EL CABRIO DE L'AMADEU EN UN ANUNCI

Aquestes fotos són dels preparatius de la filmació d'un anunci per a l'Ajuntament de Barcelona de la campanya "Barcelona Neta" que molt aviat veurem tots a diverses televisions.

L'agència publicitària encarregada de fer l'anunci es va posar en contacte amb nosaltres perquè necessitaven un cabrio amb uns trets molt concrets, després d'unes quantes trucades, acords i desacords, l'equip de filmació és va decantar finalment pel cabrio de l'Amadeu de Mingo. Cal dir que l'elecció va ser molt renyida ja que els tècnics responsables del "casting" es va repassar exhaustivament totes les fotos dels cotxes dels nostres socis que hi ha exposades a la secció Els VW dels Amics i vàren estar a punt de desdir-se de la seva idea inicial tot dubtant si escollir algun escarabat sedan..... els hi vàrem posar difícil l'elecció, això parla bé del nivell de vehicles que hi ha al nostre club.

Aquesta ha estat la tercera filmació d'un anunci en el 2004 en la que hi surten vehicles del nostre club, anteriorment la T2 de l'Andreu Cruixent i el 1302 del Toni Lopez han sortir en dos anuncis del Daníssimo de la casa Danone. Aquesta setmana un altre vehicle del nostre club estarà "implicat" en una filmació molt especial.... ben aviat us desvetllarem de que es tracta.