FILMACIÓ D'UN REPORTATGE PER A TV3

Aquestes fotos són de la filmació d'un reportatge que sortirà aviat per les pantalles de TV3, concretament a l'apunt final del Telenotícies.

Una redactora de la TV3 es va posar en contacte amb nosaltres perquè estava molt interessada en fer un petit reportatge sobre un club de clàssics populars i a l'hora de fer la tria ho va tenir clar, volia fer el reportatge sobre un club de volkswagens escarabats i va triar als Amics del Volkswagen de Catalunya.

No va costar gaire posar-nos d'acord i dit i fet en menys d'una setmana ja estàvem rodant a Port Ginesta (Castelldefels) al mateix indret on pel maig fem cada any la Matinal furgonetera. Vàrem reunir a tres vehicles, el coquetó Escarabat 1200 de 1963 d'Abel Santirso, la fantàstica T2 de 1970 de Domènec Ruiz i l'Escarabat 1200 Standard de 1968 d'en Carles Torres que vàren ser filmats des de tots els angles possibles i els seus propietaris van passar els típics nervis alhora de ser entrevistats per no estar acostumats a posar davant d'una camara.

Molt aviat veureu els resultats a les vostres pantalles.