DISSABTE 25 SETEMBRE

Lloc: Avinguda Catalunya. Entrada de participants per carrer Doctor Fleming

09:00 - 17: 00 h Exposició de vehicles fins a l’inici de la rua

09:00 - 10:30 h Recepció inscripcions participants i lliurament bossa benvinguda.

Mercat de peces, recanvis i articles VW diversos (en el cas de NO ser col·laborador oficial de la trobada per saber condicions per muntar parada contactar prèviament a info@avwc.org o 616 162 013, no s’acceptarà cap petició el mateix dia de la trobada)

10:30 - 12:30 h Proves d’habilitat i potència. Prova d’acceleració. 

12:30 h Lliurament premis habilitat i acceleració, zona carpa control temps acceleració.

13.00 - 13.30 h Lliurament del TOP 10  a l’escenari instal·lat a l’Avinguda Catalunya, davant de la caravana-botiga AVWC

14:00 - 17:00 h Dinar per lliure. Temps lliure per dinar, compres, turisme, etc….

17:00 h Sortida de la Rua pel casc antic de Tossa de Mar fins a l'aparcament de sota el Castell

Exposició dels vehicles fins l’inici de la rua (Per ordre de la Policia Local després de l’inici de la rua, tots els vehicles que restin a l’Avinguda Catalunya que no es trobin correctament estacionats, seran sancionats i retirats per la grua municipal.)

Lloc: Parking sota Muralla, Passeig Vila Vella i Passeig de Mar

17:30 - 21:00 h Animació amb “DJ LECO”. Concurs de disfresses “Temàtica MEDIEVAL” Photocall 27na Concentració: “Fes-te la foto”

18:00 - 19:00 h Gimcana urbana “TOSSA MEDIEVAL”.

20:00 h Lliurament dels premis Gimcana i de les disfresses.

21:00 h Fi de la concentració i acomiadament dels participants ( pels que vulguin quedar-se a sopar pels restaurants de la zona, el vehicle podrà restar aparcat en el mateix lloc fins les 00:00 h ).

INFORMACIÓ D’INTERES: L'edició d'enguany, donada la situació actual del COVID, SERÀ NOMÉS D’UN DIA . Per la quantitat de participants que assisteixen en cada edició, ens hem vist en l'obligació de fer la concentració en un format diferent però respectant l'essència del cap de setmana sencer. Esperem que ho entengueu i pugueu gaudir-la en la seva totalitat. Enguany hi haurà aforament limitat a 150 vehícles i recomanem complir amb les mesures higièniques anti-covid bàsiques (mascareta, distància i neteja de mans).

L’aplicació de mesures de seguretat anticovid aniran subjectes a qualsevol canvi a la normativa del PROCICAT d’aquell moment.

Programa versió PDF

INSCRIPCIONS

 

MÀXIM 150 VEHICLES !!!

 

Inscripció vehicle socis AVWC: 20,00 €

Inscripció vehicle NO socis: 25,00 €

 

Inclou: 1 samarreta*, dorsal, adhesiu, begudes, snacks i goodies oferts pels patrocinadors.

* Es poden demanar samarretes extres a 10,00€ unitat (cal demanar-ho al full d’inscripció i fer el pagament).

 

FORMULARI INSCRIPCIÓ ON-LINE CLICA AQUÍ

 

TERMINI D'INSCRIPCIÓ I PAGAMENT PREVI FINS EL DIA 17 DE SETEMBRE A LES 23:59 h

 

Cal ingressar l'import de la inscripció, sense ingrés la inscripció no serà vàlida

 

Compte bancari Associació Amics VW Catalunya: BANC SABADELL ES84 0081 1686 4200 0101 0310

ALLOTJAMENTS RECOMANATS

(En el cas que vulgueu estar tot el cap de setmana a Tossa de Mar. Reserva i pagament per compte de cadascú)

Cal identificar-se com a participant a la concentració a l'hora de fer la reserva

CLUB AIRE LIBRE

Bungalows i 25 parcel·les per a furgonetes (amb connexió elèctrica, wc i dutxes). Reserva mínima 2 nits.

 

RESERVES DIRECTAMENT AL CORREU ELECTRÒNIC info@clubairelibre.com o 972 34 12 77 (de 10:00 a 13:00 i de 16:00 h a 18:00 h)

 

PREUS (IVA inclòs)

BUNGALOW de 2 persones 3 llit indiv + 1 llit doble sense cuina 98,00 € (preu x 2 nits)
BUNGALOW de 4 persones 1 llit doble+1 llitera (2) amb cuina 160,00 € (preu x 2 nits)
BUNGALOW de 6 persones 2 dormitoris (1 doble+2 lliteres) amb cuina 198,00 € (preu x 2 nits)
BUNGALOW de 6 persones 1 doble + 2 lliteres amb cuina 170,00 € (preu x 2 nits)
BUNGALOW de 6 persones 3 lliteres amb cuina 160,00 € (preu x 2 nits)
BUNGALOW de 8 persones 4 lliteres sense cuina 130,00 € (preu x 2 nits)
Parcel·la furgo/càmping     70,00 € (preu x 2 nits)

ATENCIÓ: Els llançols i les tovalloles els heu de portar pel vostre compte

 

ÀPATS

Es poden comprar tiquets de mitja pensió per 15 € / dia x persona o la pensió complerta de 30 € / dia x persona a l'autoservei, hi haurà dos torns.La capacitat màxima és de 80 persones. El restaurant del Club Aire Libre i el restaurant del Beach Club de la platja estaran oberts en format normal.

 

Cal fer reserva per esmorzar, dinar i sopar en el moment de fer la reserva de l'allotjament al Club Aire Libre


APARTAMENTS LETS HOLIDAYS

 

Apartaments de qualitat i ben situats. Tlfs.+34 972 343 325 / +34 656 323 605 ·info@letsholidays.com · http://www.letsholidays.com/

HOTEL TARULL

 

Hotel familiar amb atenció excellent amb les millors vistes de Tossa !! Tlfs. +34 972 340 127 ·https://www.hoteltarull.com/hotel-tossa-de-mar-costa-brava-girona/  

(Preus i programes subjectes a possibles variacions. L'organització es reserva el dret d'admissió)

NORMATIVA DE LA CONCENTRACIÓ

- Als espais de la concentració compartits amb els vianants, aquests tindran sempre prioritat respecte els vehicles, la velocitat màxima serà de 5 km/h i la circulació sempre s’haurà d’efectuar amb la màxima prudència.

 

- L’organització no es fa responsable en cap cas dels danys que es puguin produir durant la trobada a persones, propietats o vehicles per negligència, mala conducta o accident. Cada participant serà responsable d’ell mateix, dels seus actes i del seu vehicle que haurà de tenir la seva assegurança, ITV i documentació al dia. Haurà de complir escrupolosament la normativa de circulació oberta vigent i les indicacions dels agents de l’ordre i dels membres de l'organització en qualsevol moment.

 

- Si voleu participar en la prova acceleració o habilitat en camp de terra, ho feu sota la vostra responsabilitat, l’organització s'eximeix de qualsevol responsabilitat per danys físics o materials de tercers, conductor, ocupants i vehicle en cas d’accident o d’averia.

 

- La inscripció a la concentració automàticament comporta l’autorització gratuïta per part dels participants a Amics del Volkswagen de Catalunya perquè faci ús, sense ànim de lucre, amb fins publicitaris o promocionals de la concentració, del seu nom i imatge i la del seu vehicle (sense que això els atorgui un dret a qualsevol benefici) si apareixen en qualsevol reportatge de vídeo o fotografia que el club elabori i publiqui en qualsevol format.

 

- A les instal•lacions del Club Aire Libre (bungalow, piscina, àrea de menjador, etc.) els animals no hi són permesos. Si passeu a peu per les zones comunes del Club Aire Libre en companyia dels vostres animals, aquests han d’anar obligatòriament en tot moment degudament lligats i heu de tenir cura de recollir les seves deposicions en el cas que en produeixin. En cap cas podran accedir a la zona del menjador.

 

- Us demanem que respecteu en tot moment el descans de la resta de participants que volen dormir al Club Aire Libre. No es permetrà cap mena de molèstia en forma de música, soroll, veus, converses així com qualsevol acumulació inapropiada de gent en bungalows, parcel•les o dins qualsevol altre instal•lació del Club Aire Libre que pugui desvetllar la resta d’assistents.

 

- El no compliment de les normes bàsiques de SEGURETAT, COMPORTAMENT i CONVIVÈNCIA podrà comportar l'expulsió de la concentració, sense que això comporti la devolució de cap import abonat per la mateixa en cap cas.

COSES A TENIR EN COMPTE PROGRAMA TOSSA 2021

- Si us voleu allotjar al Club Aire Libre heu de gestionar la reserva i el pagament pel vostre compte directament. Els llançols i les tovalloles els heu de portar pel vostre compte. Àpats: cal fer reserva per esmorzar, dinar i sopar en el cas que ho vulgueu fer al Club Aire Libre (en el moment de fer la reserva de l'allotjament al Club Aire Libre)

 

- Mercat de peces de mercat de peces, recanvis i articles diversos, en el cas de no ser col·laborador oficial de la concentració per saber condicions per muntar parada contactar prèviament a info@avwc.org o 616 162 013, no s’acceptarà cap petició el mateix dia de la trobada.

 

- Accesos recinte concentració a l’Avinguda Catalunya, estigueu atents a la senyalització que trobareu a les entrades de Tossa de Mar per saber per on heu d’accedir al recinte.

 

- Exposició dels vehicles fins l’inici de la rua 17:00 h (per ordre de la Policia Local després de l’inici de la rua, tots els vehicles que restin a l’Avinguda Catalunya que no es trobin correctament estacionats, seran sancionats i retirats per la grua municipal.)

A la xarxa des de l'any 2001


Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23