Calendari Activitats AVWC Gener 2019

Divendres 18 de gener
V Sortida Golfa VW - "Bolera & Frankfurt" (Buitre Owners VW Club)

El dia 19 de gener l'Amic Marcel Olsina hagués fet 55 anys, aprofitant aquesta avinentesa farem la cinquena edició d'una de les seves activitats predilectes: la sortida golfa VW.... fer una sortida amb els nostres VW un dia entre setmana per la nit per anar a jugar una partideta de bitlles i sopar al Bowling. De fet de "golfa" la única cosa que tenia era de quedar una nit entre setmana (i originalment sense les parelles respectives de cadascú que no serà el cas en aquesta ocasió) perquè després de sopar la gran majoria optava per retirar-se aviat cap a casa..... o no perquè el Marcel sempre acabava arrossegant a algú a fer la "última".

Farem un petit torneig de bitlles i el campió s'endurà un premi molt especial en memòria del "mestre" de les bitlles (entre altres moltes coses!) sinó mireu l'estil que tenia llançant la bola:

Quedarem a les 21:00 al INDOOR KARTING BARCELONA, heu de venir amb el vostre aircooled (hi ha aparcament de sobres pels voltants del recinte del Karting Indoor & Bolera Barcelona) i, a poder ser, amb la samarreta blava de la edició 2014 de la concentració de Tossa de Mar i amb ganes de passar una divertida vetllada improvisada tal i com li agradava al bo d'en Marcel.

INDOOR KARTING BARCELONA 
Polígon Industrial El Pla, Ctra. Laureà Miró, 434 (N340) 
08980 St. Feliu de Llobregat.
http:// www.indoorkartingbarcelona. com/karting/

Per qüestions d’espai la bolera ens demànem saber el nº de persones amb antelació. INSCRIPCIONS FINS EL DIA 17. Sopar i partida bitlles 23,00€ per persona a pagar allà mateix (si podeu portar l'import exacte millor ).

Inscripcions per mail a avwc@avwc.org o als telèfons: 669549937 Pere o 616162013 Xavi.

2015

2016

2017

2018

*Si feu click sobre cada mes trobareu més informació sobre les activitats AVWC i d'altres d'alienes previstes per enguany. Calendari subjecte a possibles modificacions.