ESTILS VW

Moltes vegades llegim a revistes termes que no acabem d'entendre, cal look, old school, old speed....tots són estils dins del món VW aircooled, i cada un té les seves particularitats. Intentarem aquí aclarir una mica les característiques de cada estil per tal de no confondre'ns i parlar amb propietat. No és la intenció d'aquesta secció sentar càtedra ni molt menys, simplement donar a conèixer una part de la cultura VW que a casa nostra és sovint mal interpretada i pitjor executada.

Si us interessa el tema i voleu ampliar informació visiteu la web http://www.streeters.org on trobareu desenvolupat aquest i altres aspectes sobre Custom i Hot Rod

Alex Domingo

Resto Cal / Resto Custom

Nota important: Hem detectat que en diversos llocs d'Internet han aparegut plagiats alguns dels nostres continguts. Si algú desitja disposar d'aquests continguts en la seva web, blog, fòrum, etc., només ha de posar-se en contacte amb nosaltres a avwc@avwc.org per a sol·licitar el degut permís. Nosaltres només demanem a canvi que s'indiqui clarament la seva procedència (Amics del Volkswagen de Catalunya www.avwc.org) en el web, blog o fòrum on es vulgui insertar. Queda prohibit la còpia i/o l'enllaç de forma directa als arxius de la nostra web.