Calendari Activitats AVWC Setembre 2020

Dissabte 5 de setembre.
7# Panscrapers Meeting - Calafell

Els membres dels Panscrapers organitzen la setena edició de la seva concentració a la Cantera Bikerbar de Calafell, la única condició és anar amb el teu VW com més aprop del terra millor.

Més informació: https://es-la.facebook.com/Panscrapers.05/

Dissabte 12 i diumenge 13 de setembre.
XXVIII Meeting VW de Cap d'Agde - França (Cox Toujours)

Un any més Cox Toujours organita aquest meeting que enguany celebra la seva 28ena edició.

Aquesta és una concentració que els Amics del Volkswagen de Cataluna ens apreciem molt, des de l'any 2000 que no hi faltem, pel bon tracte que rebem, el gran ambient que hi ha, l'alt nivell de cotxes participants...... i tot això a poc més de 300 km de Barcelona.

Més informació: http://www.cox-toujours.com/accueil.html


Divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 de setembre * CANCEL·LADA *
27a Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled de Tossa de Mar (Amics del Volkswagen de Catalunya)

Us hem de comunicar que, amb gran tristesa, reunits en Junta Directiva aquesta setmana, hem decidit donat els rebrots i la situació actual del Covid19, cancel·lar l’edició d’enguany de Tossa de Mar. Ha sigut molt dur prendre aquesta decisió, hem apurat al màxim el temps per decidir si dur a terme la concentració però molts factors s’han ajuntat per tal de que no fos en les condicions normals i per tant hem decidit cancel·lar dita edició.

Ha de prevaldre la seguretat dels participants, col·laboradors i assistents en general ja que és de suma importància per nosaltres. No queda una altra que continuar endavant i esperar que passi aquesta situació lo abans possible.

De part de tots els membres de la de la Junta Directiva dels Amics del Volkswagen de Catalunya us volem demanar que us cuideu molt! Us volem veure a tots en breu!! (Juliol 2020)

*Si feu click sobre cada mes trobareu més informació sobre les activitats AVWC i d'altres d'alienes previstes per enguany. Calendari subjecte a possibles modificacions.A la xarxa des de l'any 2001


Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23