Calendari Activitats AVWC Octubre 2023

Dissabte 21 d'octubre
2n Swap Meet VW Aircooled a Llerona - Les Franqueses del Vallès (AVWC)

Enguany tornarem a fer la segona edició d'aquesta activitat que inciarem l'any passat, molt habitual en el panorama VW aircooled europeu on s'organitzen grans fires on s'hi poden vendre i comprar tota mena de recanvis, amb la idea de que esdevingui una activitat fixa anual en el nostre calendari d'activitats.

Us volem presentar el 2n SWAP MEET-N-SHOW AVWC.

On i quan ho farem ?

A la carpa del poble de Llerona de Les Franqueses del Vallès (Barcelona) el día 21 d'octubre del 2023, de les 9:30 h fins les 19:00 h.
En que consistirà?

Doncs serà un "mercat" de material vw de segona mà i nou, miniatures, llibres, etc… on les empreses i aficionats aircooled que vulguin (previa reserva i aforament) podran vendre el seu material, aprofitarem que molts participants vinguin amb els seus aircooleds i farem una concentració de VW aircooled, estem plantejant fer una petita ruta turística.

Tindrem zona d’acampada habilitada per els expositors i per els assistents disposarem de servei de bar-restaurant, tot ambientat amb bona música com cal. Els expositors podeu venir el divendres tarda-vespre i marxar el diumenge si voleu i pernoctar allà mateix. Per qui vulgui hotel a la mateixa vila hi ha l’Hotel Verti i a Granollers el B&B Hotel Barcelona.

Quin cost tindrà per els expositors i visitants?

0,00 €. Sí, 0,00€. Volem que gaudiu amb nosaltres de la primera experiencia en aquest event i que només us preocupeu per gastar calers comprant i/o en vendre peces i goodies.

Per més informació i reserves ens podeu trucar als telèfons: 616162031 (Xavi) 669549937 (Pere) i per mail al info@avwc.org

*Si feu click sobre cada mes trobareu més informació sobre les activitats AVWC i d'altres d'alienes previstes per enguany. Calendari subjecte a possibles modificacions.A la xarxa des de l'any 2001


Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23