Calendari Activitats AVWC Juny 2019

Divendres 30 d'abril, dissabte 1 i diumenge 2 de juny
XVI Concentració de furgonetes VW a Sant Pere Pescador - Campionat del món de Windsurf

Volkswagen Vehículos Comerciales en col·laboració amb el Camping Ballena Alegre, organitza aquesta concentració per a tot tipus de furgonetes VW en un marc idil·lic per fer-la, a pocs metres de la platja i amb un ambient ideal on concidiran un bon grapat d'aficionats a tot un estil de vida
Els Amics del Volkswagen de Catalunya no hi faltem des de la primera edició i tenim una zona d'acampada reservada dins del càmping per a que tots els socis AVWC que volgueu assistir-hi, pugueu compartir aquest cap de setmana en família amb la companyia de més Amics, nomes cal que ens ho feu saber enviant un mail a avwc@avwc.org per guardar-vos lloc, però no us oblideu de fer abans la vostra inscripió on-line.

Inscripions anticipades on-line: https://www.ballena-alegre.com/ca/events/concentracio-furgovolkswagen/

Més informació: http://www.ballena-alegre.com

Dissabte 1 i diumenge 2 de juny.
XXXXI Llotja de Sils - Girona

Més informació a: http://www.casc.cat/cat/llotja o llotja@casc.cat

Divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 de juny.
Bug Run, Mantorp Park (Suècia)

Una de las concentracions més importants dels països escandinaus, amb aceleracions, carreres de drags, etc...

Més informació: http://www.bugrun.com

Divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 de juny
11. Bad Camberg VW-Veteranen-Treffen

Una de les concentracions ineludibles per als fanàtics del vintage més pur organitzada per la família Lottermann en aquesta pintoresca localitat a la vora de Frankfurt.

Més informació i inscripcions: https://www.lottermann-veteranen-treffen.org o michael@lottermann-veteranen-treffen.de

Dissabte 22 de juny
Dia mundial del Volkswagen

Des de fa alguns anys s'ha adoptat aquesta data com el "Dia Mundial del VW Escarabat" per conmemorar el seu naixement i a EEUU, amb el recolzament de la revista VW Trends, es va convertir en el "Drive your VW Beetle to Work Day" o "El dia per anar a treballar conduint el teu Escarabat".

Alguns aficionats pensen que es important identificar els vehicles per a què tothom sàpiga el que està passant i per això fixen cartells a tamany A4 a les finestretes del darrera com aquest:

Si el dia 22 de juny teniu la possibilitat d'agafar el vostre escarabat o derivat per anar a treballar, estareu contribuint a commemorar el seu naixement.

Dissabte 29 i diumenge 30 de juny
VIII Meeting Club Cox Des Hot Cantons a Hérépian - França (Club Cox Des Hot Cantons)

Els companys del Club Cox Des Hot Cantons (un dels clubs francesos que venen cada any a Tossa i cada cop amb més participants) organitza la seva concentració anual a Hérépian a 35 km al nord de Beziers i a 166 km de La Junquera.

Més informació: http://www.clubcoxdeshotcantons.sitew.fr o https://www.facebook.com/clubcox.deshotcantons o Nicolas +34 06.63.22.29.38 - Bruno +34 04.67.95.11.32

Divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de juny
VIII European Bug In a Chimay (Bèlgica)

Fotos edició 2007

Vuitena edició de la versió europea d'una de les concentracions més mítiques e imprescindibles dels USA durant als 60 i 70.

Més informació: https://www.europeanbugin.com/ o https://www.facebook.com/European-Bug-In

*Si feu click sobre cada mes trobareu més informació sobre les activitats AVWC i d'altres d'alienes previstes per enguany. Calendari subjecte a possibles modificacions.