CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001

8a Trobada d'Escarabats Tossa de Mar 2001 (AVWC)

El passat cap de setmana del 28, 29 i 30 de setembre es va celebrar la 8ª Trobada d'Escarabats de Tossa de Mar, una edició molt especial per al nostre club doncs ha estat la primera d'aquesta concentració organitzada totalment pels Amics del Volkswagen de Catalunya sent el canvi més visible que ha passat a ser una trobada de dos dies enlloc de l'antic format d'un sol dia que havia estat vigent en les set edicions anteriors.

Durant tot el cap de setmana vàrem estar allotjats al complex turístic de Cala Llevadó, on els amics del Club Aire Libre ens van organitzar tota una sèrie d'activitats el dissabte pel matí amb un Raid d'Aventura. Per la tarda es va fer el Rally Turístic que va transcòrrer per les poblacions de Tossa, Sant Feliu de Guixols, Llagostera, Caldes de Malavella. El mateix dissabte a la nit, després de sopar, va haver-hi un concurs de disfresses, vehicles inclosos, que va acabar amb l'entrega de premis corresponents, així mateix pèr als guanyadors del Raid d'Aventura i del Rally Turísitic.

El diumenge ens llevarem molt d'hora, tot i que alguns va tenir-hi "dificultats" per fer-ho, calia anar a l'antic camp de futbol de Tossa per fer la tradicional exposició de vehicles, juntament amb una sèrie de proves d'habilitat: circuit amb obstacles i prova d'acceleració. En acabat, tots ens vam dirigir al poliesportiu municipal on l'Ajuntament de Tossa ens havia organitzat un dinar, en els transcurs del qual es varen entregar els premis que l'AVWC dóna tradicionalment als participants segons categories de premis: el VW més clàssic, la millor furgoneta, el que be de més lluny, el VW més atrotinat, el participant més jove, etc... per a una participació de 150 persones participants i quasi 100 escarabats.

ANAR A FOTOS TOSSA

10è Aniversari Circuit de Catalunya 1991 - 2001

El passat dissabte dia 20 d'octubre els Amics del Volkswagen de Catalunya vàrem assistir als actes de celebració del 10è aniversari del Circuit de Catalunya, amb un gran èxit de públic i de participació dels clubs de vehicles històrics però una mica deslluïts per la presència puntual de la pluja. Tot i aquest inconvenient, tots els assistents vàrem disfrutar a tope.

A la fotografia podeu veure els instants previs a l'acte estel·lar de la jornada, la volta al circuit, el moment més excitant i esperat per tots els socis AVWC que hi vàrem anar. Aquesta fotografia on es veuen alguns dels nostres vehicles just abans d'entrar a la pista apareix a la pàgina web del Circuit de Catalunya junt amb quatre més que il·lustren els actes del seu 10è aniversari, tot i ser una casualitat, donada la gran quantitat de clubs i de vehicles que hi participaven, és un motiu d'orgull per a nosaltres.

ANAR A FOTOS MONTMELO

8a Fira del vehicle clàssic Alcañiz 2001

El passat 9 de desembre participàrem en una sortida organitzada pel KGB, juntament amb el Zaragoza VW Club, a l'Auto Clàssic de Alcañiz (Teruel), la mini-representació del club va estar formada per Marcos & Merche, Marcel & Marcel Jr. i Carles & Laia, aquests últims ¡¡ PER FI !! van aparèixer amb el seu 1200 Standard recentment pintat després de quasi un any al taller.

L'aventura començà a les 7:30 h del matí al Palau Reial, ens disposàrem a afrontar els 300 km que hi ha fins a Alcañiz, un llarg i entretingut trajecte de 3 hores i mitja fins arribar al recinte ferial d'Alcañiz. Després de veure tots els "stands" i cotxes exposats, es va donar una volta a l'antic circuit urbà d'Alcañiz i seguidament ens dirigírem per carretera cap a Calanda per menjar en el Restaurant Hoya. En acabar d'omplir els estómacs i de compartir taula amb els companys del Zaragoza VW Club vam fer via a primera hora de la tarda cap a Barcelona on ens esperava una magnífica caravana per obra i gràcia del gran peatge de Martorell que ens va tornar a la crua realitat, havíem tornat a la gran ciutat.

ANAR A FOTOS ALCAÑIZ

TORNAR A: CONCENTRACIONS

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23