa Baró)

Gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors de Tossa 2007

XV Meeting VW Cap d'Agde 2007 (Cox Tojours Club)

El 8 i 9 de setembre es va celebrar la XV Concentració VW de Cap d'Agde a França. Enguany es va notar que es celebrava el seu 15 aniversari ja que va haver una participació brutal, més de 300 volkswagens de tota mena s'hi varen donar cita, entre ells un bon grapat procedents de Catalunya, cada cop son més els aficionats d'aquí que es donen cita a Cap d'Agde. La participació de socis AVWC va ser significativa, 11 vehicles de socis AVWC van estar presents a Cap d'Agde.

Per primera vegada en una concentració VW es va poder veure la nova furgo AVWC pintada i rotulada, la veritat es que no a passar gens desapercebuda ja que va cridar força l'atenció del públic assistent, la gent no es resistia a fer-li una foto i agafar un programa de Tossa, en aquest sentit va ser un bon reclam.

En quant a les activitats a destacar la gran exposició de vehicles al recinte île des Loisirs i les rues tradicionals, dissabte per la nit gran animació a la disco mòbil amb streaper femenina i masculí (novetat) inclosos. A l'endemà la tradicional rua fins a Sête per a la degustació d'ostres i vi blanc, per tornar a île des Loisirs per fer la cloenda de la trobada i el lliurament de premis

ANAR A FOTOS CAP D'AGDE
(Fotos dels Amics Xavi Barranco, Jaume Figueras, David Secall i Carles Torres)

V Encuentro de VW Escarabajo de Luanco (Club VW Gozón)

Els passats 21 i 22 de juliol es celebrà en aquesta petita vila marinera asturiana el V Encuentro de VW Escarabajos de Luanco que organitza el Club VW Gozón, en la que per primera vegada el nostre club hi estava representat per un membre de la Junta Directiva AVWC, en Carles Torres.

Només pel bon tracte i l'hospitalitat brindada pels companys del VW Club Gozón i el marc incomparable dels vells paratges asturians ja val la pena fer els quasi 1.000 km que separen Luanco de Barcelona, des d'aquí volem reconèixer al Pablo, al Luís, la Mariola, la Zinaida, en Javier "Fjfd", en Fernando "Pegasín".... en definitiva, a tots els socis del VW Club Gozón per la gran feina que desenvolupen en aquesta concentració.

A banda dels companys asturians, a Luanco també vàrem gaudir de la companyia de vells coneguts del "mundillo VW" com l'Ángel Zubieta dels Amigos del los VW Clásicos de Cantabria i els companys vascos del Eskarabajo Lagún Taldea (Felipe, Pablo, Joseba y Esther, Miguel Angel, Kike, etc,,,) amb els que ja hem compartit més d'una concentració, amb els que compartírem bons moments durant tot el cap de setmana..... en definitiva un bon cap de setmana entre AMICS.

ANAR A FOTOS DE LUANCO
(Fotos de l'Amic Carles Torres)

1r European Bug In a Chimay (Bèlgica)

El circuit belga de Chimay es va convertir durant tres dies de bogeria en una rèplica gairebé exacta de l'Orange County Raceway a mitjans dels anys 70...california looks a l'estil tradicional per totes bandes, curses amb gassers autèntics, un show and shine de primer nivell, slalom...la mateixa recepta dels 32 bug-in originals aplicada a Europa, amb un èxit rotund en pràcticament tots els aspectes.

El nostre club hi va estar representat al Drag Racing per l'Amic Àlex Domingo (tot i que per problemes mecànics el seu escarabat preparat no va poder donar el millor de si), i al Show & Shine per l'Amic Joan Ribera. També hi van ser presents aficionats de les Illes Balears, d'Euskadi i de Madrid, alguns dels quals van fer un tour VW europeu ja que venien de la concentració vintage de Bad Camberg, que va tenir lloc la setmana anterior. Els organitzadors asseguren que l'any vinent es farà la segona edició, esperem que sigui veritat!

ANAR A FOTOS DEL BUG IN
(Fotos dels Amics Àlex Domingo i Aina Marcet)

V VW Beach Party a Vilassar de Mar (AVWC)

El passat dissabte 7 de juliol els Amics del Volkswagen de Catalunya varem celebrar la nostra tradicional VW Beach Party a la platja de Vilassar de Mar. Aquest any comptarem amb la participació de més de cinquanta vehicles i de 128 persones que van poder gaudir d'una tarda de sol i platja al costat dels seus preuats volkswagens ja que va haver-hi de tots els tipus: des d'un Split de 1952, a un parell de Kharmann Ghia cabrio de 1961 y 1964 respectivament, passant per un munt de furgos (T1, T2 i T3) i fins a 4 buggies al més pur estil californià.

La tarda - nit va estar amenitzada amb música punxada en directe per dos socis AVWC mentre s'instal·laven les taules per al sopar i es preparaven les amanides i els 60 kg de carn per a cuinar a la barbacoa, des d'aquí moltes gràcies al munt d'Amics que cada any ens donen un cop de ma desinteressadament.

Després del sopar a la llum de les torxes, es van sortejar els regals aportats pels diversos patrocinadors: ACM, Airwork Skateshop, Auto Renart, Campercar, Classi Glass Art, DACC Automoció, donant per conclosa la 5ª edició de la VW Beach Party

ANAR A FOTOS BEACH PARTY

VIII Bad Camberg Veteranen Treffen

A Bad Camberg (Alemanya) es celebra la concentració Vintage per excelència cada quatre anys de la ma de la família Lottermann. Fins a aquesta petita localitat a la vora de Frankfurt s'hi desplacen els VW més antics que s'hi poden trobar a Europa i aficionats de tot el món compten amb ganes els anys que falten per poder viure en viu i en directe la propera edició.

A banda de contemplar els VW més antics i ben conservats també s'hi pot trobar tot allò que necessitis per al teu Vintage per deixar-lo en estat de museu, per tant Bad Camberg es una d'aquelles cites que un no es pot perdre i cada vegada més aficionats d'aquí s'hi animen a anar-hi, enguany l'Amic Luciano Linde hi ha anat i ens ha fet arribar aquestes fotos que reflecteixen el fantàstic ambient d'aquesta concentració tan especial. A més en Luciano va aprofitar el viatge fins a Alemanya per visitar l'Automuseum Volkswagen que està a uns 400 km aproximadament de Bad Camberg i també ens ha deixat testimoni gràfic d'aquesta visita

ANAR A FOTOS DE BAD CAMBERG
(Fotos de l'Amic Luciano Linde)

IV Concentració de furgos VW a Sant Pere Pescador

A Sant Pere Pescador aquest any s'han batut rècords, més de 300 furgonetes VW van passar el cap de setmana a les instal·lacions del Camping La Ballena Alegre 2, sens dubte la implicació de la marca Volkswagen, a través del seu departament de Vehicles Industrials, ha ajudat decisivament a aquest gran èxit de convocatòria aportant recursos i publicitant l'esdeveniment en els principals mitjans de comunicació escrita.

La majoria de furgonetes VW presents eren T3, T4 i T5, tot i així les T1 i les T2 han destacat poderosament, sobretot a l'hora del lliurament dels premis, fins a 5 Amics es van dur un: les T1 de Xavi Cervera, Eduardo Lagüens i Néstor Alriols i les T2 de Domènec Ruiz i de Carles Lucas, a més la nostra nova furgo del club, la T2 panelada amb doble porta corredissa, també "va mullar" i va guanyar un premi en la seva primera aparició oficial i això que encara no està ni acabada. Els premis tenien denominacions tan suggerents com "la més platjera", "la més familiar" i fins i tot va haver premi a "la més femenina" o a "la més masculina" (precisament la que va guanyar la furgo AVWC).

En definitiva un bon cap de setmana amb molta platja, sol i sobretot moltes furgos VW per a tots els gustos.

ANAR A FOTOS SANT PERE
(Fotos dels Amics Xavi Barranco, Xavier Cervera i Néstor Alriols)

(Fotos cedides per Coke Serret i Irene Fiol)

V VW Classic Catalan a Argeles sur Mer (VW Classic Catalan)

El passat cap de setmana del 2 i 3 de juny es celebrà la cinquena edició del VW Classic Catalan. A Argeles banda de poder veure bons cotxes de nivell, enguany també cal recalcar la divertida i espectacular la gimcana del dissabte per la tarda que havia preparat l'organització combinant carreteres arran de mar amb carreteres sinuoses de muntanya on es podien veure unes vistes espectaculars de la zona com podreu comprovar en el reportatge fotogràfic que us hem preparat.

Tot i que no nombrosa però si que important va ser la representació AVWC a Argeles: en Gilles s'hi va desplaçar amb el seu Romestch Beeskow en companyia d'en Jaume Figueras (T3 aircooled), en Xavi Barranco (Buggy GT) i en Manel Comas (VW 1200 del 63) a qui es varen afegir en creuar la frontera els nostres estimats Pierre i Luz Derobert (T2 79 i Buggy Derby) que com sempre exerciren de perfectes amfitrions en territori francès. El diumenge també va pujar-hi l'Amic Luciano Linde amb el seu Split del 52 en companyia d'altres companys del KGB i del CEC.

Enguany, la presència catalana va tornar a ser força important però el més destacable és que els 5 premis en la categoria de vehicles de serie varen ser per a membres dels tres clubs catalans pressents a Argeles: en Gilles (Rometsch Beeskow 54), en Luciano Linde (Split 52), en Carlos Martinez (Karmann Ghia 64), Francisco Sicilia (VW 1200 67) i en Sergi Soler (Oval 56), el que demostra que aquí a Catalunya els VW comencen a tenir un nivell important.

ANAR A FOTOS VW CLASSIC CATALAN
(Fotos dels Amics Xavi Barranco, Jaume Figueras i Luciano Linde)

XX SuperVW Nacional Francesa (Circuit Val-de-Loire, Thenay)

Els passats 26 i 27 de maig es va celebrar la vintena edició de la SuperVW Nacional Francesa, que dir que no s'hagi dit ja d'aquesta concentració, sense cap mena de dubtes una de les més importants, sinó la més, de tota Europa.

Enguany un cop més els Amics del Volkswagen de Catalunya hi hem estat presents, diversos Amics han fet acte de presència a Thenay, entre ells un que debutava, el Néstor Alriols. En Néstor va tardar 10 hores en fer el viatge en la seva T1, va sortir de Barcelona el divendres a les 10.00 del matí per arribar-hi a les 22.00 h, però tot i el llarg viatge diu que és una experiència que no es pot deixar escapar, hi ha moltissims cotxes, furgonetes i tot allò que algú vulgui, mercat de peces noves, usades, competició de acceleració, etc..... la veritat és que s'ha d'anar per a viure-ho en directe però de mentres ens haurem de conformar amb la selecció que hem fet de les més de 500 fotografies que ens ha fet arribar en Néstor.

ANAR A FOTOS SUPERVW NACIONAL FRANCESA
(Fotos de l'Amic Néstor Alriols)

V Matinal de furgos VW a la platja del Prat de Llobregat (AVWC)

El passat dissabte 13 de maig celebrarem la nostra V Matinal de Furgos VW a la platja de....... El Prat de Llobregat, la veritat és que tot i el que el canvi d'emplaçament era en teoria "provisional" i només per a aquest any, a molts els hi va agradar el nou lloc escollit al quedar tots més concentrats i no tan dispersos com a Port Ginesta on solíem fer-la tradicionalment.

Al final es van reunir 46 vehicles: 38 furgos ( 7 T1, 14 T2, 14 T3, 1 T4, 2 T5) i 8 no furgos (6 escarabats, 1 Buggy, 1 Karmann Ghia) a més de 3 motos: una Vespa arribada damunt d'una T2 pick up, una Harley Davidson i una BSA espectaculars. Indubtablement les estrelles del matí van ser les impecables T1 i T2 presents, sobretot les 7 T1, que van fer bavejar a més d'un. Com cada any va haver esmorzar gratuït per a tots els participants que van poder pasar tot un matí una mañana ensenyant les seves maravelles i parlant sobre elles durant una bona estona

Encara que va passar bastant desapercebuda, va estar present la nova furgo AVWC, una T2 panelada de 1972 amb doble porta que va cridar l'atenció dels més observadors per aquesta característica, segurament en pròximes activitats serà més "visible" quan acabem la seva personalització amb el corresponent vinilat amb els distintius del club i que molt aviat veureu participar en totes les activitats VW posibles.

ANAR A FOTOS MATINAL FURGOS VW
(Fotos dels Amics Xavi Barranco, Xavier Cervera i Carles Torres)

II Trobada de vehicles antics i clàssics Via Messegué - Sabadell

El passat dissabte 21 d'abril es va celebrar a la Via Messegué de Sabadell la II Trobada de Vehicles Antics i Clàssics on es reuniren més de 50 vehicles de diferents marques, 15 vehicles de socis AVWC van fer acte de presència i la veritat es que els volkswagens van guanyar per golejada ja que formàvem, juntament amb els vehicles dels membres del CEC, el 50% dels vehicles exposats.

En definitiva una activitat senzilleta acompanyada de bon temps, a part dels escarabats i derivats presents hi havia grans peces d'altres marques i èpoques que en alguns casos ens van deixar quasi sense respiració com un Mercedes 190 E Cabrio, un parell de Porsche 356, un bon grapat de Minis a quin més espectacular, uns quants 600 que semblaven recent sortits de fàbrica, un Ford T i altres cotxes dels anys 20 impecables.

Tot i que no estava previst, en acabar la trobada uns quants Amics anàrem a dinar al Restaurant Masia Ca N'Alzina on posaren el punt y final a la jornada.

ANAR A FOTOS SABADELL
(Fotos dels Amics Pedro Purga, Xavi Barranco i Carles Torres)

IV Sortida de Primavera AVWC: I Trobada de VW Escarabats i derivats a Montoliu de Segarra

El passat dissabte 31 de març es va celebrar la I Trobada d'Escarabats i derivats de Montoliu de Segarra. Va ser una llàstima que el temps no acompanyés durant tota la setmana i a primera hora del matí ja que segurament molts més s'haguessin apuntat, però finalment es reunírem 24 Volkswagens (entre escarabats, tipus 3 i furgonetes T2 i T3).

Després de la pertinent inscripció i petit esmorzar a la Plaça Jaume Balmes de Cervera, començà la ruta dels castells i visitarem a Florejacs i Vicfred dos edificis amb molts segles i molta història enmig dels verds paisatges de la Segarra en aquesta època de l'any. La ruta entre els castells i fins a Montoliu va ser per carreteres secundàries segarrenques quasi sense cap mena de trànsit el que va fer que gaudíssim encara més de la conducció.

En arribar a Montoliu ens esperava el dinar de germanor a la plaça major, per sort amb bon temps i varem poder dinar a l'aire lliure: aperitiu, amanida, fideuà casolana i botifarra de Sant Antolí a la brasa. Per postres pastís commemoratiu de la trobada i tot seguit lliurament de premis: al vehicle més antic (Oval del 56 de David Secall), al participant més llunyà (Alexis Folch) i al vehicle millor restaurat (1200 del 58 de Pere Martí). El lliurament de carnets AVWC 2007 als Amics presents i la foto de grup tancaren la primera edició de la trobada VW de Montoliu.

ANAR A FOTOS SORTIDA PRIMAVERA
(Fotos dels Amics Xavi Barranco i Carles Torres)
(Fotos cedides per Xavi Solé)

II Trobada mediterrànea de VW Clàssics a El Campello

Els passats 24 i 25 de març es va celebrar a El Campello (Alacant) aquesta concentració fruit de la col·laboració entre el VW Club Granada, el Club d'Escarabats Catalunya, el VW Club Valencia i els Amigos del Escarabajo Alicante, finalment s'hi van donar cita 75 volkswagens de tota mena i tipus d'aficionats vinguts de diversos punts de la geografia espanyola.

Enguany l'Amic David Secall es va apropar fins a El Campello per viure in situ aquesta concentració i la veritat es que va tornar força content de l'experiència pel que va viure a terres alacantines tal i com podreu comprovar a les fotos que veureu a continuació

ANAR A FOTOS EL CAMPELLO
(Fotos de l'Amic David Secall)

VIII Concentració de VW Clàssics de Fraga (Zaragoza VW Club)

El passat cap de setmana del 3 i 4 de març els companys del Zaragoza VW Club organitzaren la VIII Concentració de VW Clàssics de Fraga. Enguany el club va tornar a estar molt ben representat amb 24 vehicles de socis AVWC que arribaren a Fraga en diverses tongades, al tractar-se d'una activitat de dos dies, organitzàrem una sortida dissabte i l'altre el diumenge des de Barcelona però alguns Amics hi van anar pel seu compte perque el hi quedava més a prop (sobretot els de les comarques del Sud). L'expedició AVWC del dissabte va arribar a primera hora de la tarda a Fraga, un cop feta la pertinent inscripció va començar la rua que va acabar amb els vehicles aparcats a la plaça de l'Ajuntament on va fer una recepció de benvinguda a tots els participants. Després tots els participants es dirigiren cap a l'hotel per sopar i agafar forces per a la llarga nit que els hi esperava alguns a la discoteca Florida 135.

Com que el bon temps acompanyà durant tot el cap de setmana, totes les activitats del diumenge es desenvoluparen a l'aire lliure a l'explanada que hi ha davant del poliesportiu de Fraga, tot just en arribar la "mini" expedició AVWC del diumenge, va començar la parada de cotxes per fer tradicional fotografia "en alçada". Després va arribar el torn de la gincama d'habilitat o al concurs d'equips de so. La concentració va acabar amb un dinar de germanor, i el repartiment de trofeus, quatre d'ells anaren a parar a mans de socis del nostre club: Jose Urbano, Luciano Linde, Ferran Socias i Nestor Alriols.

ANAR A FOTOS FRAGA
(Fotos dels Amics Xavi Barranco i Carles Torres)

II Sortida d'Hivern AVWC: Cim de les Aguiles - Sant Feliu de Codines

El passat 25 de febrer vàrem inaugurar la temporada d'activitats 2007 amb la segona edició de la nostra Sortida d'Hivern, enguany visitarem el Cim d'Àligues a Sant Feliu de Codines, una activitat proposada i organitzada de nou pel nostre soci de Santpedor, l'Àngel Bosch.

En aquesta ocasió dos socis del club s'estrenaven en una activitat AVWC: en Joan Berengué i en Francesc Sanchez, aquest últim amb un magnífic Oval de 1954.... però aquest no va ser l'únic Oval present ja que en David Secall va presentar en societat un de 1956 que recentment ha adquirit i que te un look molt racing com podreu comprovar a les fotos.

Al Cim d'Àligues gaudírem d'una visita guiada i d'un bell espectacle en directe amb tota mena d'aus rapinyaires volant en llibertat, veritablement molt recomenable. En acabar enfilarem la carretera de Moià per dirigir-nos posteriorment cap a Calders, un recorregut sinuós però de paisatge espectacular on ens va sorprendre una forta e intensa pluja que va dificultar un xic la conducció. Tot just arribar a la masia Can Canadell de Calders, el sol va donar-nos la benvinguda i allà ens esperava un gran àpat que deixà d'alló més satisfets als 40 comensals que ens reunirem al voltant de la taula.

En acabar de dinar es va sortejar un pota de pernil i l'afortunat guanyador casualment va ser un dels "debutants": en Francesc Sanchez que va tornar cap a casa amb un pernil sota el braç.

ANAR A FOTOS CIM ÀLIGUES
(Fotos dels Amics Xavi Barranco i Carles Torres)

Cavalcada de Reis barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona

Un cop més, i ja són quatre anys consecutius, comencem les activitats VW amb la tradicional Cavalcada de Reis del barri de Sant Andreu de Palomar a Barcelona.

El divendres 5 de gener fins a 7 vehicles de socis VW van desfilar repartint caramels i somriures pels més petits i entre ells fins 3 "debutants": l'Efren Burgos amb el seu VW 1500 Cabrio, en Paco Antolín amb el seu VW 1500 Cabrio i en Pau Coma que va venir des de Vic amb la seva T2 especialment per l'ocasió. Desfilaren junt amb altre tres clàssics de la cavalcada: en Pere Trallero amb el seu VW 1500 Cabrio, en Marcel Olsina amb la seva T2 i en Xavi Barranco per partida doble ja que va portar els seus dos VW, el VW 1600 descapotable i el seu Buggy que va ser conduït per a l'ocasió per en David Secall.

Esperem que el próper any s'animin encara més socios del club a participar-hi ja que l'organització cada cop ens permet portar-hi més cotxes, ja hem esdevingut tots un clàssics a la cavalcada i els més petits ja saben que cada any els nostres VW els hi portaran caramels i alegria en un dels dies de l'any més màgic per a ells.

ANAR A FOTOS CAVALCADA

TORNAR A: CONCENTRACIONS

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23