CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002

Exposició de VW Clàssics a Santa Eulàlia de Ronçana

En el marc de la Fira Artesana de Santa Eulàlia de Ronçana (14 de desembre) es va organitzar una exposició de VW clàssics de totes classes, tipus i èpoques. Va ser un acte senzill i cassolà que ens va permetre de poder passar un matí agradable (menys pel mal temps) i gaudir amb alguns aircooled de veritable col·lecció.

ANAR A FOTOS SANTA EULALIA

19è Autoretro de Barcelona

El divendres dia 6 de novembre, els Amics del VW de Catalunya vàrem anar a visitar la fira d'Auto Retro amb els nostres vehicles formant part de la caravana organitzada pel KGB fins a la porta del recinte.

En total erem gairebé 60 escarabats i derivats els que ens varem apropar fins el recinte firal Montjuïc per gaudir d'un excel·lent matí on es podia visitar l'esposició i fins i tot alguns van poder passar la ITV del seu vehicle clàssic gratis presentant l'entrada adquirida prèviament per entrar en el recinte.

ANAR A FOTOS AUTORETRO

1a SuperVW Cup d'Escarabats Slot

El dissabte 24 de novembre es celebrà la Iª Super VW Cup d'Escarabats Slot a la seu del Centre de Modelisme de les Franqueses del Vallès, tot va ser perfecte llevat el mal temps que ens va acompanyar durant tota la jornada i que va fer que molta gent es quedés a casa. Tot i així. més 20 "valents" vàrem apropar-nos per sentir-nos pilots per un dia a mans d'un escarabat, aixó si, a escala 1/34.

ANAR A FOTOS SUPERVW CUP

Reunió de vehicles clàssics a Montjuïc (Octubre) i Exposició VW Vintage a Parc Vallès (Käfer Club Catalunya)

El passat dissabte dia 26 d'octubre vàrem fruir d'una matinal de clàssics total, per un costat vàrem visitar la reunió de vehicles clàssics en general que es reuneixen a Montjuïc (entre el Castell i l'antic Parc d'Atraccions) cada últim dissabte de més on varem xalar d'allò més amb la gran varietat de vehicles clàssics allà reunits: Citroën "Pato", Renault Alpine, Porsche Carrera, Mini Cooper, 600, VW Escarabat, Ford Mustang, Dodge 1600, Seat 850, Fiat Sport, Seat 1500 Ambulància, etc..

Cap al migdia vàrem dirigir-nos cap a Terrassa, concretament al Parc Vallès, on en Josep Salvador i la resta de companys del Käfer Club havien preparat una exposició Vintage amb algunes de les millors peces que es poden trobar a casa nostra.

ANAR A FOTOS MONTJUÏC I DE PARC VALLÈS

9a Concentració de Clàssics Volkswagen Tossa de Mar 2002 (AVWC)

Els passats dies 27, 28 i 29 de setembre es va celebrar la 9ª Concentració de Clàssics Volkswagen Tossa de Mar 2002, la nostra concentració, la CONCENTRACIÓ dels Amics del Volkswagen de Catalunya. Va ser tot un èxit en quant al nombre de vehicles inscrits, més de 120, i de participants, prop de 300, i en la mateixa línia cal destacar la gran valoració que n'han fet els participants de la concentració, donada la gran quantitat de felicitacions i agraïments que varem rebre i que continuen rebent. Els que van participar, destaquen la qualitat del tracte, les atencions, l'allotjament, el menjar, l'organització que han trobat a Tossa.

Aquesta valoració tant positiva és el que en dona forces per continuar perquè realment és esgotador organitzar una concentració per la quantitat d'esforç i d'hores invertides per cadascú de forma desinteresada però que finalment té la seva recompensa en forma de felicitació o agraïment dels habituals del món VW, però les més reconfortants són les dels participants que han tingut la "valèntia" de probar la nostra concentració per primer cop i que no han quedat gens decebuts, i que amb tota seguretat repetiran l'any vinent. Aquesta concentració a servit per presentar en societat la furgo del club, patrocinada per SOLIDO.

ANAR A FOTOS DE TOSSA DISSABTE
ANAR A FOTOS TOSSA DIUMENGE

10è Meeting VW Cap d'Agde 2002 (Cox Tojours Club)

El cap de setmana del 7 i 8 de setembre marxarem de nou cap a França per assistir al 10è Meeting VW de Cap d'Adge on el nostre club hi va representat pels quatre vehicles que veieu a la foto: la T2 Bus de l'Alexis Floch, el 1200 mexicà de l'Enric Folch, el 1303 cabrio del Marcos Navarro i el 1200 Standard d'en Carles Torres. Varem pujar aprovisionats d'un pernil que va fer les delícies de propis i extranys, sobretot dels segons, francesos la majoria, que al·lucinaren amb els talls de pernil en directe i amb la resta de viandes que varen portar (butifarres de totes classes, pà amb tomàquet, vi i cava de les nostres contrades)

Aquesta concentració suposà el "baptisme internacional" de dos nous Amics, els germans Folch que s'han adaptat perfectament al nostre tarannà (molt ràpid han après) i que han passat a formar part activa de la direcció del nostre club.

ANAR A FOTOS CAP D'ADGE

2n Mountain VW Week a Err - Font Romeu (KIII Team)

Avisats amb el temps just (un dia abans) pels nostres amics de Perpinyà: Sophi (Miss VW Tossa 2001), la seva germana Anita (Miss Llantes) i per Bingo ("Black-Jack-Buggy"), varem fer una petita escapada al "2nd Mountain Week"organitzat pels companys del KIII Team els passats dies 27 i 28 de juliol a la petita localitat d'Err, a tan sols 15 Km de Puigcerdà.

Tot i que només varen estar el dissabte, la conclusió unànime, cal prendre nota per al pròxim any incluir-la com a Molt Recomenable en el nostre calendari. A continuació un breu reportatge que no farà del tot justícia la bellesa del paisatge ni l'amabilitat extrema que ens dispensaren Gegé, Cyril, Bruno i companyia.

ANAR A FOTOS FONT ROMEU

10a Concentració Internacional d'Andorra - 10è aniversari (Escarabats a Sac Andorra)

El cap de setmana del 6 i 7 de juliol es celebrà la Concentració Internacional d'Andorra organitzada per "Escarabats A Sac" amb motiu del seu 10è aniversari i que va reunir uns 60 cotxes aproximadament. Arribarem a les 17.00 h a Encamp on hi havia el control d'inscripcions davant el Museu Nacional de l'Automòbil que vàrem visitar a continuació per gaudir de les joies que tenen exposades, per cert que vàrem trobar a faltar algun Escarabat, millor dit, no n'hi havia cap. Tot seguit vàrem començar a calentar motors per a l'espectacular desfilada en caravana que ens esperava pels carrers d'Encamp, Escaldes, Andorra la Vella i La Massana, amb arribada a l'hotel Comapedrosa d'Arinsal.

A l'endemà ens esperava un rally sorpresa per les carreteres sinuoses que porten al Coll d'Ordino on acabava el rally. Des de quasi 2.000 m d'alçada ens esperava una baixada "A Sac" amb un desnivell de 1.000 m cap al restaurant Bon Racó, allà dinarem i es lliuraren els trofeus de la concentració i els Amics del Volkswagende Catalunya aprofitàrem l'avinenentesa per lliurar un trofeu commemoratiu del seu 10è Aniversari als nostres amics andorrans. Un cop estiguerem tots ben plens i contents, agafarem els nostres cotxes per tornar cap a casa.

ANAR A FOTOS ANDORRA A SAC

1a Concentració d'Escarabats Clàssics Pedralbes Centre (Käfer Group Barcelona)

El passat dia 29 de juny es celebrà aquesta concentració organitzada pel KGB i amb la col·laboració del centre comercial Pedralbes Centre amb una participació d'uns 70 vehicles proximadament i amb bastant afluència de públic donada la cèntrica ubicació d'aquest centre comercial. A les 9.30 h s'obria el control d'inscripcions, un cop superat, ens esperava un bon esmorzar previ a la desfilada de vehicles per la Avinguda Diagonal - Avinguda Josep Tarradelles - Travessera de les Corts - Gran Via Carles III - Numància - Avinguda Diagonal.

Va ser una autèntica passada veure tot aquests carrers plens de tot tipus de models de Volkswagens, el somni de qualsevol aficionat aircooleds fet realitat. Un cop acabada la rua, es celebraren unes proves puntuables, la primera d'ella guanyada pel nostre club, consistia en fer pujar el major nombre de persones en un vehicle i nosaltres col·locarem a 35 persones dintre de la furgo AVWC. Tenim proves documentals ja que ens va gravar una unitat mòbil de la BTV en el moment que introduíem a tota aquesta gent a la furgoneta del club. Un cop acabades les proves, es lliuraren els premis per als primers classificats i als guanyadors de les diferents categories de clàssics Volkswagen. En acabar vàrem marxar a dinar, l'últim acte que tancava la concentració.

ANAR A FOTOS PEDRALBES CENTRE

1a Concentració d'Escarabats Clàssics a Parc Vallès (Käfer Club Catalunya)

El passat dia 16 de març es va celebrar la I ª Concentració d'Escarabats Clàssics al Parc Vallès de Terrassa. Després de l'exposició de tots els vehicles, es va fer un circuit d'habilitat. En acabar es va fer una rua molt llarga pels carrers de Terrassa per tornar de nou al Parc Vallès per dinar, un cop dinats en Josep Salvador va donar les gràcies a tots els participants i ens va convidar a gaudir de la resta de la tarda en aquest recinte lúdic.

Aquesta concentració va suposar la presentació en societat de la furgoneta AVWC, junt a la qual vàrem instal·lar una carpa a modus de "stand" amb un petit pica-pica, amb informació del club i de les nostres activitats i una TV on pasarem els vídeos de les concentracions al Circuit de Catalunya i a Tossa.

ANAR A FOTOS PARC VALLÈS

TORNAR A: CONCENTRACIONS

A la xarxa des de l'any 2001

Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23