GERMAN LOOK

Sent el cotxe alemany per excel·lència, no podia faltar dintre de les agendes dels preparadors teutons, és bàsicament l'estil alemany ben conegut en cotxes moderns (Golf I cap a davant per a entendre'ns), aplicat a escarabats. Normalment es combina una pintura sòbria (grisa metal·litzat o negre per exemple), amb una preparació mecànica d'alt nivell, preferentment amb un motor tipus 4 d'alta cilindrada, frens de disc a les 4 rodes (a poder ser de Porsche), i uns pneumàtics de perfil baix, normalment muntats en llandes de Porsche de 17 polzades o fins i tot de 18, encara que unes Fuchs de 16 pintades de negre tampoc desentonarien, com tampoc ho farien unes ATS o altra llanda similar, encara que siguin "setenteras". Tant per estètica com per prestacions, s'usen bases modernes, preferiblement 1302 o encara millor 1303, encara que també s'ha aplicat l'estil en escarabats Mexicans dels 90

Un mica com derivació del German Look, en els 90 va aparèixer el French Look, que és una mica l'aplicació de l'estètica tuning francesa als escarabats, amb llandes modernes, pintures grafiadas, i interiors "racing", amb arcs de seguretat, baquets, etc., però gairebé sempre el motor és l'original. A la fi dels 90 es va començar a popularitzar l'ús de peces de carboni, encara que normalment està reservat a cotxes amb una preparació molt extrema, ja que en el German Look acostuma a prevaler la funció sobre la forma.

TORNAR A: ESTILS VW

Avís: Hem detectat que en diversos llocs d'Internet han aparegut complertament plagiats alguns dels nostres continguts. Si algú desitja disposar d'aquests continguts en la seva web, blog, fòrum, etc., només ha de posar-se en contacte amb nosaltres a info@avwc.org per a sol·licitar el degut permís. Nosaltres només demanem a canvi que s'indiqui clarament la seva procedència (Amics del Volkswagen de Catalunya www.avwc.org) en el web, blog o fòrum on es vulgui insertar. Queda prohibit la còpia i/o l'enllaç de forma directa als arxius de la nostra web.

A la xarxa des de l'any 2001


Amics del Volkswagen de Catalunya
Apartat de Correus 14124
08080 Barcelona
info@avwc.org

Núm. Reg. Ass. Generalitat: 11094/B
Membre FEVA nº 158
Membre FCVH nº 23