Calendari Activitats AVWC Juny 2018

Dissabte 2 i diumenge 3 de juny.
XXXX Llotja de Sils - Girona

Més informació a: http://www.casc.cat/cat/llotja o llotja@casc.cat

Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10
XV Concentració de furgonetes VW a Sant Pere Pescador - Campionat del món de Windsurf

La Revista Surf a Vela en col·laboració amb el Camping Ballena Alegre i VW Vehículos Comerciales, organitza aquesta concentració per a tot tipus de furgonetes VW en un marc idil·lic per fer-la, a pocs metres de la platja i amb un ambient ideal on concidiran un bon grapat d'aficionats a tot un estil de vida
Els Amics del Volkswagen de Catalunya no hi faltem des de la primera edició i tenim una zona d'acampada reservada dins del càmping, per a que tots els nostres socis que hi vulguin assistir-hi pugin compartir aquest cap de setmana en família amb la companyia de més Amics

Més informació: http://www.ballena-alegre.com

Inscripcions: http://www.ballena-alegre.com/events/concentracion-furgovolkswagen/

Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10
VI Volksriders Camp Meet 10º Aniversario a El Berrueco - Madrid (Volksriders Madrid)

Els Volksriders de Madrid organitzen la desena edició del seu Camp Meet en el camping El Picachuelo de la localitat madrilenya de El Berrueco.

Més informació: https://www.facebook.com/volksriders.madrid

Divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de juny.
Bug Run, Mantorp Park (Suècia)

Una de las concentracions més importants dels països escandinaus, amb aceleracions, carreres de drags, etc...

Més informació: http://www.bugrun.com

Divendres 22 de juny
Dia mundial del Volkswagen

Des de fa alguns anys s'ha adoptat aquesta data com el "Dia Mundial del VW Escarabat" per conmemorar el seu naixement i a EEUU, amb el recolzament de la revista VW Trends, es va convertir en el "Drive your VW Beetle to Work Day" o "El dia per anar a treballar conduint el teu Escarabat".

Alguns aficionats pensen que es important identificar els vehicles per a què tothom sàpiga el que està passant i per això fixen cartells a tamany A4 a les finestretes del darrera com aquest:

Si el dia 22 de juny teniu la possibilitat d'agafar el vostre escarabat o derivat per anar a treballar, estareu contribuint a commemorar el seu naixement.

Dissabte 23 i diumenge 24 de juny.
XVI Vintage Balear Meeting (Amics dels Escarabats de Ses Illes Balears)

Els companys dels Amics dels Escarabats de Ses Illes Balears organitzen un cop més la seva tradicional concentració vintage bianual.

PROGRAMA

Dissabte 23:

09:00 h. Punt de trobada i inscripcions en el "The Boat House" del Passeig Marítim de Palma, on tendrem espai reservat per a l’exposició dels vehicles, es realitzaran les inscripcions i es lliuraran els dorsals, romament en el lloc fins les 09:45 h., com a hora límit.

09:45 h. Inici del recorregut, en direcció cap a Peguera, per l’Autopista de Ponent Ma-1, havent de collir la sortida 22, on realitzarem el reagrupament dels participants.

Acte seguit ens desplaçarem a la plaça Torà, de dicta localitat, on els nostres vehicles quedaran exposats.

11:00 h. Creuer marítim cap a l’Illa Dragonera, realitzant aturada prèvia en el Es Camp de Mar per a, posteriorment, arribar a Sa Dragonera, illa que es navegarà en tot el seu perímetre, romanent en la zona durant 1 h., sent possible, per al que ho desitgi, realitzar un bany en les seves aigües (recordau dur banyador i tovallola).

Acte seguit es procedirà a desplaçar-nos cap a Sant Elm, i en las proximitats, degustarem un menú pícnic, consistent en:

 • Truita espanyola, ensalada i pasta incloent, així mateix, agua i sangria.
 • No s’inclou cap altra beguda que no siguin les citades anteriorment, essent possible però amb càrrec a cada participant que les sol·liciti.

Després de dinar, posarem rumb cap a la zona de Santa Ponça, passant per les proximitats de la reserva natural de Ses Illes Malgrats, finalitzant el recorregut marítim sobre les 16:00 h., amb la arribada a Peguera.

PREU PER PERSONA:

 • SOCIS: 25 €
 • NO SOCIS: 30 €
 • NINS:   De 0 a 5 anys, gratuït / De 6 a 11 anys, 13 € / De 12 anys en endavant, preu d’adult.

16:30 h. Iniciarem el recorregut amb els nostres Volkswagen clàssics, en direcció cap a Es Capdellà, Galilea, Puigpunyent, Sa Granja d’Esporles per arribar, sobre les 17:15 h., a Banyalbufar, on realitzarem una aturada per prendre un refrigeri en el Bar Son Tomàs, continuant el recorregut finalitzant, com ja és tradicional, en Estellencs.

18:00 h. Arribada a Estellencs, on tendrem pàrking reservat, amb l’habitual parlament de benvinguda del seu Batlle Tolo Jover.

Registre d’entrada en el Hotel Maristel i, per als que ho desitgin, sessió d’Spa. Temps lliure.

21:00 h. Sopar bufet en el restaurant de l’Hotel Maristel.

PREU PER PERSONA:

 • SOCIS: 20 €
 • NO SOCIS : 25 €
 • NINS: Consultar.

Diumenge 24:

09:30 h. Berenar en el hotel.

11:00 h. Prova audiovisual, fins les 12:30 h.

14:00 h. Dinar en el Restaurant Es Grau, amb el següent menú:

 • Entrants variats: frit de marisc, croquetes i musclos gratinats.
 • Plat principal (a elegir): Calamars a la planxa o Porcella al forn, ambdós amb guarnició.
 • Postres: Pastís de 2 xocolates.
 • Beguda: Agua i vi (qui no vulgui vi, podrà ser substituït per refresc o cervesa)
 •  Cafè.

PREU PER PERSONA:

 • SOCIS : 30 €
 • NO SOCIS: 35 €
 • NINS : 15 €

16:00 h. Lliurament de premis i acomiadament.

Per confirmar assistència, amb data límit el 15 de juny, ho podeu fer al WhatsApp, al E-Mail del Club, o be cridant a Pep Albero (Tlf. 722194873)

Més informació: aeib@hotmail.com

*Si feu click sobre cada mes trobareu més informació sobre les activitats AVWC i d'altres d'alienes previstes per enguany. Calendari subjecte a possibles modificacions.